Herlev FC - Hvidovre Attack FC
Herre U17 - 31. oktober 2009 11:00

7 - 1  (1 - 1, 0 - 0, 6 - 0)

U17-knægtene var virkelig opsat på at ærkerivalen Hvidovre skulle besejres i sæsonens første opgør på hjemmebane i Herlev.

Lasse Clausen og Timo Olsen havde meldt forfald, og Træner Frederik Bloch havde derfor set sig nødsaget til at tage de 2 nye spillere Niklas Mortensen og Nicklas Petersen med på holdet til det vigtige opgør, vel vidende at de begge stadigvæk var lidt rustne i omgangen med bolden.

Lad være sagt med det samme, at de begge gjorde en god figur, og at vi helt klart kan forvente mere fra deres side, når "følingen" indfinder sig i de kommende træningsseancer.

Christoffer Erichsen bragte os foran i starten af 1.periode, men desværre fik Hvidovre udlignet, da vi var i undertal pga. en fejlagtig udskiftning. Et fænomen vi gerne ser helt afskaffet.

Hvidovre fik udlignet i en situation hvor der kun var 10 sekunder tilbage af straftiden, hvor der ikke blev holdt på bolden fra vores side. Vi er nødt til at have mere is i maven i den slags situationer fremadrettet.

I 2.periode bølgede spillet frem og tilbage, og Hvidovre var ekstremt hurtige til at spille fremad, og var tættere på at få mål end vi var.

Heldigvis susede bolden tæt forbi vores mål, eller også reddede målmand Mikkel skærene for os.

Perioden sluttede uden mål.

I starten af 3.periode fik vi så endelig den forløsende scoring der bragte os foran 2-1, igen var det Chris der slog til.

Vi blev bedre til at udnytte hurtige fremspilssituationer, og efter knap 10 minutters spil fik Mikael Juhl så nettet til 3-1, og få sekunder efter såmænd også til 4-1.

Herlevs drenge gik tættere på Hvidovres spillere, og herefter mistede Hvidovres drenge lidt troen på, at det kunne lade sig gøre at vende kampen til deres fordel.

I kampen sidste 2 minutter gik det helt galt for Hvidovre, da først Tinus Byrgesen nettede, og dagens mand Chris sluttede at med endnu 2 scoringer.

Kanon - sådan skal den ged barberes.

Der var ikke meget der pegede på, at kampen skulle ende med sådanne bøllebank til Hvidovre, men vores knægte ydede en fantastisk holdindsats, og det gav pote.

Både spillere og træner Bloch var helt ekstatiske efter den flotte indsats - helt forståeligt.

Med 3 sejre i 3 kampe fører vi selvfølgelig stadigvæk rækken.

Næste kamp er først om 14 dage på udebane mod en anden af rivalerne Benløse - spændende.

Af: Johnny Byrgesen