Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Herre 2
Herre 3 (Hotboys)
Dame 1
U15
U13
U11
U9
U7
Familiefloorball

04-08-2008: H3: Nyheder og optakt Hotboys Cup - FORTSAT
fortsat

På lørdag løber årets ”Hotboys Cup” af stabelen, og selvfølgelig deltager Herlev Hitmen. Sidste år klaret holdet sig rigtig godt, og det var kun marginaler der gjorde at de ikke kom i finalen. Op til Stævnet har der været en del stress bag banderne for de 2 trænere Steven Knudsen og Jesper Bredkjær, for dette har ikke været nemt at finde en målmand.

Den nyankomme David Moseley er blevet enige med Herlev Hitmen læge Jürgen Van der Flirt om at spare knæene til sæsonen. Det har gjort at man skulle ud og finde, men der var bare ingen der kunne vogte kassen.

Men så var Herlev FC altmulig and, Kristian Snerle ude og hænge valgplakater op i Lyngby. På valgplakaten stod der ”Stem på Venstre, Vores Taxa – Din regning”, ja de kan sgu noget inde på borgen. Men ude på turen mødte Kristian Snerle tilfældigt Lyngbys 1.dame keeper Maria, som tilbød at stå til stævnet. Det var et glad træner team som modtog nyheden, men da kontrakten skulle underskrives skete der noget uventet. Pludselig springer Danni Kisum op af en lagkage iført g-streng. ”Kuk kuk, her jeg!” Et forvirret træner team måtte annullere kontrakten med Maria, og give Danni en ny kontrakt.

Men der skal lyde en kæmpe tak til Maria, og en undskyldning for alt postyret.

Ellers stiller Herlev Hitmen stærkt op til ”Hotboys Cup”, der er kun afbud fra Lars Ø. Pedersen og Raimo ”Lade” Olsen. Der gives samtidig debut til Dan Guul Simonsen, der længe har været i Træner Steven Knudsen søgelys. Herlev Hitmen er i år kommet med i pulje med: FFK, Ørslev Falcons, Haslev KFUM, Lyngby FF.

Om lodtrækningen til ”Hotboys Cup” puljen, som foregik på Blinde-Instituttet i København sagde Steven Knudsen: Det er helt sikkert en meget stærk pulje, som vi er kommet, men det er meget glædeligt at vi igen er kommet i pulje med FFK. Det er et rigtig godt hold, som vi har spillet mange gode kampe imod. Sidste år havde de stævnets bedste målmand, og jeg håber han er med igen, for det var en fornøjelse at se på. Og jeg tilbød ham også straks at komme til Herlev Hitmen og stå, men han var ikke til at rokke i. Ellers glæder jeg mig bare til noget god floorball og hyggeligt samvær med gutterne.

Læs med i næste uge hvor der kommer en fyldig reportage fra stævnet.

af: Sven Hyltemeier.

300 kampe:
Tillykke til Christian "Militær" Nyholt
Seneste nyheder
27-05Årets Person! 
26-04Indkaldelse til Generalforsamling 2024 
19-09H3 "Hotboys" Sejr i sæsonpremieren! 
12-08SÅ STARTER SÆSON 23/24! 
03-04Indkaldelse til Generalforsamling 2023 
21-03U11: Velgennemført stævne i Herlev hallen 
21-03H3 Hotboys - afslutter sæsonen med hæderligt nederlag 
07-03H3 Hotboys: Sejr i Greve! 
Flere nyheder...
Seneste kampe
05-05Rødovre - Dame 18 - 1
29-04Herre 2 - Vanløse 26 - 10
08-04Herre 3 (Hotboys) - Vanløse 38 - 2
03-12Benløse - U11
19-11U13 - Jægerspris
01-10Herre 1 - Lyngby7 - 11
Sidste uges kampe...
Kommende kampe
Ingen aktuelle kampe