Vanløse FC 4 - Herlev FC 4
Herre Senior - 10. januar 2010 19:00

10 - 1  (3 - 0, 4 - 1, 3 - 0)

Så var det blevet et nyt år og tid til at Herlevs fineste skulle videre med sæsonen. Der var godt opbud med 4 backer 2 centere og 6 winger. Vanløse havde 'kun' 10 spillere, men det skulle vise sig at en spiller var nok. Ulrik Nørregard havde valgt at 2 division lå over hans niveau, så han ville slå sig løs i 3 div. Han havde en perfekt dag og var involveret i 8 ud af 10 mål. Faktisk er undertegnede i tvivl om der rent faktisk var andre spillere på banen.

1. periode starter i ok tempo. Ulrik sidder på meget af spillet, men Hotboys ridder det værste af. Ulrik kan dog ikke stoppes, og ca hvert 5 min kommer Hotboys bagud. Hotboys prøver at spille men Ulrik er rutineret og Hotboys har det hårdt. Det kommer til et par enkelt afslutninger, men Ulriks målmand er heller ikke helt ueffen. På trods af de 3 mål kommer Ulrik til en del flere chancer men Hotboys har heldet og Allan på deres side. Der bliver kæmpet godt og i modsætning til andre kampe er Hotboys ikke decideret udspillet men Ulrik er bare mere rutineret.

I pausen snakker Hotboys om at beholde de gode takter og så skal det nok lykkedes at score mod Ulrik. 2 periode starter godt i de 2 første skift men pludselig er der scoret 3 gange på 2 minutter. Heldigvis fucker Ulrik i dommerbordet op og pludselig står tiden og scoren på 0. Hotboys bruger pausen på at reorganisere og få snakket ro på spillet igen. Dommerne får styr på Ulrik i dommerbordet og Hotboys og Ulrik er klar til at spille igen. Pausen har hjulpet og selv om det også bliver til 7-0, mister Hotboys ikke modet. Chancerne bliver større og i takt med at Ulrik er kommet foran bliver Ulrik også lidt mere ukoncentreret og det giver Hotboys mere plads. Hotboys kender deres besøgelsestid og ved at en periode varer hele 20. minutter. Med kun 13 sek tilbage af 2. periode bliver coach Skind spillet fri af ass coach Elsing, han trækker mod Ulrikmålet og sætter den sikkert i krogen bag Ulrik keeperen.

Målet giver god stemning i pausen. Men der er alligevel en bekymring om Ulrik skal blive ved med at score. Hotboys har aldrig tabt en kamp med mere end 9 overskydende mål. Ulrik må derfor ikke score mere end 3 mål. Det tager dog også kun 2 min af 3 periode før Ulrik scorer til 8-1 og efter 7 min er det 9-1. Hotboys er nu gået over til fuldt pres og det viser sig faktisk ret effektivt. Ulrik begynder at blive stresset og afleveringer bliver sjuskede og der bliver færre afslutninger. Hotboys kommer til flere gode kontraere og får flere åbne chancer, men ind vil bolden ikke. Med mindre end 3 min score Ulrik igen, men Hotboys rider stormen af og er faktisk tættest på i slutningen af kampen.

Kampen spiller blev Mikkel efter godt defensivt arbejde og god kommunikation.

Af: Kristian Snerle