Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Herre 2
Herre 3 (Hotboys)
Dame 1
U15
U13
U11
U9
U7
Familiefloorball

16-09-2012: Beretning fra Hotboys Cup!
Så blev Hotboys Cup 2012 afholdt i Herlev hallerne. Det var nogle spændte Hotboys der mødte op til morgen-Jäger. NU måtte det da, langt om længe, være vores tur til at snuppe pokalen i vores egen turnering. Vores navn står jo på den og alt muligt. Vi var landet i puljen med 5 hold, så 4 kampe skulle afgøre om Hotboys skulle i slutspil.

Første kamp var mod Benløse som løb, løb, løb, løb og løb lidt mere. Det kan vi ikke så godt lide, så et desværre fortjent 0-3 nederlag blev det til.

Derefter var det Greve FC der ventede. Et mere Hotboys agtigt hold med ”voksne” størrelser på holdet. En meget lige kamp som endte 2-2 takket være Militærs 2 perlemål. Ved begge mål erobrede Militær bolden på egen halvdel, for så at drible sig vej op foran deres mål og sætte den ind. Flot kamp af Militær. Han var lidt vores enmandshær denne Søndag, da han lavede over halvdelen af alle Hotboys mål.

Men uafgjort gav jo lidt blod på tanden. Heyns raske svende. De fesne lyserøde trøjer som er et godt og blandet hold. Ganske vist havde de en lille knægt der nåede de fleste til navlen, men på det åbne spillermarked var også lige hentet Dennis Monberg, Christian Sonne foruden en sædvanlig opstilling af kapable veteraner. Hotboys blev sat på på prøve, men der blev fightet. 2-2 stod der med, men et mål til Heyns med 20 sekunder tilbage var en hård mavepuster. Vi kunne ikke engang nå at give bolden op, da Hr Allan Guldberg slog bolden væk fra faceoff pletten. Før den var fanget igen, var tiden løbet ud. Øv for et nederlag.

I sidste kamp i gruppespillet skulle vi møde et tappert kæmpende hold fra Holbæk Bombers. Vi kom planmæssigt foran både 1-0 og 2-0. Men lidt nervøsitet og et kiks i forsvaret i de sidste minutter, gjorde at kampen endte 2-2.

Med to uafgjorte og to nederlag var vi afhængige af resultatet i den sidste gruppekamp, for at gå videre. Her kunne Jacob Nørrelund og Greve-mandskabet tage vores plads i slutspillet, hvis de kunne tage points fra Benløse. Greve kom foran, men heldigvis for Hotboys, fik Benløse vendt skuden til en sejr.

Dermed Hotboys nr.4 i puljen, og til B-slutspil.

Et møde med Herlevs egen U17 var en realitet. En kamp ingen af holdene havde råd til at tabe. Hotboys kommer foran 1-0 og alt er vel. Men Christian ”Kegle” Brose, ville det anderledes. Med 3 mål blev det hans kamp. Ved stillingen 2-2, kommer der et skud ind foran Hotboys målet som slet ikke har retning mod noget som helst, men desværre preller af mod Høx og snyder Allan i målet, og 3-2. Pis lort for et mål. Heldigt er for lille et ord for denne scoring, men med Brose’s 3.scoring kort før tid i tomt mål til 4-2, var der ikke så meget tilbage at rafle om, og Hotboys var ude af sin vores egen turnering. ØV BØV.

U17’erne vandt siden hen B-finalen efter en neglebider af en straffeslagsafgørelse, jubelscenerne ville nærmest ingen ende tage, og et tillykke til dem. A-finalen var et opgør mellem stævnets to suverænt bedste hold, og her tog Heyns Raske Svende stikket hjem over Benløse. Tillykke med pokal, guld og boblevand til Murermesteren (leje)svende.

Holbæk Bombers anført af Jens Albagaard blev kåret for stævnets "Bedste Karma", en stor og unik ære for den nye klub i det nordvest-sjællandske. Med kåringen fulgte et gavekort til Copenhagen Floorball Center.

En rigtig god floorball dag i Herlev-hallerne løb ud og en tak til dagens dommere skal bestemt også lyde herfra: Tak til Frederik Bloch, Micky Holdorf, Bo Lykke Jensen, Carina Kaarsberg, Michael Tjørnemark, Allan ”Basse” Nielsen og Hotboys’ egen Kenneth Widén der pga. en skade ikke kunne spille, men i stedet tog dommerjobbet. Det er holdånd!

Her til sidst vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke manden, som vi ikke havde klaret det uden. Peter Holm. Endnu en brav indsats med at organisere og holde styr på et så stort stævne er flot. Vi bukker i støvet og siger tak til Peter.

Det var bare det.

Peace!

Af: Anders "Kaptajn" Nyholt
300 kampe:
Tillykke til Christian "Militær" Nyholt
Seneste nyheder
27-05Årets Person! 
26-04Indkaldelse til Generalforsamling 2024 
19-09H3 "Hotboys" Sejr i sæsonpremieren! 
12-08SÅ STARTER SÆSON 23/24! 
03-04Indkaldelse til Generalforsamling 2023 
21-03U11: Velgennemført stævne i Herlev hallen 
21-03H3 Hotboys - afslutter sæsonen med hæderligt nederlag 
07-03H3 Hotboys: Sejr i Greve! 
Flere nyheder...
Seneste kampe
05-05Rødovre - Dame 18 - 1
29-04Herre 2 - Vanløse 26 - 10
08-04Herre 3 (Hotboys) - Vanløse 38 - 2
03-12Benløse - U11
19-11U13 - Jægerspris
01-10Herre 1 - Lyngby7 - 11
Sidste uges kampe...
Kommende kampe
Ingen aktuelle kampe