05-04-2008: U15-pigernes vej til guldet (del 2: Finalen)
Fortsat ...

Finalen kl. 16.00 var også imod Bulldogs og blev igen en spændende kamp.

1. Periode:
8:43 inde i perioden kom vi bagud 0 – 1 efter ellers at have holdt dem fra de farlige skudforsøg. Cecilie Pedersen fandt dog hurtigt målet i den anden ende og 10:20 reducerede vi til 1 – 1, hvilket var resultatet efter 1. periode.

2. Periode:
Denne periode kunne man se nervøsiteten hos pigerne, men Anja Mortensen fik alligevel bragt os i front til stillingen 2 – 1, 4:07 inde i perioden. Bulldogs pressede voldsomt på og fik desværre reduceret til 2-2 blot et minut før periodens udløb.

3. Periode:
Vi blev enige om, at der skulle gives alt hvad vi havde, og at vi måtte slappe af i bussen på vej hjem (vi havde jo en lang køretur hjem), og det tog pigerne til sig. 4:27 inde i perioden scorede Katrine Pedersen (Kalle) til stillingen 3 – 2, og jubelen var stor.
Pigerne fortsatte med at kæmpe selvom vi var foran, og det resulterede i at Anja Mortensen fik scoret til 4 – 2 (7:20 inde i perioden), og det resultat holdt kampen ud.

Jubelen ville ingen ende tage, og tøserne fik selvfølgelig også danset deres sejrsdans.

Herlevs supportere – dvs. vores egne U15-drengene med ”portefølje”, samt hele Vanløse-holdet var en fantastisk støtte til holdet, med formand Roland i spidsen.

Vi sluttede dermed stævnet som vindere af A-finalen, denne gang også med en sejr over Bulldogs.

Vi sluttede også med en målscore på 28 – 8, altså med en målscore på +20.

Alle pigerne spillede nogle rigtig gode kampe og de store piger var gode til at hjælpe de små.

Det var super godt at se hvor meget I virkelig ville det og hjalp hinanden.