Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Hotboys
Herre 3
Herre 4
Dame
U13 A
U13 flex
U9+U11
U5+U7

04-04-2013: Herlev U9 indtog Sverige
Intro:
Her kommer en lidt forsinket beretning om vores tur over sundet, for at spille floorball mod nok verdens bedste og største floorballnation.

Vi var så heldige at få en indbydelse til Genarps Färs & Frosta Innebandycup for U9 hold. Det er andet år at i træk de arrangere denne cup som afslutning på sæsonen og i år med hele 25 U9 hold hvor af tre stykker kom fra Danmark (to fra Herlev og et fra Greve).

I Sverige bliver der spillet lidt anderledes end i Danmark når der arrangeres stævner, her spilles der kampe á 2 x 12 min, hvor der i Danmark spilles 1 x 6 til 8 min pr. kamp. Kampene er delt op i tre klasse, A, B og C alt efter årgang og niveau. Endvidere har de målfelt som man også skal have i Danmark, men som oftest ikke bliver anvendt i ministævner. Derudover måtte der ikke scores direkte på frislag. Slutligt så blev der dømt konsekvent på slag mod stav og alle andre floorball regler. Det bliver der ikke så meget i Danmark ved de stævnerne der bliver holdt, her er dommerne mere en vejledende rolle end dommer. Dette er de største forskelle fra dansk til svensk floorball.

Når men lad os komme i gang med at fortælle om den svenske tur.

Vi starter dagen den 23/3 2013 med at mødes tidligt ved Herlev Hallen for samlet at kører mod Sverige. Vi stiller op med ti spillere fordelt på to hold. Ét hold i A klassen og ét hold i C-klasse. Vores A-klasse hold bestod af Søren Gytkjær, Jannik Koppel, Emil Rostock, Laurits Thorsager og Casper Breitenbach, heraf var fire af dem årgang 2003 og én af dem årgang 2004. Vores C-klasse hold bestod af Malthe Lutcje, Mads Hjelmsø, Emil Rose, Mathias Schimmell og Benjamin Kaarsberg, heraf var tre af dem årgang 2005 og to af dem årgang 2006 (de var et rent U7 hold, hvis man kigger på ungdommen i Danmark).

Da vi nåede frem til Genarp blev vi taget godt imod og deres kontakt person, var meget behjælpelig med hvad der nu skulle være af spørgsmål og andre ting.
Begge hold skulle spille tre kampe hver, seks kampe i alt for vores Herlevdrenge der skulle vise sig at blive nogle lærerige af slagsen.

Læs videre: [U9 i Sverige 2.del, KLIK HER]!Af: Carina Selmer Nyholt
VI GLÆDER OS:
TIL VI SES IGEN!
Seneste nyheder
01-07Dame 1 trup - del 3 
22-06Indkaldelse til generalforsamling 
29-05Dame 1 trup - del 2 
12-05Mindeord om Laus Jensen 
11-05Dame 1 trup - del 1 
10-05Dame 1 trænerteam 20/21 
05-05Huskatten FC ... Historien om Herlev FC's logo 
11-01Hotboys: Sejr i Jyderup! 
Flere nyheder...
Seneste kampe
Ingen aktuelle kampe
Kommende kampe
Ingen aktuelle kampe