Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Hotboys
Herre 3
Herre 4
Dame
U13 A
U13 flex
U9+U11
U5+U7

27-05-2008: H2: Endnu en spiller præsentation
Ja så er den næste spiller klar til at tjørnemark ud for ”Skrue 2”.

På dagens pressemøde kunne en stolt Dennis ”Hill” Hansen fortælle at der var skrevet kontrakt med en tidligere radiovært og TDC kunde. Herefter havde Dennis ”Hill” Hansen arrangeret ”Gætteleg på frit gulv” blandt de 200 fremmødte journalistmodeller. Budende på den nye spiller var mange, nogen mente det kunne være Jørgen Hjorting, nogen mente DJ Öetzi. Der var sågar også en der mente det kunne være Lille Lars fra The Voice, 104.9 helt uden reklamer. Men det kunne Dennis ”Hill” Hansen hurtigt afslå og fortalte at man jo dagen forinden havde skrevet kontrakt med Anders Terkelsen, så man havde ikke brug for flere spillere under 1.40m.

Da der ikke var nogen som gættede rigtigt og vandt præmiegrisen måtte Dennis ”Hill” Hansen afsløre navnet på den kommende spiller. Navnet var Daniel Jensen, ikke Danmarks midtbanedingdongdynamolygte på landsholdet, men derimod den tidligere radiovært og træner på sidste års 2.hold, og dermed storkunde hos TDC Daniel Jensen.

Daniel Jensen styrede sidste år på Radio Jelling programmet ”Jeg ringer – nå du kan heller ikke spille”. Det var et meget populært program, med mange lyttere og dejlig countrymusik. Der skete desværre det ærgerlige at Radio Jelling havde inviteret finansminister Lars Løkke Rasmussen i studiet, men da manden ikke er kendt for at betale sine regninger, efterlod det desværre radiostationen med en kæmpe spiseregning samt en stor taxabon. Pengene så stationen aldrig, så de måtte desværre erklæres konkurs og Daniel Jensen blev fyret, på lyserødt papir.

Det var en meget turbulent tid for Daniel Jensen, kæresten gik også og han fik oveni købet også lukket sin profil på Arto.dk. Han tænkte at der måtte ske noget og derfor valgte han at tage i byen i Odense. Det var en træt Daniel Jensen der sent nåede Odense banegård, men han var klar på at feste, og han havde vist en aftale med en havde mødt på Arto.dk inden profilen blev lukket. Han gik omkring i den kolde blæst, i hans egen labyrint, så et sted hvor der var fest og tænkte der må jeg ind. Da han bankede var der en der åbnede døren på klem og sagde:” skrid pomfrit det lukket fest, men kom indenfor alligevel”. Ligeså snart han kom ind fik han en drink af pigen med den røde mund, før de vidste det svævede de rundt. Ja og den drink skulle Daniel så aldrig have taget imod, men da han aldrig har været på Fyn – altså i udlandet så kunne han jo ikke vide det. Reglen er at man aldrig skal modtage en drink fra en pige med en rød mund, for enten så kan man købe hende billigt når man har drukket ud eller så er drinken fuldt med piller fra Stof2000. Det var desværre det sidste, piller af mærket ”Huskatten”, og ba bu ba bu så måtte Daniel køres afsted. Dagene efter var noget omtumlet, og det eneste han kunne fremstamme var at han havde mødt Kim Larsen på pizzaria.

Ja forunderligt er livet, og så signerede han en 1-årig kontrakt på lyserødt papir. Velkommen til årets TDC kunde Daniel Jensen.

af Sven Hyltemeier

200 KAMPE:
Rasmus “Torden” Nielsen
Seneste nyheder
11-01Hotboys: Sejr i Jyderup! 
25-11Hotboys: Sejr over Greve! 
05-11Hotboys: Sejr over Hvidovre 
16-10Hotboys: Afbudsramt hold i Bellahøj 
09-10Damerne vandt i Jyderup 
24-09Hotboys: Godt fra start 
12-08SÆSON START! 
01-07Referat af generalforsamlingen - del 1 
Flere nyheder...
Seneste kampe
05-04Hvidovre 4 - Hotboys
05-04Skælskør Eagles - Herre 3
05-04U13 A - Benløse
01-04Helsingør 2 - Dame
29-03Herre 4 - Allerød 2
16-03Herre 1 - Helsingør
06-10U13 flex - Allerød7 - 2
Sidste uges kampe...
Kommende kampe
03-05Rødovre - U13 A
Denne uges kampe...