Hvidovre Attack FC - Herlev FC
Herre U17 - 27. marts 2010 12:45

1 - 3  (0 - 2, 0 - 0, 1 - 1)

U17-knægtene tog første stik hjem, da de på udebane besejrede Hvidovre 1-3 i den første af de 2 DM-kval-kampe.

Herlev kom med frisk erindring om den sidste kamp ude mod Hvidovre i grundspillet - hvor vi vandt 0-5.

Der var samling med fælles morgenmadsspisning og taktiksnak i Herlev inden kampen.

Herlevs formand Roland havde fundet vej til kampen, ligesom Jan Juel dukkede op som formand og kontrollant for TippeLigaen, ligesom Herre 1 Kim Spendser også var mellem profilerne i rækkerne med den sædvanlige fanklub.

Herlevs drenge befinder sig sjovt nok rigtig godt på Hvidovres hjemmebane, og i dag var ingen undtagelse.

1.periode startede med at holdene lige skulle i gang og føle hinanden lidt på tænderne, og bortset fra en god fodparade af målmand Mikkel Hansen var der ikke rigtigt nogen af holdene der fik overtaget.

Gennembruddet kom først med Rasmus Ørsted Petersens forløsende scoring til 0-1 efter godt 16 minutters spil, iøvrigt det første mål af Rasmus i U17-regi i år.

Hvidovre fik en mand i boxen, og i overtal fik Alexander Vener bragt os foran 0-2 (med frisuren i orden - tag lige den Jan Juel).

Herlev vandt perioden 0-2.

I starten af 2.periode havde Mikkel igen en god redning.

Kort efter blev Herlev ramt af den første udvisning, da Niklas Mortensen måtte en tur på bænken, og for at Niklas ikke skulle kede sig derude, valgte Vener at følge trop - skidt.

Hvidovre plejer ikke at kikse sådanne overtalssituationer, og med kun 3 mand + målmand så det svært ud.

Der blev trukket store veksler på Duracell-drengenes løbepensum, godt kombineret med Christoffer Erichsens som sidste stopklods foran målmand Mikkel, og Herlev kom uskadt gennem perioden - sejt.

2.periode sluttede målløs.

Vi skulle blot et par minutter ind i 3.periode før Lasse Clausen nettede til 0-3, et mål der gav lidt mere sikker mavefornemmelse på Herlevbænken.

Herlevs knægte spillede igen en rigtig god kamp i Hvidovre, og Hvidovre havde svært ved at vende kampen.

Herlevknægtene bakkede hinanden rigtig godt op, og var der een der missede en markering, ja så var der strax en anden der tog over.

Efter 7 minutters spil fik Michael Thomsen bolden i nettet, men scoringen blev desværre underkendt - synd for både Thomsen og Herlev.

Det skulle et straffeslag til for at Hvidovre fik reducceret til 1-3.

I slutningen af perioden havde målmand Mikkel endnu en super redning som kulmination på en rigtig god dag i målet.

Hvidovre tog deres timeout, men lige meget hjalp det.

Herlev vandt endnu engang over Hvidovre på deres hjemmebane, og havde de ikke fået tilkendt et straffeslag, så var de også denne gang endt uden scoring i eget hus - ikke godt for selvværdet.

Stor ros til alle på Herlevs hold det spillede en rigtig god kamp.

Der blev sendt flere skud afsted mod mål end der plejer, desværre stadigvæk med en for lille målprocent.

Næste og sidste kamp mod Hvidovre i kvalifikationen er i Herlev 2.Påskedag.

Intet er givet på forhånd - men Herlev har bragt sig selv i en rigtig god udgangsposition.

I dag blev også den anden kval-kamp Rødovre-Benløse spillet og her vandt Benløse 2-9.

Af: Johnny Byrgesen