Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Herre 2
Herre 3 (Hotboys)
Dame 1
U15
U13
U11
U9
U7
Familiefloorball

23-09-2008: H2: Nyheder fra Skrue 2
Så var der dømt træningskamp til Skrue 2. Kampen stod imod Hafnia 2. Men efter hvad Sven Hyltemeier så, skulle man mene at Cheftræner Dennis ”Hill” Hansen hellere ville ha blevet hjemme på sin nye sofa med ekstra fjedring. Kampen blev tabt 7-3 og det var en meget skuffet Dennis ”Hill” Hansen der sad i presserummet efter kampen, og han sagde til pressen: Kan godt forstå hvad i mener når i skriver at mit hold er i dårlig form, jeg har personligt heller aldrig set noget lignende. Havde det her været en bundesliga klub, var jeg nok røget til Ausfahrt. Men okay Herlev Hallen blev heller ikke bygget på 2 dage, og vi må se fremad.

Eneste lyspunkter i denne kamp var keeper David Moseley, som stod en rigtig god kamp, og Jørgen Bo havde ikke glemt sin målnæse på ferien til Gardasøen, og han garnede selvfølgelig endnu gang.

Det er efterfølgende også kommet frem at Dennis ”Hill” Hansen prøvede at kapre David Moseley på åbent gulv. David Moseley takkede dog pænt nej tak, til trods for at han blev tilbudt fri shampoo fra Garnier efter hver træning og kamp.

Der er dog ingen tvivl om at der efter denne kamp er brug for forstærkninger til holdet. Ass. Træner Jesper ”Dolph” Lundgren har haft mareridt efter i går og udtaler, at han ikke ved om han kan stå inde for projektet mere og tager til USA for at kigge efter forstærkninger. Dog er der tvivl om hvilke forstærkninger der er tale om. Upåliderlige kilder mener han er taget derovre for at snakke med Ole Henriksen om forstærkninger til bagpartiet. Vi følger selvfølgelig op på sagen.

En anden forstærkning kunne ifølge den anden ass. træner Frederik Bloch være den tidligere LSD stjerne Jan ”Bag-Juul” Michelsen. Frederik Bloch udtaler at de ligger i tætte forhandlinger og at de i øvrigt ikke har meget tøj på. Spændende og se hvad der sker, for der er sæsonstart på søndag.

Vi kan også berette om at der er opstået Robinson lignende tilstande på Skrue 2
Kaptajn Daniel Jensen og Mike Gøbel har rottet sig sammen og prøver og fryse hackeren fra Frb. Michael Tjørnemark ud af holdet, til trods for at de kun kunne stille 8 mand til kampen i går, de er simpelthen utilfredse med hans manglende fart under skøjterne og hans attitude som minder om Anders Terkelsen i midt 80’erne. Michael Tjørnemark truer dog med at hacke sig ind på deres computere og slette deres Pixiline-spil som de har brugt rigtig lang tid på.

Vi er dog rigtig glade for at kunne fortælle at Anders Terkelsen er midt i en lykkerus, og nej det er ikke fordi hans elskede ”Wendy-blad” endelig er udkommet igen. Det er simpelthen efter hans kontingent-indbetaling er gået igennem efter daglange forhandlinger med formand Jesper Roland Nielsen. Samtidig fortæller Anders Terkelsen at der også været råd til spritnye buffelo sko og 2 skøjterejser til Canada. Anders Terkelsen fortæller at han kun solgte en dyne, manden der købte den fortalte, at han ville sætte dynen ind i banken, og herefter slog han til og solgte, selvom han ikke kunne forstå at man kunne sætte en dyne i banken. Ja det er utroligt hvad en dyne kan stå i dag.

Følg med i næste uge hvor vi bringer et fyldigt referat fra sæsondebuten.

af: Sven Hyltemeier


300 kampe:
Tillykke til Christian "Militær" Nyholt
Seneste nyheder
27-05Årets Person! 
26-04Indkaldelse til Generalforsamling 2024 
19-09H3 "Hotboys" Sejr i sæsonpremieren! 
12-08SÅ STARTER SÆSON 23/24! 
03-04Indkaldelse til Generalforsamling 2023 
21-03U11: Velgennemført stævne i Herlev hallen 
21-03H3 Hotboys - afslutter sæsonen med hæderligt nederlag 
07-03H3 Hotboys: Sejr i Greve! 
Flere nyheder...
Seneste kampe
05-05Rødovre - Dame 18 - 1
29-04Herre 2 - Vanløse 26 - 10
08-04Herre 3 (Hotboys) - Vanløse 38 - 2
03-12Benløse - U11
19-11U13 - Jægerspris
01-10Herre 1 - Lyngby7 - 11
Sidste uges kampe...
Kommende kampe
Ingen aktuelle kampe