Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Herre 2
Herre 3 (Hotboys)
Dame 1
U15
U13
U11
U9
U7
Familiefloorball

Runde #16
Steven Knudsen
Spørgsmål af Mette Bidstrup1. Kan du ikke starte med af lave en kort præsentation af din karriere i Herlev Floorball?
Jeg har på utallige opfordringer fra Ulla Terkelsen såvel som Otto Brandenburg ikke mindst Jerry Lucena (Fra AGF) og sidst men ikke mindst Niels Malmros blevet nødt til at løfte sløret for at ha en bygningsfejl i forbindelse med min tid som cykelrytter i Sønderjylland. Min daværende bedste ven Thomas Dabelsten havde tendens til at svinge med Rodeotyren. Ja ellers har jeg spillet i klubben nu i snart 4 år.

2. Nu har du jo været træner for Herlev Hitmen i et par sæsoner. Det kan efterhånden ses på resultaterne. Hvad er grunden til at I er så gode i år?
Jamen jeg mener helt sikkert at det er en kombination af et meget godt træner-team og nogle meget lærevillige spillere. Derudover har vi jo også snart spillet sammen i nogle år, så vi havde faktisk regnet med at det var nu vi skulle være på toppe. Og derudover har vi fået opbygget et godt kammeratskab på holdet, som gør at folk kæmper for hinanden. Og vi har lært at sår, skrammer, og blå mærker, de går væk, men det gør 3 point altså ikke, de bliver på kontoen til evig tid.

3. Du er jo oftest den eneste fra Herlev Hitmen der viser flaget til festerne. Hvad sker der for resten af holdet?? Er det ikke på tide at holdet får en målsætning for deltagelse i festerne???
Det er faktisk et sjovt spørgsmål, for jeg er også den eneste på Herlev Hitmen der ikke har noget liv. Ej spøg til side som den kære Ulla altid siger, så jeg satser jo på at flere af mine spillere vil deltage i fremtiden, specielt efter vores store fremmøde til sidste sæsons afslutningsfest, det var et hit(men). Så ja, det er helt sikkert en målsætning, der er sat højt på listen. Der er dog også et minus, for jo flere spillere der deltager fra Hitmen, jo mindre chance er der for at jeg tager pokalerne.

4. Du har jo oftest en undskyldning for ikke at ville danse. Hvordan har du tænkt dig at være danseklar til julefrokosten som jo er 70’er fest og kræver dans?
Er det en dårlig undskyldning at ens kanariefugl har taget ens dansesko og fløjet væk med dem?? Eller at ens guldfisk spændte ben inden man skulle ud af døren, så man fik en diskoleret sideskilning?? Nej det tror jeg vist ikke det er. Men jeg har taget konsekvensen og skilt mig af med både kanariefugl og guldfisk. Det er dog et vaakum at TV2 faktisk ringede til mig inden denne sæson af ”Vild med dans” skulle starte. Her spurgte de om jeg kunne deltage med Marianne Eilhit, men her havde min kat spist min kalender så jeg måtte desværre melde afbud. Så de var jo nød til at finde en erstatning af min kaliber og størrelse og her var Joachim B. Olsen jo et fremragende valg.

5. Det rygtes at du kender Sven Hyltemeier temmelig godt. Hvad er historien bag jeres forhold??
Ja den kære Sven er en af mine gode venner. Vi mødtes på Jellinge Daghøjskole 89’, hvor vi begge læste ”Ude og Hjemme” og det er en passion vi har delt lige siden. Så ja det er et mangeårigt venskab, som bare vokser og vokser. Og det er jo altid en god ting at være gode venner med ham der skriver kampreferater.

6. Apropos Sven Hyltemeier så har han lavet underholdende indslag fra diverse herrekampe og fester men aldrig fra dameholdets kampe….. Er det mon noget han kan lokkes til??
Jamen det tror jeg helt sikkert han kan. Jeg ved at han tidligere har bedækket kvindernes 5-kamp under OL i Seoul. Ellers har han også lavet en spændende og medrivende reportage om Curling Kvindernes truimftog under OL i 1998, den hed ”Wee Wee her kommer Viii”. Men kan kun opfordre jer til at spørge ham

7. Hvem vil du sende stafetten videre til?
Vil meget gerne sende den videre til min gode ven Dennis ”Hill” Hansen, da der er mange ting jeg gerne vil have nogle svar på.

SÅ STARTER DEN NYE SÆSON:
Seneste nyheder
19-09H3 "Hotboys" Sejr i sæsonpremieren! 
12-08SÅ STARTER SÆSON 23/24! 
03-04Indkaldelse til Generalforsamling 2023 
21-03U11: Velgennemført stævne i Herlev hallen 
21-03H3 Hotboys - afslutter sæsonen med hæderligt nederlag 
07-03H3 Hotboys: Sejr i Greve! 
03-03Damerne vinder 1. div. igen 
27-02H3 Hotboys: 250 kampe til Anders el Capitán Nyholt 
Flere nyheder...
Seneste kampe
01-10Herre 1 - Lyngby
30-09Hvidovre - U11
24-09Herre 2 - Hvidovre 36 - 5
24-09Herre 3 (Hotboys) - Helsingør 23 - 7
24-09Dame 1 - Hvidovre2 - 4
Sidste uges kampe...
Kommende kampe
02-10Dame 1 - Rødovre
08-10Herre 1 - FFK
08-10Herre 2 - Hvidovre 2
08-10U13 - Copenhagen
08-10Herre 3 (Hotboys) - Greve 2
29-10U11 - Rødovre
Denne uges kampe...