Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Herre 2
Herre 3 (Hotboys)
Dame 1
U15
U13
U11
U9
U7
Familiefloorball

Herlev FC 2 - FF København 3
Herre Senior - 1. februar 2015 14:00

Resultat
3 - 2  (0 - 2, 1 - 0, 2 - 0)

Kampreferat
Kampen mellem Herlev Hotboys og FFK 3 søndag d. 1/2-2015

Så blev det tid til endnu en kamp for de brave Hotboys. Denne gang var det FFK som kom på besøg i Hotboys Dome. Første opgør endte helt lige med 4-4 på tavlen. Så en tæt kamp var i vente. Men da vi så på FFK varme op, kunne man godt se der var mindst et par stykker som havde spillet i de højere divisioner. Men vi måtte jo bare gå på med alt hvad vi havde. Desværre kom FFK foran med 2-0 efter 10 min. En lidt øv start for Hotboys, men de stod godt på os og der var ikke så meget at sige til føringen. Men når vi får modgang er vi som regel stærke. Og da jeg fik brændt et straffeslag til sidst i perioden, kunne modgangen ikke være større. En velkommen pause og lidt taktik fra trænerteamet, fik humøret lidt op og pulsen lidt ned.

2. periode blev meget tæt. Der var chancer i begge ender, men det var Theis der fik hul på deres glimrende målmand. Målmanden lavede ikke mange fejl denne eftermiddag. Klart deres bedste spiller hvis i spørger mig. Men en lille føring til pausen og troen var der igen.

Da FFK ikke var 2 hele kæder, måtte de køre med lange skift, og da Hotboys var lidt over 2 kæder, kunne vi langsomt trække fra i tempo og chancer. Elzing ville gerne vinde og han satte såmænd de sidste 2 mål på flotte skud fra distancen. Et stort pres mod Hotboys målet til sidst, fik vist Erland´s evner og kun på grund af flere pragtredninger, fik vi holdt føringen helt til slut. Tiden løb dog ud og sejren var i hus. :-) En rigtig flot sejr af Hotboys. Nede med 2 mål og så komme igen. Og at holde dem fra at score i 50 min var også en klart godkendt bedrift. Sådan drenge.

Stjerner fra kampen er blevet således….

1*. Rasmus ”Torden” Nielsen.
- Godt humør. (Torden var i top humør til dagens kamp. Hele tiden et smil på læben og det smittede. Et stort jubelbrøl da Tiger fik løftet en aflevering var helt klart et af højdepunkterne. Bænken sad og fik luft men Torden ville hylde Tiger for at det endelig lykkedes at få løftet en bold over modstandernes stav. Bænken vågnede og hele holdet fik smil på læben. (Tiger havde kæmpet lidt med den runde bold gennem kampen)).
- 2 assist. (Torden fik lagt en perfekt bold til mig som jeg fik mod målet. Theis scorede på returen og en ”2 assist” til Torden var en realitet. Desværre får man jo ikke 2 assister i floorball, men vi backer tæller dem altid. :-) ).
- Tidligere Hotboys Coach. (Neubert var blevet forfremmet til back i dagens kamp, og Torden var god til at fortælle hvordan vi plejer at spille. Det er nemlig helt vildt indøvet!!! Men ikke desto mindre fik Neubert svar på sine spørgsmål og han spillede en rigtig god kamp. Ikke mindst pga. Torden).
Tillykke med den meget flotte kamp Torden.

2*. Mikael ”Blomst” Rose Christoffersen.
- Blomsten er tilbage. (Det var dejligt at se Blomst komme ind i hallen et par minutter før mødetid. Det er længe siden han har haft tid til at spille kamp, så gensynsglæden var stor på hele holdet).
- Frem og tilbage. (Blomst var center og fik løbet godt frem og tilbage. FFK var rigtig farlige på hurtige spilvendinger, så der var rigelig brug for Blomstens løbepensum. Og samtidig god til at kalde bolden frem mod hjørnerne eller op i midten. Sådan Blomst :-) ).
- Han hører sgu efter!!! (Da FFK var dygtige boldspillere, havde vi tit meget travle perioder i forsvaret. Og at kunne kalde en spiller som centeren så skal ”tage”, er livsvigtigt for at vi skal lykkes i forsvaret. Trods stor bevægelse blandt deres angribere, fik god kommunikation stoppet mange af deres chancer. Super fedt samarbejde mellem backer og vores 2 centere i dagens kamp).
Stærk kamp Blomst.

3*. Allan ”Erland” Nordlunde Hjorth.
- He´s back! (Erland var tilbage på flere punkter. For det første var han tilbage fra vinterferie. :-) For det andet var han tilbage i storform i målet for Herlevs fineste. Der har været en del svære kampe for Erland gennem hele denne sæson. Men i dag var der ikke noget at komme efter. Da de skruede bissen på i de sidste 5 minutter, var han her og der og alle vegne. Rygter vil vide at det var en hel uge med afterski som var det han trængte til. Og det virkede. Så da Erland´s promille var kommet op igen efter en hel uges bar besøg, så steg hans målmandsspil til de for Hotboys så velkendte højder. Sådan Erland).
- God i modgang. (Som skrevet tidligere så brændte jeg et straffeslag. Men for at få mit humør lidt op igen, så var Allan så sød at sige ”Hvis du skulle skyde på mig ville jeg være skrækslagen, du plejer at score på mig!”. Du holdt humøret og hovedet højt hele kampen, og det er sgu stærkt gået).
- Gode udkast. (Da vi var presset en hel del af kampen, havde Erland bolden meget. Dette giver jo nogle udkast, men selv om de prøvede at gemme sig bag os Hotboys, havde du overblik til at komme af med bolden uden at det blev farligt i egen zone. Godt overblik).
Super kamp Erland….

Tillykke til alle 3.

Tigerlilly fik fortjent MOM titlen efter en travl men super velspillet kamp af vores lille indianer. To mål af Elzing hvoraf det sidste og afgørende var med en flot assist af Skodbert. Det skal lige nævnes. Vi spillede faktisk en god kamp efter vi var kommet bag ud med 0-2. Det viser god moral og da humøret ”næsten” altid er højt til Hotboys kampene, så giver slagsangen ”Aldrig – aldrig - aldrig giver vi op” sgu mening. En flot kamp af alle deltagende Hotboys. Og at vi fik 3 powerplay UDEN at de andre scorede er jo helt vildt!!! Vi scorede heller ikke, men det siger statistikkerne heller ikke. Og vi fik faktisk stillet op til flere meget nærgående forsøg i powerplay. Ind kom bolden ikke, men det var tættere på at vi scorede end de. Det er ikke hver dag det sker i Hotboys powerplay. Nu venter en lille pause inden vi skal på måske sæsonens sværeste opgave på udebane i mod Glostrup Goblins. Men de kan ikke tage de 3 points fra os som vi fik i dag, og da bolden er rund og alt det der. Så mon ikke en overraskelse kunne ligge og lure i Glostrup???? Hvem ved?

Men jeg ved…

HVEM VAR DET DER VANDT I DAG

DET VAR DEM FRA HOTBOYS AF

HEY HEY HEY

Capi out….

Af: Anders Nyholt

Kampstatistik
HoldNavnPointMålAssistsMin.
HerlevThomas Elsing2200
FFKMikkel Madsen1100
HerlevTheis Scott Hansson1100
FFKMikkel Dan Nielsen1100
FFKSune Aamand1010
HerlevAnders Nyholt1010
HerlevRasmus Nielsen1010
HerlevKim Neubert1010
FFKMetin Olsen1012
FFKTue Lauterbach0002
FFKHans-Henrik Thomsen0002

Kampprotokol
107:01FFK0 - 1Mikkel Madsen (Metin Olsen)
110:25FFK0 - 2Mikkel Dan Nielsen (Sune Aamand)
113:53FFK2 min.Metin Olsen (Straffeslag)
113:53HerlevST-Anders Nyholt (Misbrugt straffeslag)
202:53FFK2 min.Tue Lauterbach (Forsinkelse af spillet)
210:13Herlev1 - 2Theis Scott Hansson (Anders Nyholt)
215:57FFK2 min.Hans-Henrik Thomsen (Hårdt spil)
309:23Herlev2 - 2Thomas Elsing (Rasmus Nielsen)
312:45Herlev3 - 2Thomas Elsing (Kim Neubert)
300 kampe:
Tillykke til Christian "Militær" Nyholt
Seneste nyheder
19-09H3 "Hotboys" Sejr i sæsonpremieren! 
12-08SÅ STARTER SÆSON 23/24! 
03-04Indkaldelse til Generalforsamling 2023 
21-03U11: Velgennemført stævne i Herlev hallen 
21-03H3 Hotboys - afslutter sæsonen med hæderligt nederlag 
07-03H3 Hotboys: Sejr i Greve! 
03-03Damerne vinder 1. div. igen 
27-02H3 Hotboys: 250 kampe til Anders el Capitán Nyholt 
Flere nyheder...
Seneste kampe
24-04Vanløse 2 - Herre 2
22-04Dame 1 - Alliancen København4 - 3
08-04Herre 3 (Hotboys) - Vanløse 38 - 2
03-12Benløse - U11
19-11U13 - Jægerspris
01-10Herre 1 - Lyngby7 - 11
Sidste uges kampe...
Kommende kampe
29-04Herre 2 - Vanløse 2
05-05Rødovre - Dame 1
Denne uges kampe...