Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Herre 2
Herre 3 (Hotboys)
Dame 1
U15
U13
U11
U9
U7
Familiefloorball

01-05-2008: H2: Nyt trænerteam del 2
fortsat ...

Med sig i trænertruppen har Dennis ”Hill” Hansen taget 2 meget potente fyrer. Der er har tale om intet ringere end Frederik Bloch og Jesper ”Dolph” Lundgren.

Frederik Bloch spillede sidste år på 1.holdet men har i år fået lysten til at tage en tørn i 2.div. Om sig selv fortæller Frederik Bloch at han elsker jordbær med chokolade og hjemmelavet lasagne. Derudover elsker han lange gåture på motorvejen og sit hamster ”Futte”. Derudover går der også rygter om at Frederik Bloch gang på gang får af vide i byen at han skal stoppe med at tage alle de danske damer, ja det er hårdt at være en dansk charmetrold i Danmark.

Den anden var Jesper ”Dolph” Lundgren. Han har det sidste år ageret sofaprøver i IKEA i Gentofte. Dette har selvfølgelig betydet at Jesper ”Dolph” Lundgren kommer tilbage i den helt rigtige kageform som jo er dette års kodeord på ”Skrue 2”. Dog kommer lægeteamet omkring ”Skrue 2” på en hård opgave når der skal ordens liggesår. Om sig selv fortæller han i øvrigt at han er vild med CoCopops og hestebladet ”Wendy”, samtidig søger han også en pige der er til rollespil i den mørke skov.

Ja det er spændende at følge udviklingen på ”Skrue 2”. Det kan allerede nu godt afsløres at der er skrevet kontrakt med flere spillere. Disse spillere vil selvfølgelig blive præsenteret her på siden inde for kort tid. Men vi kan godt løfte sløret for en af spillerne, for det er nemlig en målmand.

Navnet er Carsten ”HOL” Rasmussen, en navn der måske ikke klinger i mange floorball haller, men bare vent der er noget stort på tegnebrættet. Spørgsmålet er om der findes målmandstøj i hans størrelse, manden er 2.10 høj og vejer 46kg. Man må sige at ”Skrue 2”s materiale mand Elvin Hansen er sat på en hård prøve. Ellers kan vi fortælle om Carsten at han elsker grimme tatoveringer, han har selv fået tatoveret den grimmeste. Det er et billed af Per Bjerregaard på røven og så er der skrevet ”B I F” henover. Grunden til det store mellemrum er at tatovøren havde hammerhajøjne. BIF står for ”Bjerregaard is Fantastic”. Ja kærligheden er stor, men grim. Ellers ønsker redaktionen Carsten ”HOL” Rasmussen held og lykke på ”Skrue 2”, og vi kan berolige hans fans med at der et billed på vej på hjemmesiden.

De næste spillere vil som sagt blive præsenteret i nærmeste fremtid. Vi kan dog afsløre at der er skrevet kontrakt med en tidligere dørmand og frisør, en hypokonder, en der har mødt Kim Larsen, en limstift og 3 spillere der blev konfirmeret sammen med Jesus Kristus.

Følg med på kanalen, det bliver ikke kedeligt.

af: Sven Hyltemeier

300 kampe:
Tillykke til Christian "Militær" Nyholt
Seneste nyheder
19-09H3 "Hotboys" Sejr i sæsonpremieren! 
12-08SÅ STARTER SÆSON 23/24! 
03-04Indkaldelse til Generalforsamling 2023 
21-03U11: Velgennemført stævne i Herlev hallen 
21-03H3 Hotboys - afslutter sæsonen med hæderligt nederlag 
07-03H3 Hotboys: Sejr i Greve! 
03-03Damerne vinder 1. div. igen 
27-02H3 Hotboys: 250 kampe til Anders el Capitán Nyholt 
Flere nyheder...
Seneste kampe
08-04Herre 3 (Hotboys) - Vanløse 38 - 2
07-04Greve - Dame 12 - 2
06-04Vanløse 2 - Herre 2
03-12Benløse - U11
19-11U13 - Jægerspris
01-10Herre 1 - Lyngby7 - 11
Sidste uges kampe...
Kommende kampe
20-04Helsingør - Dame 1
Denne uges kampe...