3 - 2  (3 - 1, 0 - 1, 0 - 0)

Så er vi i gang!

Søndag formiddag tog Herlevs elite piger imod OG København på hjemmebanen i Annekshallen. Herlev pigerne havde, efter 1. runde mod Rødovre, brug for lidt oprejsning og selvtillid til den lille hvide kugle igen.
Der blev også startet godt ud med ”I got a feeling” i omklædningsrummet og stemningen før kampstart var opløftet og der blev givet udtryk for, at nu var vi klar til kamp!

1. periode er heller ikke mere en ca. 6 min. gammel da Hanna Møller kan sætte den første kasse efter et godt oplæg fra Ditte Jespersen, der uforstyrret bag mål kan ligge kuglen i slottet 1-0, god start. 1. periode er præget af gode løb og fine opspil, hvor bolden kommer godt rundt. Men det skal være OG der, 15. inde i perioden, kommer til fadet ved et afrettet skud, der sætter Carina Kaarsberg chanceløs i målet, øv 1-1 – på den igen. Den tager Ditte Jespersen på sig 2 min. efter og på en repost kan hun bringe Herlev pigerne foran igen, 2-1. Med 2 min. tilbage af 1. periode kan Ditte Jespersen igen lægge op til Hanna Møller, der scorer til 3-1, og slut på 1. periode, sådan!

Tja, der skal gå 19.47 min. før kampprotokollen kan vise, at OG får udlignet til 3-2 igen af deres nr. 23, ih altså, hvor blev den periode af og hvad skete der lige med det gode spil fra 1. periode? Vi er slet ikke oppe i gear… Nå videre til 3. periode, hvor aftalen er, at komme fra starthullerne og få fart i kampen igen. Fighten er tilbage og perioden starter med en 2 min. udvisning til Mette Bidstrup for ukorrekt slag, altså Bidder plejer det ikke at være for noget andet? Et godt spillet box-spil holder OG fra mål, og 3. periode slutter mål løs efter ellers rigtig flotte opspil fra Herlev pigerne. Men en sejr på 3-2 er heller ikke at kimse af. God fight piger!

Lad os fortsætte det gode spil, når vi den 30. oktober drager til Brønshøj og gæster Fællesskabet!

Det skal lige nævnes at Ditte Jespersen spiller sin 2. ligakamp i den gule trøje, og med et mål i hver kamp, og 2 fine assists kan hun ligge sig på toppen af topscorerlisten, velkommen til!

Kampens spiller: Anne Høy for en god back indsats i forsvaret.

Tak til vores fantastiske tilskuere og team mates på bænken, god stemning!

Af: Hanna Møller