Herlev FC - Rødovre FC
Herre U19 - 8. oktober 2010 18:30

9 - 5  (5 - 1, 3 - 2, 1 - 2)

Efter en skrækkelig præstation i sæsonens første kamp havde U19-knægtene noget at revanchere sig for i første hjemmebanekamp fredag aften mod Rødovre - en modstander vi som regel har problemer med at tackle.

Rødovre stillede med en trup på blot 9 mand - men uden træner - skidt.

Målmand Mikkel Hansen var tilbage i truppen efter sin skade, men David Moseley startede i målet.

Herlev havde gudskelov hævet niveauet betydeligt og spillede en rigtig god første periode, hvor Michael Thomsen åbnede ballet med sin scoring til 1-0 efter godt 7 minutters spil.

Minuttet efter blev der desværre ikke markeret i vores forsvar - så stod den 1-1.

Et skudforsøg fra Lasse Clausen resulterede i et mål der blev noteret som selvmål, og så var vi foran 2-1.

Kort efter nettede Marcus Byrgesen - så var vi foran 3-1.

I periodens sidste minut fik vi i angreb endnu et mål (registreret som selvmål) og 2 sekunder før periodens udløb nettede Alexander Vener til 5-1.

I 2.periode fik vi så Mikkel i målet, og perioden var dårligt startet før Joachim Møller slog til og bragte Herlev foran 6-1.

Rødovre lagde sig dog ikke ned og specielt deres Andreas Beckman var en konstant fare - og han reducerede til 6-2 efter at have snydt 3 herlevspillere.

Mikael Juhl fik 2 minutter i boxen - dog uden at Rødovre udnyttede dette.

Efter 10 minutters spil nettede Marcus Byrgesen for anden gang - og kort efter gentog Joachim øvelsen - nu til 8-2.

Herlev slap gashåndtaget en smule - og der var rigtigt mange sjuskede afleveringer ud i ingenting - fjollet og unødvendigt, og een af de ting der bør strammes op på fremadrettet.

Med 5 minutter tilbage af perioden fik Tinus Byrgesen desværre en 2 + 10 og måtte tilbringe en del tid i strafboksen. Heldigvis fik Rødovre ikke udnyttet dette.

I slutningen af perioden fik Alexander Vener også 2 minutter, og her slog Rødovre så endelig til i overtal - nu til 8-3, stillingen efter 2.periode.

I starten af 3.periode slog vores ven Beckman til endnu engang - igen pga. sjusket og manglende opdækning - nu 8-4.

David var nu tilbage i Herlevs mål.

Rødovre kom mere ind i kampen i sidste periode - nok mest fordi Herlev lidt slap grebet om kampen, men det var alligevel Herlevs Lasse Clausen der øgede føringen til 9-4.

Tinus måtte endnu engang i boxen, dog uden at Rødovre slog til.

Rødovre fik i kampens sidste 5 minutter endnu et mål - på en hovedløs Herlev-tilbagelægning - fjollet.

Kampen sluttede med Herlevsejr 9-5 efter en kamp med mange rigtigt gode detaljer og frem for alt mange skud på mål.

Rødovres knægte skal have ros for en god indsasts uden nogen til at guide dem fra sidelinjen - skidt Rødovre.

Herlev er på rette vej og fører fortsat puljen -med max. 6 point for sæsonens 2 første kampe.

Hertil skal dog siges at der endnu ikke har været afviklet andre kampe i puljen end Herlevs 2.

Herlev leverede helt klart en godkendt indsats.

Af: Johnny Byrgesen