29-09-2014: H1: Hæderligt nederlag til Hvidovre i pokalkampen!
Herlev FC's 1.herre er ude af årets pokalturnering, da det hjemme i Anneks-Hallen blev til et 8-4 nederlag til det gæstende ligahold fra Hvidovre Attack.

Herlev FC havde stor ære af kampen, hvor de gul-sorte undervejs var foran 1-0 og 3-2, og der blev kæmpet 60 minutter, selvom der unægteligt var nogle trætte ben hist og her tilsidst. Hvidovre trak fra til 7-3, men midtvejs i 3.periode reducerede Christoffer Erichsen til 7-4, og da Michael Thomsen kort tid efter slog en retur ind til 7-5 var spændingen næsten genskabt. Desværre blev målet underkendt, og i stedet kunne Hvidovres Kenneth Danielsen kort tid efter gøre det til slutresultatet 8-4.

Herlev FC cheftræner Michael Dahl:
"Jeg synes at vi beviste, at vi er på rette spor med holdet. Vi skabte mange chancer, og det er super. Jeg havde en god fornemmelse af, at vi hele tiden var med i kampen. Holdet gjorde det godt og kæmpede alt hvad de havde i sig.

Hvidovre spillede til tider super flot floorball, og især Kenneth Danielsen viste et imponerende niveau. Også på den baggrund, et godt resultat for Herlev".

Joachim Møller, Hvidovre Attack (tidl. Herlev)
"Vi havde problemer i starten, hvor vores pasningsspil ikke fungerede. Dette fik vi dog lavet om i midten af 2. periode, hvor vi fik sat et par hurtige mål. Dette gjorde, at vi fik minimeret dumme boldtab omkring midten, som Herlev var dygtige til at udnytte.

Man kan godt mærke at Herlev har fået bedre styr på deres defensiv, i forhold til vores kampe mod dem fra sidste sæson. De var gode til at udnytte når vores 3. mand kom for dybt på deres banehalvdel, og dermed fik presset vores backer til at slå svære afleveringer, som de kunne opsnappe på midten af banen".

Af: Peter Holm
07-04Greve - Dame 12 - 2