Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Herre 2
Herre 3 (Hotboys)
Dame 1
U15
U13
U11
U9
U7
Familiefloorball

13-02-2008: H3: Nyt fra herre 3 del 2
Sven Hyltemeier valgte efter bornholmskampen at uddele karakterer til nogle af dagens spillere i Rønne Hallen, og da han ikke er til alt det der nymodens ting , er det selvfølgelig efter den gamle skala:

13 tal: Gives helt fortjent til Johan ”ThorkildThyrring” Haakånsson for at sørge for transport til og fra hallen så Herlev Hitmen spillerne kunne hjem i ordentlig tid.

11 tal: Gives til Herlev Hitmen’s Danni ”Singalong” Kisum for at prøve at lave en scoring på færgeturen hjem. Der skal sin mand til at spørge en pige der er brækgrøn i ansigtet om hun vil med hjem og se ”Titanic” og ”Cast away” og evt. dyrke nogen lagen gymnastik på åbent hav i hans nye vandseng. Sven Hyltemeier kender Danni’s scoreevner udenfor banen og forstår ikke hun sagde nej.

10 tal: Gives til Bornholm’s Michael Madsen. Et utrolig flot mål krydret med en flot fighter indsats. Rart at der var en Neksø Crew spiller som ikke brokkede sig hele tiden. Brokkede sig kun en gang, det var dog fint nok, for grunden var at Henric ”Henke” Larsson havde bundet hans snørebånd sammen. Men Michael, kommer du til KBH så kan du regne med en plads hos Herlev Hitmen, bare sig til dine holdkammerater at de ikke må komme med.

9 tal: Gives til Bornholmer Keeper Michael Hansen. Holdt overblikket og viste igen flotte tv-redninger. Men her skal det nævnes at Danni Kisum også stod en god kamp for Herlev Hitman.

8 tal: Gives til Dommer Michael Andersen. Han gjorde hvad han kunne i den svære kamp. Burde dog have givet Bornholms Niels Erlandsen en Matchstraf for truende adfærd og Thomas Holm Müller 5 min. eller en matchstraf for meget hårdt spil ved banden, der nemt kunne have kostet Henric ”Henke” Larsson en meget dyr tandlæge regning.

7 tal: Gives til Herlev Hitmans winger Niels ”ShootingStar” og André Modler. Spillede begge en fin kamp, men skulle have været mere skarpe. Men kom igen drenge.

6 tal: Gives til det ringe udvalg af damer på turen. Det kønneste ansigt der blev set på var Danni Kisum’s brækgrønne scoringsforsøg. Det var sgu for sløjd.

5 tal: Gives til Katamaranen. Skal den virkelig vippe så meget. Næste skal kaptajnen nok bede Amin Jensen om at lade være med at kolbøtter på dækket, TAK Amin.

03: Gives til Lasse Andersen. Magen til pive-dyr skal man lede længe efter. Få noget hjælp til dine problemer, så er vi andre fri for at høre på det. Ellers kan du melde dig til dameskak, bare pas på brikkerne ikke slår igen.

00: Gives til Bornholms Niels Erlandsen. Fuldstændig hul i hovedet, laver han først en hævnagt og smider derefter staven for så at gå efter Jesper Bredkjær samtidig med han råber ”Bim Bam Busse, min mor hun har en stråhat”. Skulle have haft et tidligt bad.

Helt uden for kategori for så dårligt var det: Gives til Bornholms Thomas Holm Müller. Laver en meget meget meget meget meget grim tackling. Faktisk hans skyld at kampen bliver ødelagt. Fuldstændigt unødvendig tackling ved banden. Når dommeren ikke sendte ham i bad, burde træneren have gjort det.

Karaktererne er sendt Bertel.

Næste kamp var imod Italiens landshold, Herlev Hitmen tabte ventet og nederlaget blev 11-1. Sven Hyltemeier kunne se at en italiensk spiller spillede i lange bukser. Det skyldtes at han lige havde barberet sine ben så flot og det skulle vist nu være på mode i Italien og Vallensbæk.

Dette var helt for nu, men følg med på kanalen for flere nyheder.

Skrevet af Sven Hyltemeier

300 kampe:
Tillykke til Christian "Militær" Nyholt
Seneste nyheder
19-09H3 "Hotboys" Sejr i sæsonpremieren! 
12-08SÅ STARTER SÆSON 23/24! 
03-04Indkaldelse til Generalforsamling 2023 
21-03U11: Velgennemført stævne i Herlev hallen 
21-03H3 Hotboys - afslutter sæsonen med hæderligt nederlag 
07-03H3 Hotboys: Sejr i Greve! 
03-03Damerne vinder 1. div. igen 
27-02H3 Hotboys: 250 kampe til Anders el Capitán Nyholt 
Flere nyheder...
Seneste kampe
19-02Herre 2 - Benløse 2
03-02Helsingør 2 - Herre 3 (Hotboys)6 - 6
28-01Dame 1 - Vallensbæk5 - 6
03-12Benløse - U11
19-11U13 - Jægerspris
01-10Herre 1 - Lyngby7 - 11
Sidste uges kampe...
Kommende kampe
03-03Herre 3 (Hotboys) - Benløse 3
09-03Hvidovre 3 - Herre 2
10-03Rødovre - Dame 1
Denne uges kampe...