FF København 3 - Herlev FC 2
Herre Senior - 6. januar 2013 10:00

3 - 5  (1 - 0, 1 - 2, 1 - 3)

HOTBOYS FØRSTE SEJR I SÆSONEN!

Så kom første kamp i det nye kalender år. Og sikke en. Efter en meget tæt kamp som bølgede frem og tilbage vandt Herlevs fineste 5-3 over FFK 3. 3 points til den lidt slunkne Hotboys konto var meget velkomment. Hotboys mødte hele 12 markspillere op til dagens kamp og det så godt ud for holdet helt fra start. Dan og Rose er tilbage i folden efter lidt pause og de skal være så velkomne. Kampen startede tæt. Det var 2 hold der gerne ville godt i gang med det nye år. Det var dog FFK der scorede først.

Efter klumpspil tæt under vores mål fik de prikkede bolden ind. Øv øv. Men vi havde klart flest chancer efter 1 periode var spillet. Masser af chancer og gode skud som deres målmand desværre stod i vejen for hver gang. Men humøret var højt og da Theis bankede bolden helt op i hjørnet var vi med igen. Lige spil med chancer i begge ender gjorde at der var stor lettelse da Rose udlignede med små 4 tilbage af 3 periode. Det lignede en uafgjort.

Men med under et minut igen fik Theis smidt bolden ind bag deres målmand og Hotboys var foran. Dette gjorde at der var lidt panik på til sidst, og kun storspil og en dobbeltredning af Erland holdt pointene hos os. At Militær lavede en flot detalje med 2 sekunder tilbage var bare et plus. Han stod bag deres mål og trak ind foran og satte bolden helt op i krogen fra tæt hold. Flot mål Militær. Og sæsonens første 3 points kom ind på kontoen. Sådan Hotboys.

Stjerner fra kampen er der selvfølgelig også og de er blevet som følger.

1*. Theis ” Lo… Rødovre ” Scott Hansson.
Game winner. ( Theis scorede det afgørende mål kort før tid. Fedt mål og de 3 points så sikre ud. ).
2 mål. ( Det var ikke kun ”game winneren” som Theis fik over stregen i dag. Han satte os også i gang med et flot hug helt oppe i hjørnet. Flotte mål af Theis.).
Tænding. ( Theis havde som den første Hotboy tænding i dagens kamp. Efter et par skift var der små tumult med Theis og FFk’ere. Og dette fortsatte hele kampen igennem. Men Theis holdt hovedet koldt og brugte energien på spil i stedet for slåskamp. Sådan Theis. Der var flere små meditations øjeblikke på bænken, men flot at du holdt hovedet koldt.). At han også havde supportere med til kampen er jo bare et plus på dagens præstation.
Flot kamp af Theis.

2*. Allan ” Erland ” Nordlunde Hjorth.
Klar til kamp. ( Erland mødte op til kampen forberedt. I bilen på vej til kampen havde han alt målmands udstyret på. Kun hjelmen manglede. Godt han ikke blev stoppet af politiet på vejen. Den må have set lidt sjov ud.).
Brede skuldre. ( Selv efter kampen var slut og pointene var i hus, var han sur på sig selv over deres 2 mål. Det er sgu sejt stadig at finde kritik efter en rigtig flot kamp. Men han vil ikke finde sig i bolden i eget net. Det er sgu den rigtige vilje.).
Super redninger. ( Erland havde i perioder meget travlt til dagens kamp. Men masser af skud og driblinger blev stoppet sikkert af vores sidste skanse. Med en super dobbeltredning 15 sekunder før tid som kampens detalje. De får kæmpet sig frem til skud og en retur, men Erland kaster sig ud i skuddet og snupper returen med den ene hånd nede ved gulvet. Den dobbeltredning var vist 2 points værd. Flot flot kamp af Erland i dag. ).
Krydret med en tæt afstemning bagefter kampen i omklædningen blev Erland fortjent udnævnt til Man Of the Match.
Tillykke til Erland med den flotte kamp.

3*. Dan ” Danniboy ” Waldorff Hansen.
Comeback kamp. ( Danniboy var tilbage på banen for Hotboys efter en pause. Dette kunne ikke ses på spillet. Danniboy kæmpede og sled sig rigtig flot gennem sin første kamp i lang tid.).
Gode skud. ( Dejligt at se du stadig er opportunistisk. Selv fra svære vinkler prøver du at skyde. Det er ikke altid du rammer den rent, men fedt at du prøver skuddet. Holm kan skrive under på at man godt kan score fra små vinkler. Så fortsæt med det. Du var tæt på flere gange med et stolpeskud som det mest nærgående.).
Velkommen tilbage Danniboy.

Tillykke til alle 3 med den flotte kamp.

2 mål af Blomst er også værd at nævne. At Mikkel ramte overliggeren fra tæt hold var også tæt på en Hotboy scoring. Militær var rykket ud på fløjen som wing for første gang så længe jeg kan huske. Ved ikke om han ikke skal ind på midten og skyde noget mere når nu han har det skud som han har. Men med en sejr kan der kun være ros til træneren som satte nogle kæder som fik de 3 points med hjem til Herlev. En rigtig god dag som Herlev Hotboy, og en rigtig god start på kalenderåret. Det virker som om der er mange flere points i dette her fantastiske hold.