Herlev FC 2 - Vanløse FC 4
Herre Senior - 9. marts 2013 10:00

6 - 9  (3 - 4, 2 - 5, 1 - 0)

HÆDERLIGT NEDERLAG I SÆSONENS SIDSTE HJEMMEKAMP

Så kom sæsonens sidste hjemmekamp for Danmarks hotteste floorball hold, Herlev Hotboys. Det var et returopgør mod Vanløse 4, tophold fra vores division. 5-5 blev første møde på deres hjemmebane, så at det kunne blive en tæt kamp var absolut en mulighed.

Der var dog en behersket tro på at dette ville ske. Det startede som det så tit gør. De andre kommer foran på et af de første skud. Ved ikke om backerne eller målmanden kommer for sent ud af startblokken eller hvad. Men bagud kom vi meget hurtigt og så var det jo bare at begynde at spille floorball. Dette gjorde vi sgu. De scorede og vi scorede. Og 1 periode udviklede sig til en meget lige affære. 4 - 3 stod den til dem efter 1 periode, men når det er sagt, så scorede vi altså et mål som ingen af dommerne så inde. Selv Vanløse sagde til dommerne at der var mål. Meget fair af dem. Men lige lidt hjalp det og i stedet for 4 - 4 blev det til klart godkendt 3 - 4 til 1 pause.

Stemningen var fin og vi gik ud til 2 periode med højt humør og troen på point i vores sidste hjemmekamp i sæsonen. Men 2 periode er aldrig rigtig vores bedste. Dette var det heller ikke i dag og med mål scoret på begge mål endte 2 periode med cifrene 4 - 8. 3 periode var den eneste periode Hotboys vandt. Med 2-1 fik vi et klart godkendt slutresultat på 6 - 9.

Ikke point men med stolthed og glæde over masser af hotte scoringer til ære for vores supportere som igen i dag var på lægterne. Tusind tak for støtten til alle vores hjemmekampe gennem sæsonen. Der har været fans til samtlige kampe. Flot og endnu engang tak for det. I skal være meget velkomne til vores sidste kamp ude på lørdag og ikke mindst til næste sæson.

Stjerner fra kampen er der selvfølgelig også og de blev som følger.

1.STJERNE: Michael ” Høx ” Høxbroe.
Stabilt backspil. ( Høx var back sammen med undertegnede til dagens kamp. Vi havde en travl dag, men Høx var over deres angribere hele kampen igennem. De fik ikke meget plads og hvis de prøvede at komme forbi snuppede han bare bolden og spillede den fremad til en Hotboy. Sådan. ).
God box-spiller. ( Høx var inde i de 5 minutters box som vi kunne takke Theis for at få. Høx og resten af Hotboys kæmpede og gjorde det rigtige så vi kunne holde nullet i de 5 minutter. Flot af alle sammen.).
Lækker assist. ( Høx lavede jo også den synderrivende aflevering som flåede deres kæder helt fra hinanden, så jeg kunne sende bolden i mål langt udefra. De nåede simpelthen ikke at opfange hvad der skete. Det skete så langsomt. ;-) Så det er kun de indviede som magter så svære tekniker. Derudover trak han sig også ud i vores powerplay for at give et mål til Torden. Torden sprang til og satte en pind få sekunder efter Høx havde skiftet og overladt sin plads til ham. Meget uselvisk men flot holdspil.).
Super kamp af den lille iltre Høxi. Flot flot flot.

2.STJERNE: Mads ” Skind ” Herskind.
Hattrick. ( Skind lavede et hattrick i dagens kamp. Mod en modstander som ellers holdt et højt niveau, lykkedes det for Skind at få den over stregen hele 3 gange. Absolut en spiller som holdt os inde i kampen til dagens dyst.).
Næsten en assist. ( Hvis ellers jeg havde magtet at omsætte en helt fri chance til mål, så havde der også været en assist med i dagens høst. Men da jeg kiksede var der ingen panik. Tror der gik små 15 sekunder før han selv scorede i samme skift. Hvis ikke jeg ville så måtte han jo selv. ).
Arbejdsivrig. ( Det er jo snart ikke en overraskelse for os at Skind kan løbe solen sort. Men Vanløses spillere så altså godt trætte ud når Skind satte i spurt mod deres mål. Han trak rigtig mange løb ud af deres spillere. Det er altså med til at trække kræfter ud af deres ben og gøre det lidt nemmere for hele Hotboys i resten af kampen. ).
Flot kamp af vores meget lille målfarlige hurtige Skind.

3.STJERNE: Christian ” Militær ” Nyholt.
Sikke en pind. ( Militær kan jo skyde. Han kan også ramme. Han kan også skyde meget hårdt. Når de 3 ting bliver sat sammen til en knaldperle af et mål helt oppe under overlæggeren, så jubler holdet såvel som Militær igennem. Et kanon hug fra Militær og vi fik gejsten tilbage på et lidt svært tidspunkt i kampen. ).
Multikunstner. ( Militær blev rykket lidt rundt i løbet af kampen. Det var der flere der gjorde. Vi fik desværre 2 skader og et rødt kort undervejs og dette gjorde at flere Hotboys måtte rotere på pladserne, for at få puslespillet til at gå op. Men hele holdet stod sammen og gennem spil med både 3 og 4 backer. 6, 7 og 8 angribere. Mange konstellationer som alle sammen med Militær i front løste til bravur.).
Stor fyr. ( Militær er næsten 2 meter og han brugte hver centimeter for at kæmpe de voksne drenge fra Vanløse af sig. Han havde mage nærkampe som han vandt pga. vilje, styrke og størrelse. En flot demonstration af hvordan man bruger kroppen uden at lave udvisninger.).
Super kamp af Militær.

Tillykke til alle 3.

Det var en super fed kamp som hele Hotboys kan være stolte af. At Daniel og Snerle måtte udgå undervejs med skader var trist. Men da vores hidsige Rødovre ikke kunne klare mere med dagens dommere, tog han beslutningen om at give 100kr til bødekassen. Det bliver den øl der kommer til at smage bedst til afslutningsfesten af dem alle. Tak for den Theis. ;-) En flot og mål rig afslutning på sæsonen i Hotboys Dome.

Nu skal vi lige slutte med en sejr på lørdag ude mod de førende i divisionen. De vandt første kamp i Herlev med hele 1 – 9. Det var kampen hvor det var Verdens Bedste Back som scorede Hotboys´ enlige mål. Så vi må håbe på at Mikkel og resten af Hotboys møder op til en lang køretur. Det skal nok blive hyggeligt. Men derfor kan vi sgu ligeså godt snuppe 3 points med på sommerferie.