Dame Senior - 8. januar 2011 11:00

0 - 8  (0 - 4, 0 - 2, 0 - 2)

Så blev 2011 SKUDT i gang!

Det var et opsat Herlev hold der, til årets første kamp, lørdag formiddag gæstede Advedøre Idrætscenter. En kamp hvor 3 point var et must for at gøre sig håb om at ende i top 3 i øst.

Herlev får da også en drømme start på 1. periode efter bare 2 min. sætter Maria Olsen den hvide kugle velplaceret bag Hvidovres målkvinde, 0-1 og velkommen tilbage til Olsen! Ann-Dorthe Lisbygd kan gøre hende kunsten efter bare 5 min. efter, 0-2. Bidder vælger at tage en 2 min. tænkepause og Herlev pigerne får afprøvet et nyt undertalsspil, der ikke giver Hvidovre nogen chancer overhovedet. Cecilie Pedersen fortsætter målrækken med assist fra Anja Mortensen, 0-3, og Hanna Møller kan i to omgange med hjælp fra Tine Vinther gøre det til 0-4 og slut på perioden.

2.periode virker en smule mere rodet, Hvidovre kommer til chancer men Carina Kaarsberg i målet lukker godt af og Herlev fortsætter ufortrødent. Hanna Møller kan ligge den på bagstolpen til Ann-Dorthe Lisbygd, der kan gøre det til 0-5 og minuttet efter kan hun gøre det igen, denne gang med Tine Vinthers hjælp, 0-6 og slut på perioden.

I 3. periode vil Sara Barnholdt også på tavlen og hun kan med assist fra Cecilie Pedersen gøre det til 0-7 efter ca. 7 min. spil. Ann-Dorthe Lisbygd må lige en tur i 2. min. tænkeboks for liggende spil, men Herlevs undertalsspil må siges at fungere rigtig godt. De chancer Hvidovre kommer til bliver effektivt opsnappet af Camilla Pedersen, der forsætter Carinas flotte arbejde i målet. Ditte Jespersen siger tak for spilletiden og kvitterer med et mål, 0-8 til kampens resultat.

WOM: Julie M. Andersen for solidt backspil.

Tak til tilskuerne der også fik en lille hyldest efter kampen.

Af: Hanna Møller