Herlev FC - Vanløse FC
Dame Senior - 13. november 2010 14:45

2 - 4  (1 - 1, 1 - 1, 0 - 2)

Der var lagt op til at se oprykkerne fra Vanløse lidt an, men 1. periode er ikke mere en 43 sekunder gammel da Vanløses nr. 4 kan bringe gæsterne foran 0-1! Ja okay så er vi i gang. Efter forskrækkelsen får Herlev mere styr på spillet og får spillet bolden godt rundt, og næsten halvvejs i perioden får Ditte Jespersen erobret bolden og spiller den godt videre til Tine Vinther, der kan lave en perfekt ”dybde” aflevering til Hanna Møller, der helt fri kan gøre det til 1-1, resultatet for perioden.

2. periode er godt 8 min. gammel da Herlevs Anja Mortensen får sig en 2. min. udvisning. I undertal får Herlev erobret bolden og trækker en Vanløse udvisning, og spillet fortsættes 4 mod 4, dog ikke til Herlevs fordel der igen kan se Vanløses nr. 4 sætte en kasse 1-2, Øv! Men Herlev klør på og Ditte Jespersen sender en hård pasning af sted til Hanna Møller, der kan tage den med sig forbi Vanløse forsvaret og 2-2, vi er med endnu.

3. periode skal være næsten 14 min. gammel før Vanløse kan score til 3-2 på et noget ærgerligt mål. Men Herlev forsætter det gode spil og taber aldrig modet i kampen. I de sidste minutter tager Herlev Camilla ud af målet for at få det, synes vi selv, fortjente udligningsmål, men det sker bare aldrig og Vanløse lukker kampen 20 sekunder før slutfløjt til 4-2, et resultat der absolut ikke er en afspejling af kampen!

Men men men Herlev tøserne skal tage det gode spil, gåpåmodet og det gode humør med til aftenens Hvidovre kamp, og så skal sejrens sødme nok brede sig over Annekshallen til de (stadig) gules favør!

Tak til den masive opbakning fra ikke mindst Hotboys, der jo tydeligt kunne høres overalt i hallen :)

WOM: Camilla Pedersen for outstanding målmandspræstation mellem stængerne, tillykke!

Af: Hanna Møller