Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Herre 2
Herre 3 (Hotboys)
Dame 1
U15
U13
U11
U9
U7
Familiefloorball

26-05-2008: H3: Nyt på træner fronten
Sven Hyltemeier kan nu afsløre at trænerne til Herlev Hitmen i næste sæson, er fundet. Og det er blevet et genvalg til de to populære trænere Steven Knudsen og Jesper Bredkjær.

De to herrer førte sidste år Herlev Hitmen til en fornem delt tredjeplads i turneringen, og det var kun rent uheld og en turneringsændring der gjorde at Herlev Hitmen ikke vandt Hotboys Cup. Samtidig er sammenholdet på Herlev Hitmen også blevet styrket og spillerne har udviklet meget i den forgangne sæson.

Disse ting er blevet bemærket i den store verden, og der har været en del tilbud fra ind og –udland, om dette siger Steven Knudsen: ”Ja man bliver selvfølgelig smigret over de tilbud der kommer, og når en person som Dennis ”Hill” Hansen ringer personligt til en, ja så overvejer man sgu lige tilbuddet en ekstra gang mere. Men efter en kraftig overvejelse og evaluering af de forskellige tilbud så fandt mig og Jesper frem til at vi ville tage en sæson mere med Hitmen. Vi synes stadig at der er en del at arbejde med. Bl.a skal vi jo have lært Henric ”Henke” Larsson hvordan man scorer på 1 ud af 75 skud i kamp, derudover skal vi også lære Jan Moseley hvordan man tilmelder sig en afslutningsfest og samtidig betaler, dog er vi lidt usikre på om netop dette overhovedet kan lade sig gøre, men det vil tiden vise.

Det er lykkedes Hitmen-redaktionen og komme i besiddelse af nogle af de krav som Steven Knudsen og Jesper Bredkjær stillede for at en kontrakt forlængelse kunne blive en realitet og her var det det mest realistiske nok: Lån af Morten ”Hong-Kong” Kristoffersen kone til udebane kampe. Ja og eftersom den nye kontrakt er underskrevet kan i jo nok gætte hvad hans kone svarede.

Men det er ikke kun Hitmen’s trænerduo der har været eftertragtede. Også reporter Sven Hyltemeier har i år modtaget motel/model tilbud efter hans artikler er blevet trykt på diverse hjemmesider og de værste ”Hausfrau” magasiner. Dog fik han efter sæsonen et tilbud han ikke kunne afslå. Tilbuddet var at blive freelance skribent på næste års ”Skrue 2”, som jo bekendt har Dennis ”Hill” Hansen som Manager. Det er lidt af en drøm der er gået i opfyldelse for Sven Hyltemeier, og han har ikke prøvet noget lignende siden han blev ansat på Jellinge Dagblad i 85’. Redaktionen håber på at kunne få en kommentar fra Dennis ”Hill” Hansen i den nærmeste fremtid omkring ansættelsen af Sven Hyltemeier.

Følg med og se hvad der kommer til at ske på Herlev Hitmen og ”Skrue 2” i den nærmeste fremtid.

af: Sven Hyltemeier.

300 kampe:
Tillykke til Christian "Militær" Nyholt
Seneste nyheder
27-05Årets Person! 
26-04Indkaldelse til Generalforsamling 2024 
19-09H3 "Hotboys" Sejr i sæsonpremieren! 
12-08SÅ STARTER SÆSON 23/24! 
03-04Indkaldelse til Generalforsamling 2023 
21-03U11: Velgennemført stævne i Herlev hallen 
21-03H3 Hotboys - afslutter sæsonen med hæderligt nederlag 
07-03H3 Hotboys: Sejr i Greve! 
Flere nyheder...
Seneste kampe
05-05Rødovre - Dame 18 - 1
29-04Herre 2 - Vanløse 26 - 10
08-04Herre 3 (Hotboys) - Vanløse 38 - 2
03-12Benløse - U11
19-11U13 - Jægerspris
01-10Herre 1 - Lyngby7 - 11
Sidste uges kampe...
Kommende kampe
Ingen aktuelle kampe