Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Hotboys
Herre 3
Herre 4
Dame
U13 A
U13 flex
U9+U11
U5+U7

24-03-2011: Tommy Reele om de øvrige 3 DM-kvartfinaler ...
Kvartfinaleseriens øvrige opgør hedder:

Rødovre FC vs. Aab Floorball
Aab starter hjemme, da Rødovre ser ud til at have problemer med at skaffe haltid. Det i sig selv kan godt gå hen og give lidt flere vinderchancer for Aab, da det oftest vil være en fordel at starte i vante omgivelser. Man så også et Rødovre hold sidste år være ude i 5 kampe i opgør som på forhånd så givet ud. Så det er bestemt ikke en serie der er afgjort på forhånd, selvom flere sikkert vil tippe Rødovre sikkert videre. Rødovre må tage favoritværdigheden med sig, og er også det bedste bud på en semifinalist.

Hafnia FC vs. Kvissel Millionaires
Umiddelbart et åbent opgør. Tingene skal spille godt for Hafnia, hvis de skal videre.

Som flere Øst hold har Hafnia været svingende i deres præstationer, men har alligevel trukket sig sejrrigt ud af de fleste kampe. Når de rammer dagen kan alt ske og de har flere dygtige folk fremad banen som alle kan gå ind og sætte et par point. Men det ser lidt sårbart ud bagtil, hvor de især skal håbe på målmændene holder et højt niveau.

Kvissel dominerede overskrifterne inden sæsonstart, men det er efterfølgende dårlige rubrikker der har præget billedet. De rutinerede kræfter på holdet kan nok hæve niveauet en anelse når slutspillet begynder, og dermed synes jeg også at Kvissel måske kan være en lille outsider videre. Men det ligger i kortene at det kan blive målrige opgør mellem de 2 hold.

Frederikshavn Bulldogs vs. Benløse FC
Ved sæson start overraskede Benløse de fleste klubber med dejlig optimistisk floorball. Når de først var i front var de utroligt svære at spille mod, med en solid defensiv krydret med hurtige direkte kontraer. Uden at forklejne det unge mandskabs solide indsats og meget velfortjente slutspilsplads, så hviler meget af ansvaret på en succesoplevelse på Tim Jannerup. Kan Benløse igen overraske alt og alle? Jeg tror det desværre ikke, men jeg tror heller ikke at det bliver en let opgave for Bulldogs. Slet ikke på Benløses hjemmebane, som godt kunne danne en festlig ramme og give noget ekstra til Benløse drengene.

Held og lykke til alle hold.


Af: Tommy Reele
VI GLÆDER OS:
TIL VI SES IGEN!
Seneste nyheder
01-07Dame 1 trup - del 3 
22-06Indkaldelse til generalforsamling 
29-05Dame 1 trup - del 2 
12-05Mindeord om Laus Jensen 
11-05Dame 1 trup - del 1 
10-05Dame 1 trænerteam 20/21 
05-05Huskatten FC ... Historien om Herlev FC's logo 
11-01Hotboys: Sejr i Jyderup! 
Flere nyheder...
Seneste kampe
Ingen aktuelle kampe
Kommende kampe
Ingen aktuelle kampe