Vanløse FC - Herlev FC
Dame Senior - 22. januar 2011 14:45

4 - 3  (1 - 0, 1 - 0, 1 - 3, 1 - 0)

Det var et afbudsramt Herlev hold der mødte op lørdag eftermiddag i Vanløse. Derudover var der i truppen flere der under hele ugen havde døjet med sygdom og småskader. Men med nye kædeformationer og et godt humør stod holdet klar til at gøre sit til at få en sejr.

Der skulle ikke gå mere end 1 minut, så havde Vanløse scoret til 1-0. Så det var op ad bakke fra start.
Herlev havde svært ved at få etableret et spil i modstanderens zone, og flere gange lykkedes det for Vanløse at erobre bolde og starte gode kontra løb. Det lykkedes dog også for Herlev at bryde Vanløse i opspillet og sætte fart mod mål. Men ingen hold kom ud af anstrengelserne med flere mål.

Billedet fortsatte i 2. periode. På en løs bold får en Vanløse spiller held med skuddet som går ind bag Carina i mål. Men flere gode muligheder til Herlev giver troen på at vi nok skal komme til fadet i sidste periode.

I 3. periode lykkes det så for AD at få reduceret på pasning fra Helene Christensen. Men armene er knap kommet ned før Vanløse har udbygget forspringet til 2 igen.

Herlev tager Time-out og går ned på spillere. Kort herefter hamrer Cecilie Pedersen bolden i nettet efter indspil fra Tine Ingvardsen og kampen er igen en åben affære.

Med 3 minutter tilbage på uret får Vanløse kampens eneste udvisning. Herlev har ikke for vane at score i disse, men i dag lykkedes det. AD tager chancen fra sin position og med et godt trækskud smækker hun bolden i krogen. Forløsningen er stor og holdene får et point hver.

I den forlængede spilletid har begge hold muligheder for at score målet der sikre et ekstra point. Men det er Vanløse der render med den ære, da Stine Dahl runder mål og med baghånd og via stolpe lægger den ind.

Herlevs piger skal have stor ros for at kæmpe hele vejen på en dag hvor spillet ikke helt fungerede.

WOM blev AD, som krydrede en god indsats med 2 flotte mål.