Helsingør FT - Herlev FC
Herre U17 - 3. januar 2010 14:00

5 - 6  (4 - 1, 0 - 2, 1 - 3)

I året første U17-kamp på udebane var modstanderen Helsingør, som Herlev i det første indbyrdes opgør hjemme havde slået 4-1.

Helsingør sigter ligesom os efter en plads i slutspillet, og lå inden dagens opgør på en 4.-plads.

Helsingør er altid en modstander man ikke skal undervurdere.

Set fra tilskuerepladserne virkede det som om Herlevs drenge syntes vældig godt om Helsingørs Patrick Kisbye, en ung mand der er rigtig god til floorball, for han fik al den plads han overhovedet kunne ønske sig, og i løbet at en ruf havde han scoret 3 mål. Meget nice af Patrick, men meget skidt at Herlevs forsvar.

Herlevs drenge var ikke klar fra start, og træner Frederik Bloch ville efter sit Paris-besøg have fået et deja vu - altså en gentagelse af noget vi tidligere har set.

I fanklubben på lægterne var devisen - det her sker bare ikke.

Det gjorde det desværre - vi var slet ikke tilstede i første periode, som vi tabte l-4.

Kun godt målmandsspil fra Mikkel Hansen gjorde at det ikke så værre ud.

Vores drenge var en anelse frustrerede over at blive løbet over ende, og i starten af 2.periode fik Alexander Vener så 2 min. i boxen for en unødvendig hård tackling, ikke lige det vi havde brug for.

I 2.periode begyndte vi så at markere markere unge Kisbye tættere, og det hjalp da først han løbende blev holdt nede.

Herlev skruede lidt op for gashåndtaget, og efter halvdelen af perioden fik Christoffer Erichsen så endelig reduceret til 2-4.

Selvom kampen blev spillet intenst fra begge sider, blev der ikke gået over stregen. Helsingør havde fået styr på deres drenge efter deres 2 sidste kampe mod hhv. Valby og Benløse, hvor der desværre var skruet for meget op for gassen. Rart at se at Helsingør også kan uden at ty til unoder.

Efter et kvarters spil i 2.periode måtte kampen stoppes, da Helsingørs målmand fik et slag over fingrene. Det gjorde rigtigt av, og desværre for Helsingør var han ikke i stand til at fortsætte.

Helsingør måtte ofre een af deres markspillere til målmandsposten, og var derfor klart dårligere stillet, da de i forvejen kun stillede med 8 mand ialt.

I slutningen af perioden fik vi reduceret til 4-3 ved Michael Thomsen, resultatet efter perioden.

I starten af 3.periode blev vi promte straffet pga. en fejlaflevering, øv - det var ikke lige det vi havde brug for.

Herlev fortsatte med at presse overalt på banen i håbet om at få udlignet, og Niklas Mortensen nettede til 5-4.

Jan Juel coachede drengene det bedste han kunne, og fortalte knægtene at de bare skulle fortsætte, og prøve at spille sig igennem til chancer, og så prøve at udnytte dem.

Christoffer var endnu engang manden der bragte os på ret kurs med sin udligning til 5-5.

Herlev havde nu så godt som alt spillet, gassen var gået af Helsingør.

Sejren blev kørt i hus da Mikael Juhl flot brugte Helsingørs målmand som bande og nettede til slutresultatet 5-6.

Set fra Helsingørs og min side havde de nok fortjent uafgjort, men sådan gik det ikke.

Fra sidelinjen kan vi endnu engang undre os over at vores drenge ikke er klar fra start, det er jo desværre set før.

Jan Juel var selvfølgelig glad for at hans vikariat endte med en sejr, men udtalte at der er behov for en finpudsning af drengenes skud på mål. Som Jan sagde, så havde slutresultatet nok været 5-15 - hvis U17-knægtene havde samme hit-rate som Herre 2 - og det er desværre ikke tilfældet for nærværende.

Frederik Bloch er bekendt med problemet og der arbejdes på at gøre dette bedre.

I fanklubben har vi svært ved at forstå, at det er så svært at finde TURBO-knappen i første periode - og det ville være rigtigt nice hvis man allerede i næste kamp kunne råde bod på dette. Hvorfor er det lige at vi skal vente til de 2 sidste perioder.

Indtil videre ligger vi altså stadigvæk på en samlet 2.-plads i gruppen, her hvor vi har spillet over halvdelen af puljekampene.

Af: Johnny Byrgesen