Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Hotboys
Herre 3
Herre 4
Dame 1
Dame 2
U 15
U13 A
U13 flex
U9+U11
U5+U7

03-05-2010: SPONSOR! Herlev FC indgår aftale om 3-årigt udstyrssponsorat med Brønshøj Sport, Unihoc og Zone!
Bestyrelsen for Herlev Floorball Club kan med stor glæde meddele, at den har indgået et nyt 3-årigt udstyrssponsorat med Unihoc, Zone og Brønshøj Sport v. Jørgen Bo Nielsen.

Aftalen har en samlet værdi af over 100.000 kr., og er blandt de bedste i Floorballdanmark. Ligesom mærkerne Unihoc og Zone er kendetegnet ved høj kvalitet og et bredt udbud.

Udstyrssponsoratet er primært rettet mod Herlev FC's elite-herrer, hvor den enkelte spiller langt henad vejen selv kan bestemme hvilket udstyr han vil have sponsoreret. Men der bliver også til klubbens øvrige hold, samt - igen som noget nyt - mulighed for at der sponsoreres udstyr til andre af klubbens nøglepersoner ... og her menes i første række ungdomstrænere og dommere, hvis indsats vi er helt afhængige af, hvis klubben skal både drives og udvikles.

Ved samme lejlighed fortsættes den bestående aftale, at medlemmer af Herlev FC kan få 20% rabat på køb af floorballudstyr i Brønshøj Sport, 15% rabat på alt andet sportstøj (dog undtaget varer der allerede er nedsat).

Aftalen indebærer også, at der skal vælges en ny officiel kampdragt for Herlev FC, og det er planen at både Herre 1 og samtlige ungdomshold bliver udstyret med denne dragt allerede fra sæsonstart til efteråret 2010.

En tak til Unihoc, Zone og Brønshøj Sport v. Jørgen Bo, med håb om et godt samarbejde fremover. Alle klubbens medlemmer opfordres naturligvis til at bakke op om vores sponsor, og slå vejen omkring Brønshøj Sport når der skal indkøbes nyt sportstøj.

Brønshøj Sport er beliggende på Frederikssundsvej 140A i Brønshøj, og du kan se deres hjemmeside ved at [KLIKKE HER]!

Unihoc hjemmeside: [KLIK HER]!
Zone hjemmeside: [KLIK HER]!
VI GLÆDER OS:
TIL VI SES IGEN!
Seneste nyheder
01-07Dame 1 trup - del 3 
22-06Indkaldelse til generalforsamling 
29-05Dame 1 trup - del 2 
12-05Mindeord om Laus Jensen 
11-05Dame 1 trup - del 1 
10-05Dame 1 trænerteam 20/21 
05-05Huskatten FC ... Historien om Herlev FC's logo 
11-01Hotboys: Sejr i Jyderup! 
Flere nyheder...
Seneste kampe
Ingen aktuelle kampe
Kommende kampe
Ingen aktuelle kampe