Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Herre 2
Herre 3 (Hotboys)
Dame 1
U15
U13
U11
U9
U7
Familiefloorball

24-03-2014: Hotboys vinder Amager Executioners Cup
Herlev Hotboys med gæstestjerner tog i fejende flot stil pokalen med de store ører, ved Executioners Cup 2014. Cuppen var arrangeret af Amager Floorball Klub aka. The Executioners, og blev afviklet lørdag 22.marts i Hal C på Christianshavn. Her var absolut utraditionel men malerisk udsigt gennem panoramavinduer til kanaler og Christiania.

Hotboys coach Rasmus Torden Nielsen havde måske nok overvurderet Hotboys-truppens kampduelighed efter en lang og sejrrig sæson, for afbuddene væltede ind, og i sidste ende kunne man stille én kæde markspillere og en halv målmand, da Allan Hjorth kun kunne deltage i stævnets første halvdel. Markspillerkvintetten af Skind, Theis, Militær, Holm samt Torden himself var naturligvis en frygtindgydende mix af alt hvad der er farligt, men i en snæver vending kunne man nok godt ønske et par udskiftere.

Så var gode dyr rådne skulle man tro, men egentlig ikke, for da det rygtedes i Floorballdanmark at Hotboys havde ledige pladser, væltede det ind med opringninger fra folk, der ville gøre næsten hvad som helst (bare det kunne gøres hemmeligt) for at være Hotboy-for-the-day. Niels Breitenbach fra Herre 3 Funboys har beæret Hotboys med et tilskuerbesøg ved de sidste par kampe, og var et logisk førstevalg.

Dernæst ind med Jesper Frank Christensen der i gamle dage spillede liga i Herlev, men som nu breddehygger den i Helsingør FT, med en sidegesjæft som træner for deres 1.divisions hold. Rygter havde også nået Christoffer Erichsen, som vi alle vidste higede efter at opleve at spille med Hotboys, og da helst i kæde med Hr Holm: Så kunne man jo lige så godt gøre en god gerning og opfylde hele to ønsker på én dag for den gæve ungersvend. Christoffer havde åbenbart en legeaftale med Mikkel Hansen, tidligere målmand i Herlev, nu floorballpensionist, som han fik grønt lys for at tage med. Nu manglede vi kun én mand til at være to fulde kæder, og da Holm ved studier af Københavnskortet kunne se at Felix Egestad boede meget tæt på fugleflugtslinjen ud til Amager, ja så kunne man jo lige så godt holde ind og tage ham med også.

Vel ankommet til de solbeskinnede Christianshavn satte Torden to sprængfarlige kæder: Theis-Skind-Mikkel-Niels-Torden, og Felix-Frank-Militær-Christoffer-Holm. Stævnet havde deltagelse af 5 hold, der skulle spilles alle-mod-alle i kampe á 20 minutter.

Og så i gang, med første kamp som var mod værterne fra Amager FK. Som til dagen også havde hentet et par forstærkninger, bl.a. to tidligere landsholdsmålmænd. Den første kamp var nok præget at folk lige skulle finde sig selv. Hotboys har to stolpeskud, men tættere kommer man ikke, og højst usædvanligt startes der ud med en 0-0 kamp.

Næste modstander var matroserne fra SIF, Flådens Floorballklub. En kending fra årets turnering i Sjællandsserien. Og så alligevel ikke, for SIF havde på dagen massivt mandefald og kunne kun stille to mand. Løsningen blev at SIF til de enkelte kampe blev suppleret op med spillere fra de tre oversiddende hold og på stedet blev omdøbt til SIF All Stars. Et lidt løjerligt arrangement, der dog virkede forbløffende godt og gav en rigtig god ryste-sammen-effekt.

Hotboys havde nu fået varmen og lagde fra land, så selv flåden ikke kunne følge med. Det var – indrømmet – nok især gæstestjernerne der kørte showet, og det skete særdeles overbevisende. Hotboys vinder 4-1 over SIF All Stars, der ender på en samlet 2.plads.

Læs videre: [KLIK HER]!


300 kampe:
Tillykke til Christian "Militær" Nyholt
Seneste nyheder
19-09H3 "Hotboys" Sejr i sæsonpremieren! 
12-08SÅ STARTER SÆSON 23/24! 
03-04Indkaldelse til Generalforsamling 2023 
21-03U11: Velgennemført stævne i Herlev hallen 
21-03H3 Hotboys - afslutter sæsonen med hæderligt nederlag 
07-03H3 Hotboys: Sejr i Greve! 
03-03Damerne vinder 1. div. igen 
27-02H3 Hotboys: 250 kampe til Anders el Capitán Nyholt 
Flere nyheder...
Seneste kampe
22-04Dame 1 - Alliancen København4 - 3
08-04Herre 3 (Hotboys) - Vanløse 38 - 2
09-03Hvidovre 3 - Herre 23 - 3
03-12Benløse - U11
19-11U13 - Jægerspris
01-10Herre 1 - Lyngby7 - 11
Sidste uges kampe...
Kommende kampe
24-04Vanløse 2 - Herre 2
05-05Rødovre - Dame 1
Denne uges kampe...