Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Herre 2
Herre 3 (Hotboys)
Dame 1
U15
U13
U11
U9
U7
Familiefloorball

29-06-2011: Præsentation af Herre 3 aka. Hotboys trænerteamet for sæson 2011/2012
Herlev FC’s bestyrelse er glade for at kunne meddele at trænerteamet for sidste sæson fortsætter, det er Kenneth Widen, Rasmus Nielsen og Thomas Elsing som alle sammen vil fungere som spillende trænere, det blev også offentliggjort tidligere i sidste måned, men nu bare med en uddybning af teamet bag holdet. Rollefordelingen kommer til at være at Thomas Elsing tager sig af det praktiske arbejde til kampe, Rasmus Nielsen tager sig af de praktiske ting til træning og Kenneth Widen bliver en alt muligmand der hjælper til med det hele. Herre 3 kommer i den kommende sæson til at træne om mandagen i Gymnasiehallen fra kl. 19.30-21.00.

Kenneth Widen er 35 år og arbejder i Trafikstyrelsen som datawarehouseanalytiker, han er en rigtig familiefar. Han har en del erfaring som både spiller og træner, han startede med sporten i 1995, det højeste han har spillet i var i 1. division tilbage i 1997 i Rødovre FC. Han startede som spillende træner tilbage i 1998 i Vanløse for Herre 2 som lå i 2. division. Siden har han trænet både damer og herre på forskellige niveauer. Til trænerjobbet vil Kenneth Widen gerne benytte lejligheden til at takke sin mor, sende en hilsen til søens folk og så ellers nynne med på en lille sang: http://www.youtube.com/watch?v=ytcMCPAlcNQ

Rasmus Nielsen er 30 år og arbejder som webudvikler hos Selmer IT. Han startede sin floorball karriere tilbage i 2003 i GF-81 så da de lukkede flyttede han til Herlev Hotboys efter et draft af Kristian Snerle. Han startede trænerrollen sidste sæson da Mads Herskind trak sig som træner og prøvede at få lidt skik på Hotboys men det er aldrig rigtig lykkedes men han prøver stadig ;) Til trænerjobbet vil Rasmus Nielsen benytte lejligheden til at udtale følgende: ”Mit største ønske som træner er at få Høx til at sige at han er blevet en bedre floorball spiller ;)”.

Thomas Elsing er 30 år og arbejder som software udvikler for Københavns Praktiserende Lægers Laboratorium. Han har spillet floorball siden 2002 i Herlev og inden Hotboys fik sit berømte navn. Han startede med at træne for Herlev Hitmen aka det gamle Herre 3 som nu er blevet til Herre 4, hvorefter han begyndte at træne Hotboys da den daværende træner Mads Herskind havde brug for hjælp og det er 2 sæsoner siden. Han har valgt at tage tjansen endnu et år, da han godt kan lide at være træner for dem.

Deres planer med holdet er at feste igennem og have det godt socialt. Det gør de ved at drikke en Jägermeister eller 2 inden kamp. Derudover skal holdet kæmpe røven ud af bukserne når de spiller og vise at de ER det hotteste floorball hold i landet! Selvom det skal være sjov og hygge så vil du stadig forsøge at udvikle sig og klare sig så godt de kan med de midler de nu engang har. Derfor er målet også at alle skal føle de har en plads på holdet og bidrager til holdet på den ene eller anden måde.

De slutter af med følgende citat: ”JEG ER HOTBOY TIL JEG DØR” og ”HOTBOYS STYRER”.

Bestyrelsesmedlem Carina Selmer Kaarsberg udtaler: ”Det er altid dejligt at når et trænerteam fortsætter. Dette trænerteam passer også perfekt ind på holdet da de kommer til at fungere som spillende trænere og selv har været en del af holdet i flere sæsoner. Endvidere så er alle 3 vellidte på Hotboys og i resten af klubben så derfor er det ekstra skønt at de har taget en ekstra sæson som trænere”.

Herlev FC’s bestyrelse ønsker held og lykke til trænerteamet med endnu en sæson.


300 kampe:
Tillykke til Christian "Militær" Nyholt
Seneste nyheder
27-05Årets Person! 
26-04Indkaldelse til Generalforsamling 2024 
19-09H3 "Hotboys" Sejr i sæsonpremieren! 
12-08SÅ STARTER SÆSON 23/24! 
03-04Indkaldelse til Generalforsamling 2023 
21-03U11: Velgennemført stævne i Herlev hallen 
21-03H3 Hotboys - afslutter sæsonen med hæderligt nederlag 
07-03H3 Hotboys: Sejr i Greve! 
Flere nyheder...
Seneste kampe
05-05Rødovre - Dame 18 - 1
29-04Herre 2 - Vanløse 26 - 10
08-04Herre 3 (Hotboys) - Vanløse 38 - 2
03-12Benløse - U11
19-11U13 - Jægerspris
01-10Herre 1 - Lyngby7 - 11
Sidste uges kampe...
Kommende kampe
Ingen aktuelle kampe