Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Hotboys
Herre 3
Fælles træning
Dame 1 / Motion
U15
U13
U11
U9
U5+U7

29-07-2009: Sæsonoptakt Herre 1
Det har været en forholdsvis stille "silly season" i år, i hvert fald når man kigger rundt på klubbernes hjemmesider og på Floorballmagasinet. Rygter har der heller ikke været mange af. Det kunne tyde på, at de fleste hold er nogenlunde intakte fra den forgangne sæson, med undtagelse af den danske eksport til Sverige.

I Herlev er der heller ikke sket de store ændringer. Peter Bo Nielsen, der i sidste sæson fungerede som spillende træner, har valgt at prioritere familien først. På holdets vegne vil vi gerne takke Peter Bo for hans store indsats på og uden for banen og håber, at stadig vi ses til kampe, til fester, og han kan hjælpe et at klubbens øvrige hold på banen.

I stedet for Peter Bo har Christian Mouritsen sagt til ja til at være medtræner for Herre 1 i samarbejde med Tommy Reele. Christian har tidligere i flere år spillet på Herre 1, ligesom han har flere års erfaring som træner for damerne. Christian hjalp også til i slutspillet sidste år til stor gavn for holdet. Så det er en kompetent mand, vi byder velkommen på holdet.

Claes Olsen har i går meddelt, at han vælger at starte i Rødovre. Det er selvfølgelig rigtig ærgerligt, at årets spiller sidste år ikke står på mål i Herlev. Men Europa Cup deltagelse og en fast målmandstræner har blandt andet været medvirkende til valget, som for Claes har været et svært valg at træffe. Vi ønsker Claes held og lykke og vil også gerne sige tak for den indsats, han har leveret på holdet og udenfor banen, især som hjælper på ungdomsholdene. Vi håber Claes vender tilbage til Herlev igen. Samtidig arbejdes der ihærdigt for at finde en afløser for Claes.

Med den nye ligastruktur på 8 hold, hvor nr. 8 alene skal spille kvalspil om nedrykning, er der sikkert flere hold, der nu har som målsætning at kvalificere sig til slutspil. Og kampen om pladserne bliver sikkert mere intensiv i år. Den umiddelbare målsætning for holdet er at kvalificere sig til slutspillet, så må de kommende måneder vise, hvad holdet formår, og hvordan konkurrencen ser ud, når vi for alvor går i gang.

Der arbejdes her 14 dage før første træning stadig på forstærkninger til truppen, men truppen for sæson 09/10 ser pr. dags dato således ud:

Trænere:
Christian Mouritsen
Tommy Reele

Målmænd:
Jesper Roland Nielsen
Mikkel Hansen

Spillere:
Klaus ”Gar” Lundegaard
Peter Schwartzbach
Peter Thage
Silas Johansen
Alexander Vener
Jens Obel
Anders Olsen
Peter Meinche
Kim Spendser
Morten Trostmann
Emil Spanggaard
Kristian Bondo
Jesper Morsing
Tommy Reele
Jonas Christensen
Søren Jønsson
Christoffer Erichsen
Mikael Juhl-Hansen


Til alle i og omkring Herlev Floorball Club:
GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR!
Seneste nyheder
10-01Hotboys: hård men festlig start på det nye år 
09-01Damer: Årets første kamp og "sejr" 
07-012019 og resultatmæssig træg start på året for Herlev FC 
26-11Damer: Dagen derpå, backernes kamp 
20-11Damer: Rekord mange mål 
05-11Damer: Nederlag men fremgang 
01-11Hotboys: Nederlag i tæt kamp mod FFK 
14-10Årtiets kamp - H2 vs H3 
Flere nyheder...
Seneste kampe
20-01Greve - Herre 3
20-01Hotboys - Jyderup
20-01Dame 1 / Motion - Jyderup
19-01CBS Sport - Herre 14 - 8
19-01Stevns - U11 4 - 5
06-01Rødovre - U13 7 - 3
Sidste uges kampe...
Kommende kampe
21-01Herre 1 - Helsingør
27-01Hotboys - Greve
27-01U13 - Allerød
27-01Copenhagen 2 - Dame 1 / Motion
27-01Herre 3 - Holbæk
03-02U11 - Benløse
Denne uges kampe...