Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Herre 2
Herre 3 (Hotboys)
Dame 1
U15
U13
U11
U9
U7
Familiefloorball

05-05-2011: Årets kåringer U15 med uddybning
Først og fremmest vil vil vi sige tak til U15 drengene for en rigtig god sæson, i er nogle super gode drenge at træne. Derudover vil vi gerne sige tak til alle jer forældre der stiller op til kørelse til kampe og diverse ting, uden jer ville drengene ikke kunne spille kampe.

Årets topscore:
går til den person som har lavet flest point i hele sæsonen. Han har via. 19 kamoe for U15 lavet 39 point heraf 30 mål og 9 assist, hvilket giver ham et gennemsnit på 2 må per kamp. Og hvis det ikke er imponerende nok så er denne topscore også topscoren over alle i hele klubben både senior og junior spilere, med hele 65 point vai. 52 mål og 13 assist i 26 kamp, det giver ham 2,5 point i gennemsnit pr. kamp. Så årets topscore på U15 er Daniel Hedegaard.

Årets udvikling:
går til den spiller der har udviklet sig mest gennem sæsonens forløb. Det er en spiller som har været villig til at lære hvilket man har, kunne se da han altid er til træning og når han så er til træning er han der får at lære, han lytter nøje efter hvad han skal gøre bedre eller hvad han har gjort godt og gør så dette bagefter. Da vi overtog U15 efter jul, var denne spiller en meget forsigtig spiller der ikke gik så meget i nærkampe og når han fik bolden virkede det som om han ikke turde holde ved den. Nu er han helt anderledes han har udviklet sit spil rigtigt meget på banen, hvilket vi tydeligt så til landsstævnet i Frederikshavn. Her viste han at han bruger sin krop godt i nærkampe at han er kølig når han har bolden eller bliver presset osv. Og fortsætter han sit gode arbejde og træningsflid så kan han nå langt. For os var der ingen tvivl om hvem årets udvikling på U15 skulle være og det er Mark Juul Hansen.

Årets fighter:
da der var lidt tumult omkring denne pokal, da den var forkert i forhold til det vi havde bestilt, gik vi i tænke boks sammen og vi behøvede ikke særlig lang tid til at finde ud af hvem der havde fortjent denne titel. Med denne titel havde vi sagt at han skal udøve en hvis mængde figterevne, altid være klar til at give den en ekstra skalle også selvom man er bagud i kampen. Og ham vi med det samme tænkte på var lige præcis som beskrevet ovenover, en fighter uden lige. Så årets fighter det er André Lyhne Nørager.

Årets spiller:
går til den spiller som har vist sig og have den rette indstilling til sporten med hensyn til træningsmentalitet, udstråling og holdkammeret. Det er den spiller der gennem sæsonen har gået forrest og vist vejen frem gamle spillere og taget godt i mod de nye. Han har hele sæsonen vist en super professionel træningsmentalitet, han møder altid til træning et godt stykke tid før træningen starter og er der til hver træning, han er ikke bleg for at starte med at samle bander eller hjælpe til, hvis vi som trænere skulle have brug for det. Han udstråler en stor glæde ved at spille og udstråler at han vil floorball og vil konstant udvikle sig, ved at lærer noget nyt. Årets spiller skal ikke kun være en spiller der besidder en god træningsmentalitet og udstråling men også være en god holdkammeret både på og udenfor banen, hvilket han også har været, han er desuden meget vellidt af alle spillere på holdet. Denne spiller er heller ikke bange for at fortælle sine trænere hvis han mener der er noget der skal forbedres eller er god eller hvis der er en medspiller der ikke lige er helt på toppen osv. nemlig som en rigtig anføre skal være, så på trods af hans unge alder så er dette års U15 spiller Daniel Hedegaard.

/Joachim Møller og Carina Selmer Kaarsberg

300 kampe:
Tillykke til Christian "Militær" Nyholt
Seneste nyheder
19-09H3 "Hotboys" Sejr i sæsonpremieren! 
12-08SÅ STARTER SÆSON 23/24! 
03-04Indkaldelse til Generalforsamling 2023 
21-03U11: Velgennemført stævne i Herlev hallen 
21-03H3 Hotboys - afslutter sæsonen med hæderligt nederlag 
07-03H3 Hotboys: Sejr i Greve! 
03-03Damerne vinder 1. div. igen 
27-02H3 Hotboys: 250 kampe til Anders el Capitán Nyholt 
Flere nyheder...
Seneste kampe
19-02Herre 2 - Benløse 2
03-02Helsingør 2 - Herre 3 (Hotboys)6 - 6
28-01Dame 1 - Vallensbæk5 - 6
03-12Benløse - U11
19-11U13 - Jægerspris
01-10Herre 1 - Lyngby7 - 11
Sidste uges kampe...
Kommende kampe
03-03Herre 3 (Hotboys) - Benløse 3
09-03Hvidovre 3 - Herre 2
10-03Rødovre - Dame 1
Denne uges kampe...