20-03-2011: H1: Weekendens slutspilskampe i Århus (DEL 2)
2.del af beretningen om weekendens slutspil i Århus

En god snak om dagens opgave, og vi drog til NRGi park og ladede godt op. Dejligt at kunne spore en helt anden gejst i folks øjne. Den nostalgisk kedelige 80’er musik som opvarmning i hallen, kunne heller ikke slå os ud, da kampen gik i gang.

På trods af en god start og meget mere levende Herlev hold, måtte vi dog se et Århus hold gå til pause med 4-1 føring efter første periode. Nogle gange må man anerkende andre holds styrker, og man må sige at Team Århus har spillere der ved hvor målet er. Århus kom foran, men Peter Meincke arbejdede godt på en returbold, som han kunne slå ind til 1-1. 2-1 blev det via et flot langskud oppe i krydset. 3-1 på en retur foran eget mål som Engelsen sætter koldt ind. 4-1 på en kontra hvor vi lige hænger et skridt efter. Men på trods af cifrene føler vi faktisk vi er godt med i kampen, også selvom Århus er mest i bold besiddelse. Men der er ikke så meget plads til dem som i gårdagens kamp.

2. periode fortsætter i samme stil som de foregående perioder. Århus mest på bold, men Herlev som arbejder hårdt på ikke at skabe plads. Århus kommer på 5-1, inden Morten Trostmann energisk arbejder på sin egen returbold i mål. Peter Meincke er tæt på at reducere yderligere, men en flot fodparade af Århus målmanden forhindrer yderligere scoringer.

3. periode starter med en Herlev reducering. Marcus Enefalk tager chancen godt 25 meter udefra, og med lidt trafik foran mål, går bolden ind. Morten Mølby smækker endnu engang bolden i kassen fra midten, men heldigvis reducere Joakim Ottosson på et godt forarbejde fra Peter Meincke og Kim Spendser kort efter.

Inden de sidste 10 minutter er stillingen således 6-4 til århusianerne. Den sidste energi skal bruges, og det bliver også til nogle forsøg fra Herlev. Med 4 minutter igen får Herlev en god mulighed for at spille 6 mod 3. Desværre lykkes det Århus at opsnappe bolden og kan løbe den ned i det tomme mål.

Slutfacit dermed 7-4 og Århus foran 2-0 i kampe.

På lørdag kl. 14. tager Herlev så imod Århus. Og vi kan love for vi glæder os til at spille på eget gulv. Et gulv hvor vi har høstet de fleste af vores sejre.

Tak for kampene til Team Århus, og til dommerne i begge kampe, som havde godt styr på tingene og tillod en del mere nu hvor slutspil er startet.

Og til vores tilskuere skal der også lydes en kæmpe tak for at tage turen til Århus og bakke op. Vi håber på I også er der i weekenden, også selvom det først bliver søndag….

Af: Tommy Reele
07-04Greve - Dame 12 - 2