Herlev FC 2 - Benløse FC 3
Herre Senior - 18. februar 2013 18:30

5 - 2  (0 - 1, 2 - 0, 3 - 1)

SMUK SEJR OVER BENLØSE!

Sikke en kamp. Mandag aften bød på en udsat kamp hjemme mod Benløse 3. Der var masser af Hotboys til kamp, sikkert fordi vi spillede i vores trænings tid. Men masser af Hotboys, masser af mål og masser af dramatik.

Det var 2 hold som begge ville have noget ud af aftenens kamp. Benløse lagde rigtig godt fra land. Vi var presset helt i bund næsten hele 1 periode. Tror de havde bolden 80 % af tiden. Men vi var rigtig gode til at holde dem fra de helt store chancer. De spillede den mest rundt om målet og tilbage til deres backer. Så ikke sådan rigtig farlige. Men netop som man sad og troede at vi kunne holde den på 0 - 0 til pausen, så scorede de. Øv. Men fuldt fortjent efter spil og chancer.

Men vi fik klart bedre styr på dem i 2 og 3 periode. De var stadig farlige, men alle Hotboys kæmpede og blokerede skud som galt det sejren. 2 periode blev da også vundet 2 - 0 af Hotboys. Humøret kom i vejret og så er vi altså farlige. Vi kom foran 3 - 1 og det så godt ud. Desværre fik de reduceret til 3 – 2. Der var lidt bekymrende blikke på Hotboys bænken. Ville vi nu lukke dem ind i kampen. Det er sket før i vores Floorball historie. Men med små 4 minutter tilbage af kampen, lavede deres målmand en fejl. Et svagt udkast blev opsnappet af Theis som sikkert satte bolden op i net taget. Lækkert mål. Det knækkede også Benløse som ikke blev farlige mere i kampen. Selv i powerplay fik de ikke et ben til jorden. Vi scorede sågar et yderst sjældent undertals mål. Flot sat ind af Militær i lækkert samspil med Theis. Sejren var hjemme og den blev nydt af samtlige Hotboys.

Det var lidt for længe siden vi havde vundet en kamp og lettelsen var stor for hele holdet. Men jeg skal jo finde 3 som gjorde sig lidt ekstra bemærket.

Så kampens 3 stjerner er blevet følgende.

1*. Allan ” Erland ” Nordlunde Hjorth.
Sikker sidste skanse. ( Erland var usædvanligt godt kørende til aftenens kamp. Han var helt rolig gennem hele kampen. Tog sig af stort set alt hvad de lagde på mål. Og var frygtløs ved flere lejligheder hvor han kastede sig ind midt imellem stave, spillere og bolden. En super dag for vores ” Si ”.).
Dagens redning. ( Havde dagens flotteste redning midt i 3 periode. Et kanon hug blev sendt mod målet fra midt i slottet. Der var stort set ingen tid til at reagere. Men Erland tog sin højre hånd op i hjørnet og greb modstanderens skud ud. Et ellers sikkert mål var blevet grebet ud. En super redning som gav Hotboys endnu mere momentum, og som han helt fortjent fejrede med at svinge begge sine arme afværgende ud mod siderne. NO GOAL!).
Samspil med holdet. ( Erland havde flere rigtig gode udkast til vores angribere. Masser af overblik. Og så var samspillet med undertegnede på plads efter en skidt kamp i Jyderup. Jeg fik kun rettet en bold af på stolpen og en på overlæggeren. I samme boxplay! Men hver gang var det som om han havde styr på det, og der var plads til smil og en kommentar hver gang mellem ham og mig. Vi var presset i perioder, men det bed ikke rigtig på til aftenens kamp.). En stor kamp af vores målmand og et stort tillykke med
Man Of the Match titlen, som fulgte efterfølgende i det sejrs stemte omklædningsrum.

2*. Daniel ” Mormor ” Bavnsgaard.
Startende back. ( Daniel og Jesper var startende back par for Hotboys denne aften og det virkede. Daniel var klar fra første til sidste skift i kampen. Masser af energi i nærkampene med modstanderne. Og der var mange. Daniel finder sig ikke i noget og han havde flere gode og ikke mindst fair nærkampe med Benløse angriberne. Sådan. ).
Et roligt gemyt. ( Daniel lader sig ikke sådan rive med af stemningen. Der kan være nok så meget tryk på inde på banen, men ligeså snart han træder over banden til et skift, så virker han rolig og velafbalanceret. Han koger sikkert inde i, men han skjuler det godt og det smitter af på resten af bænken at han er så overskudsagtig. ).
Mormor. ( Torden havde som sædvanligt skrevet kæder på sit whiteboard. Men den nye konstellation med Daniel og Jesper ( Mormor og Morfar ), blev præsenteret og modtaget til stor glæde for hele holdet.
Jesper har længe været Morfar, men at han nu har fået en ”soulmate” i form af Mormor var en morsom og glædelig ting.). God kamp af Mormor….

3*. Jesper ” Morfar ” Bærensen.
Stabil back. ( Jesper spillede en rigtig god kamp som højre back. Det var ikke nemt at komme forbi ham. Hvis ikke han plukkede bolden i driblingen, så løb han sgu bare bolden op og spillede den sikkert videre til en anden Hotboy. Ikke mange fejl af Morfar denne aften. ).
Eksplosiv. ( Jesper har en evne til at eksplodere. Lige pludselig ser han et løb frem af banen som ingen andre har set. Så tager han sgu bare bolden og prøver lykken frem ad banen. Det er ikke altid det lykkedes, men når han først er forbi de første 2 så skyder han sgu på mål. Det er heller ikke altid at han rammer målet, men viljen og lysten er ikke til at tage fejl af. ).
Debut kamp? ( Jesper spillede sin første kamp for Hotboys i næsten 2 år. Hans sidste kamp for Herlev fineste var 27/3-2011!!!! Så det var da på tide at han kom med i kamp. Lad os håbe det ikke kommer til at vare så længe igen før vi får nummer 5 at se i kamp igen. ). Flot kamp af Morfar.

Tillykke til alle 3 med den flotte kamp.

En rigtig fighter sejr til Hotboys og der skal være ros til hele holdet for en super indsats. Alle var klar og gav hvad de havde. At Blomst holdt hovedet koldt da en af deres angribere blev frustreret og gav ham en klokkeklar albue i nakken, holdt han hovedet koldt. Det var ellers lidt af en svinestreg. Det hører ikke hjemme på en floorball bane. Der var flere hårde og også for hårde nærkampe i kampen, men vi stod flot imod og så smagte sejrs pilsneren altså lidt bedre når nu de spillede så hårdt som de gjorde. Så kan de lære det. Men 3 points til kontoen er altid godt og lad os da putte 3 nye ind på søndag når Stevns kommer på besøg i Hotboys Dome.