Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Hotboys
Herre 3
Herre 4
Dame 1
Dame 2
U 15
U13 A
U13 flex
U9+U11
U5+U7

12-04-2012: 2. nominerede - Årets Person 2012
Bo Andersen:
Bo Andersen er U5/U7 træner, han trådte til da holdet stod uden træner. Han har været med at at gøre det hold meget attraktivt. Han har fået opbygget et kæmpe lotteri som har givet overskud til de mindste. Han var med til at skaffe lokale til ungdomsafslutningen. Hun har været et godt aktiv for klubben.

Følgende er blevet sagt omkring hans nominering:
1.: "Jeg nominere Bo for at være så arrangeret i ungdommen og specielt U5/U7. Han trådte til som træner for miniholdet da vi lige pludselig stod uden træner. Han har skaffet en masse sponsorgaver til lotteri for de små, plus han har fået det op og stå".

2.:"Bo sprang til, da miniholdet manglede en træner. Han har et rigtig godt greb om de små, og har en meget stor del af æren for, at holdet bare er vokset og vokset. Der er blevet spillet floorball, og der er blevet hygget, og mange små håbefulde har fået en super introduktion til vores sport. Bo lavede et superflot set-up omkring ungdomsstævnerne i Herlev, og gav et stort bidrag til at turen til Landsstævnet blev en stor succes for de små".

3.: "Jeg stemmer for Bo, det er dejligt at se hvad han gør for de små".

4.: "Jeg vil gerne nominerer Bo til Årets Person i Herlev Floorball Club. jeg synes Bo har gjort et stort stykke arbejde for U5/U7 holdene. han er altid i godt humør og han viser et godt engagement. Hans pædagogiske evner er strålende på trods af hans ishockey dommer baggrund, hvor jeg ikke forestiller mig at der bliver sparet på gloserne! Jeg synes hans tilgang til floorball for børn har gjort at børnene bliver ved med at komme til træning og fortsat synes det er sjovt og legende".

Hvis du vil afgive din stemme på Bo Andersen, skal du gøre følgende:
Sende en sms til 28450101 eller sende en mail til c.s.kaarsberg@hotmail.com, med hvem der skal have din stemme

Dette kan gøres til og med torsdag den 24. maj 2012, så pokalen kan gives til senior afslutningsfesten den 26. maj 2012. Og man kan kun afgive sin stemme 1 gang og på 1 person.

VI GLÆDER OS:
TIL VI SES IGEN!
Seneste nyheder
01-07Dame 1 trup - del 3 
22-06Indkaldelse til generalforsamling 
29-05Dame 1 trup - del 2 
12-05Mindeord om Laus Jensen 
11-05Dame 1 trup - del 1 
10-05Dame 1 trænerteam 20/21 
05-05Huskatten FC ... Historien om Herlev FC's logo 
11-01Hotboys: Sejr i Jyderup! 
Flere nyheder...
Seneste kampe
Ingen aktuelle kampe
Kommende kampe
Ingen aktuelle kampe