Herlev FC - Hafnia FC
Dame Senior - 18. januar 2010 20:00

8 - 2  (3 - 0, 2 - 1, 3 - 1)

Sent mandag spillede Damerne deres første og eneste Liga kamp. Modstanderen var Hafnia.

Damerne luftede deres nye sponsor tøj i dagens anledning, og det så godt ud til opvarmningen – både tøjet og opvarmningen.

Kampen var ikke mange minutter gammel før Anja Mortensen kunne bringe damerne i spidsen, på en fræk afslutning assisteret af Mette Bidstrup.

Anja scorede også til 2-0, assist AD Lisbygd., og senere kunne Anja så også assistere til Cecilie Pedersens 3-0 scoring.

I 2. periode var der lidt længere mellem snapsene i starten. Havde det ikke været for dommeren kunne Anja også have scoret til 4-0. Et godt hårdt trækskud røg hele vejen rundt i mål, vel og mærke på den rigtige side af målstregen.

Spillet fik lov at fortsætte og Herlev var ikke rigtig på plads efterfølgende. Og så kunne Hafnia pynte på stillingen.

Men Anja ville fortsat i rampelyset, så hun tog sig en velfortjent pause på udvisningsbænken.. Hafnia kunne ikke udnytte situationen, hvor Herlev i flere omgange have gode kontra muligheder.

Tine Vinther rundede målet godt, og kunne sikkert sætte scoringen til 4-1, inden Anja sluttede sin kamp af med et mål til pause stillingen 5-1 (assist AD Lisbygd)

Hafnia startede perioden i undertal, og Så kunne AD score til 6-1, på en god pasning fra Maria Olsen.

Helle Skov snurrede rundt om et par Hafnia spillere, og kunne sende bolden i nettet til 7-1, inden AD lukkede Herlevs målscore til 8-1 (assist igen Olsen).

Olsen fik i slutminutterne en udvisning som Hafnia udnyttede til slutresultat 8-2.

Der var god energi i holdet. Det nye spillertøj fik en flot debut. Og vi glæder os til at følge holdet i februar.