Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Hotboys
Herre 3
Herre 4
Dame
U13 A
U13 flex
U9+U11
U5+U7

28-06-2011: Præsentation af U5/U7 (miniholdet) trænerteamet for sæson 2011/2012
Herlev FC’s bestyrelse er glade for at kunne meddele at trænerteamet for U5/U7 næste sæson vil bestå Lone Juhl-Hansen og Oliver Wittwer. Holdet der blev startet op sidste sæson med stor succes vil i år også deltage i stævner så vidt muligt. Holdet træner om onsdagen i Gymnasiehallen kl. 16.30-17.30.

Lone Juhl-Hansen kommer til at fungere som den der skal holde styr på børnene imens Oliver Wittwer vil fungere som den der giver den floorballmæssige viden.

Lone Juhl-Hansen er 48 år og arbejder til dagligt som madmor i en børnehave og har derfor dagligt arbejde med børn. Hun har ikke selv erfaring som træner men er god til at lege og holde styr på dem, dog har hun været inde omkring Herlev Floorball de sidste 9 år på flere ledder og kanter. Hun har valgt at sige ja tak til at skulle træne miniholdet da hun synes at det at arbejde med børn er livsbekræftende og hun glæder sig utroligt meget til at komme i gang med at lege med børnene.

Oliver Wittwer er 16 år og går i 10. klasse. Han spiller selv floorball og har han gjort de sidste 5 år, så han har en del floorball viden som han kan videregive. Han har valgt at sige ja tak til at træne miniholdet da han godt vil vise de små hvor sjovt det er at spille floorball og evt. give dem nogle gode råd mht. til floorball.

Deres mål med sæsonen er at børnene skal have det sjovt med at spille floorball og det skal de via. leg osv. og det skal på længere sigt give en forståelse for spillet så de også bliver bedre.

Ungdoms-koordinator Carina Selmer Kaarsberg udtaler: "Jeg er utrolig glad for det team som U5/U7 kommer til at have til næste sæson nu at jeg selv og Camilla Salejärvi Pedersen har valgt at melde pas til endnu en sæson. Så har vi her 2 personer der er utrolige stabile og elsker spillet. Begge er de gode til børn og glade for at lege med dem. Jeg er sikker på de kommer til at gøre et super stykke arbejde som også vil kunne ses til træningerne. Jeg glæder mig meget til at skulle have en tæt kontakt og dialog med trænerne for miniholdet".

Herlev FC’s bestyrelse ønsker held og lykke og velkommen ombord til de 2 nye trænere.

VI GLÆDER OS:
TIL VI SES IGEN!
Seneste nyheder
01-07Dame 1 trup - del 3 
22-06Indkaldelse til generalforsamling 
29-05Dame 1 trup - del 2 
12-05Mindeord om Laus Jensen 
11-05Dame 1 trup - del 1 
10-05Dame 1 trænerteam 20/21 
05-05Huskatten FC ... Historien om Herlev FC's logo 
11-01Hotboys: Sejr i Jyderup! 
Flere nyheder...
Seneste kampe
Ingen aktuelle kampe
Kommende kampe
Ingen aktuelle kampe