Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Herre 2
Herre 3 (Hotboys)
Dame 1
U15
U13
U11
U9
U7
Familiefloorball

27-05-2008: H2: Tilgang til Skrue 2
Det var en meget glad Dennis ”Hill” Hansen, Manager for ”Skrue 2” der kunne præsentere endnu et nyt navn i stalden.

Det var noget af en dværgkanin der blev trukket op af hatten på dagens pressemøde. Den nye spiller i folden er intet end selveste frisør og stylist og floorballspiller Anders Terkelsen. Noget af et scoop er blevet gjort på ”Skrue 2”, og det var en glad Anders Terkelsen der kunne fortælle at han har skrevet en kontrakt på et år.

Udover at være frisør og stylist er Anders Terkelsen tidligere dørmand i det københavnske katteliv. Et job der ikke altid er uden fare. Det var da også ved at ende galt en aften fortæller en rørt Anders Terkelsen. Den skæbnesvangre aften startede da Anders Terkelsen stod skulle arbejde som dørmand hos de 7 små dværge som holdte fest i Boltens Gård under Temaet ”Vi spiller altid kort”. Som festen skred frem blev det vildere og vildere, og på et tidspunkt koger det over. Gnavpot har taget Snehvide på hendes nye silikone bryster, hvilket Dumpe bliver meget sur over, da det er ham der har betalt dem. Dumpe begynder ny at koste med Minimælk efter Gnavpot. Anders Terkelsen prøvede nu at bryde ind, men Søvnig vågnede op til dåd og smækkede en minitaburet i hovedet på Anders Terkelsen, han gik ud som Paris Hilton, når hun har drukket for meget hedvin. Da han endelig var kommet til sig selv, var der ingen mennesker tilbage. Anders Terkelsen satte sig ud i sin ellert, og kørte hjemad. Dette var virkelig en hændelse der fik Anders Terkelsen til at tænke over sit liv men på vej hjem sker der noget meget besynderligt. Anders kiggede op gennem soltaget på ellerten og skreg ud i natten:” Hvis du fik at vide at du havde et år tilbage og spille floorball i, hvad ville du så gøre?”. Pludselig er der en stemme der svarede:

”Hvad jeg ville gøre?

Jeg tror jeg ville …
Hæve lidt penge på min firma-konto,
smutte ned og shop' den stav
jeg altid havde drømt om.
Vink' når jeg så min nabo,
YO staven er ny,
men langt fra lækker alu.

Jeg ville ...
samle de holdkammerater jeg elsker
ved min side,
regne med vi vinder 2 div. guld,
ja nærmest tage det for givet.
Jeg ville ringe til gamle venner og trænere, fortælle dem
at de har gjort os
til dem vi er”.

Anders Terkelsen var rystede, dog ikke længere tid end da han fandt ud af at det var sangduoen Meincke og Thages nye hit ”En stav tilbage” der blev spillet i bilradioen.

Men dagen efter ringede en afklaret Anders Terkelsen til Dennis ”Hill” og tilbød sin hjælp til ”Skrue 2”. Hurtigt fik Dennis ”Hill” Hansen strikket en kontrakt sammen, ja det er jo ren eventyrlæsning. Velkommen til Anders Terkelsen som manager Dennis ”Hill” har ”høje” forventninger til.

Vi skal også lige komme med en rettelse. Der blev skrevet i gårsdagens artikel at der var blevet skrevet kontrakt med 3 der var blevet konfirmeret med Jesus Kristus. Efterfølgende blev redaktionen bekendt med at det ikke var 3 konfirmander, men nærmere betegnet de 3 vismænd, som så har været tilstede ved Jesus Kristi fødsel.

Følg med når vi i næste uge præsentere dem her på kanalen.

af Sven Hyltemeier


300 kampe:
Tillykke til Christian "Militær" Nyholt
Seneste nyheder
19-09H3 "Hotboys" Sejr i sæsonpremieren! 
12-08SÅ STARTER SÆSON 23/24! 
03-04Indkaldelse til Generalforsamling 2023 
21-03U11: Velgennemført stævne i Herlev hallen 
21-03H3 Hotboys - afslutter sæsonen med hæderligt nederlag 
07-03H3 Hotboys: Sejr i Greve! 
03-03Damerne vinder 1. div. igen 
27-02H3 Hotboys: 250 kampe til Anders el Capitán Nyholt 
Flere nyheder...
Seneste kampe
08-04Herre 3 (Hotboys) - Vanløse 38 - 2
07-04Greve - Dame 12 - 2
06-04Vanløse 2 - Herre 2
03-12Benløse - U11
19-11U13 - Jægerspris
01-10Herre 1 - Lyngby7 - 11
Sidste uges kampe...
Kommende kampe
20-04Helsingør - Dame 1
Denne uges kampe...