Lyngby Floorball Forening 2 - Herlev FC 2
Herre Senior - 1. marts 2015 12:00

3 - 2  (1 - 0, 2 - 1, 0 - 1)

Så var det blevet weekend igen og endnu en kamp i Hotboys trøjen skulle afvikles. Denne gang var det mod Lyngby som vandt det meget tætte og målrige opgør tidligere på sæsonen i Herlev med 6-7. Men nu måtte det være vores tur til at vinde et af de altid tætte opgør mod Lyngby.

En opvarmning af dimension blev gennemført hjemme hos Holm. Der var Hotboys-brunch. En tradition som casa Holm har lagt hus til i jeg ved ikke hvor længe. Men super hyggeligt og rigtig lækker forplejning, var hvad der mødte de fremmødte Hotboys. En kæmpe tak til hele familien Holm for det flotte arrangement.

Med maverne fyldte drog vi mod Lyngby. Kampen startede med et pres mod Hotboys målet. Lyngby havde tydeligvis ikke nydt den samme opvarmning som os. Så en travl 1 periode som endte 1-0 til Lyngby. Det kunne have været mere, men Allan og de andre Hotboys kæmpede langsomt bacon, røræg, pølser osv. gennem systemet, så vi kom langsom med i kampen.

I første minut af 2 periode kom Hotboys med i kampen igen, da Tigerlilly lavede sit første point i sæsonen. Desværre kom Lyngby igen frem ad banen og 2 periode endte med en 3-1 føring til hjemmeholdet.

Så skulle det sidste fremstød gives i 3 periode og vi havde så absolut chancerne. Men ind ville bolden ikke. Kun da John John tog en tur fra bag deres mål og fik lagt bolden ind ved stolpen, kom vi på tavlen. Men desværre kunne vi ikke få det sidste mål og endnu et nederlag på ét mål var en realitet. Æv æv æv. Men stjerner skal der da komme fra kampen og de er blevet som følger….

1*. Peter ”Holm” Holm.
Hotboys Brunch. (Sikke et morgenbord der var dækket til Herlevs fineste. Der manglede bestemt ikke noget. God mad og drikke og ikke mindst godt selskab. Sådan skal det gøres Holm. En tak på hele holdets vegne skal lyde herfra).
God ved banden. (Holm havde en af de dage hvor han ramte bolden når de prøvede at spille den forbi ham ude ved banden. Flere gange snuppede Holm bolden og satte kurs mod deres mål. Sådan Holm. Godt gået).
Skabte ro. (Holm var god til ikke at piske en stemning op på bænken, trods vi hang efter Lyngby gennem hele kampen. Kørte bare på og det smitter når der er nogen som bare gør det rigtige. En rigtig god stabil kamp af holdets Jyske indslag).
Tillykke med kampen og endnu engang tusind tak for det flotte pregame arrangement. :-)

2*. Lars ”Tigerlilly” Rørby Johansen.
14’ende gang er lykkens gang. (I sæsonens 14’ende kamp lavede Tigerlilly sit første point. Med 10 points i 13 kampe sidste sæson, har det været en svær sæson for Tigerlilly pointsmæssig. Bolden har bare ikke villet ind. Men det krævede såmænd bare et skud fra bag midten. Og Tiger kom på tavlen. Sådan Tigerlilly).
Hårdfør. (Af en eller anden årsag er det rigtig tit Lars der får mange ture ud over banden eller bliver trykket ned i gulvet. Dagens kamp var ingen undtagelse. Lars blev sågar løbet helt over. En af deres spillere løb direkte ind og over Lars i løbet af kampen. Det så vildt ud men Lars rejste sig og spillede sit skifte færdigt. Det er en lille men hård nyser vi har i Tigerlilly). :-)
MOM. (Tigerlilly blev fortjent udnævnt til Man Of the Match efter kampen. Der var stemmer på mange forskellige men Lars tog titlen til sidst. Tillykke med det Lars).
Flot kamp af Tigerlilly…..

3*. Dan ”Danniboy” Waldorff Hansen.
Kender sin besøgstid. (Danniboy har ellers været på pause fra Hotboys pga. arbejde osv, men når der er Hotboys Brunch så møder han op. Og det var ganske forståeligt :-) ).
Comeback kid. (Da vi var under 2 kæder klar til dagens kamp, måtte vi jo lige prøve at tale Danniboy klar til comeback. Men manglende tøj og sko osv, gjorde at han var meget svær at få overtalt. Men så rykkede Hotboys sammen. Så fandt vi et par sko. Så en spiller dragt. Så en drikkedunk. Så en stav. Og til sidst havde Dan sgu det hele. Godt nok i meget forskellige størrelser, men klar til kamp blev han).
Lækre detaljer. (Dan startede som wing. Og der var fart på hans afleveringer. Så da han rettede bolden mod mål kom der rigtig gode skud ud af det. Han blev også back i de sidste 2 perioder. Det gik rigtig fint. Men dagens detalje var dog da han skulle dække en modstander op tæt under mål. Men de store sko som han havde lånt fejlede og Dan væltede i stedet lige ned på modstanderens ene balle med sin kind. Det var vist ikke meningen, men for pokker hvor så det sjovt ud :-) ).
Sådan Danniboy. Godt at se dig på banen igen.

Tillykke til alle 3.

Det var ærgeligt at vi tabte, men som altid så var resultatet glemt inden vi nåede omklædningen. En stor tak til alle de supportere som blev siddende eller som dukkede op i hallen for at støtte os. Tusind tak for det. Det er imponerende at se så mange af jer til både ude og hjemmekampe. Tak tak tak. J Nu venter så en sen aftenkamp på hjemmebane. Og det er sæsonens sidste hjemmekamp. Der er først start kl 20:00, så når aftensmaden er spist, så står den på Hotboys kamp hjemme mod PI København. Første opgør gav en 3-1 sejr til Herlevs fineste, så mon ikke vi kan nuppe alle 3 points i Hotboys Dome. Vi lader de første 100 tilskuere få gratis adgang og håber på at se masser af de Hotte drenge fra Herlev Hotboys.