Herlev FC 3 - Greve FC 2
Herre Senior - 8. oktober 2023 15:30

5 - 7  (1 - 2, 1 - 2, 3 - 3)

Så var det blevet tid til sæsonens første opgør mod Greve. En klub vi har spillet mod mange sæsoner efterhånden, og som vi tit spiller ganske tætte kampe mod. Så det var umuligt at kalde en favorit før denne søndags kamp. Hotboys var lige over 2 kæder til kamp, og Allan var klar i kassen. Greve var også lige over 2 kæder, så selv på mandskab var holdene lige før kampen. Men kampen skulle i gang, og vi fik fløjtet kampen i gang.

1. periode skulle startes bedre end de foregående 2 kampe. Der var vi kommet bagud på under 1 minut! Denne gang skulle det holdes bedre. Og det blev det sgu. Der gik hele 9 minutter før der skete noget. Men det var desværre Greve som fik scoret kampens første mål. Efter spil og chancer i begge ender får Greve bolden ind bag Allan. Kom igen gutter. Det var en lige kamp, og vi skulle nok komme med igen. Og det gjorde vi. Militær scorer til 1-1 på assist af Theis. Sådan drenge. Kampen var lige igen. Greve havde dog flest skud i denne periode, og kom langsomt til at sidde på kampen. Og med få minutter tilbage af perioden, så fik de endnu en pind. 1-2 og det holdt til pausen. Kom igen Hotboys.

En snak om at stå tættere på deres spillere, og at skyde noget mere på deres mål var planen til 2. periode. Og det gik faktisk rimeligt. Efter lidt spil frem og tilbage finder Militær Theis foran deres mål. Og Så var rollerne byttet om. Flot mål igen af de 2 hotte drenge. 2-2 og helt lige igen. Desværre kunne vi ikke helt holde stand og Greve scorer yderligere 2 mål i 2. periode. 2-4 til pausen, og nu skulle vi til at lukke af, hvis vi skulle have point med fra kampen.

Men 3. periode startede ikke, som vi havde håbet. Greve får hurtigt 2 mål. Øv. 2-6 og det ser svært ud. Men vi er ikke helt færdige. Theis ville have endnu en pind. Og et uassisteret mål var en realitet. Midt i perioden får Greve endnu et mål. 3-7. Der var stadig langt til point. Om Greve blev trætte, eller om vi tog os lidt mere sammen, skal jeg ikke kunne sige, men vi sluttede kampen med yderligere 2 flotte mål. Et mere af Militær på assist af Theis. Og Theis ville såmænd lave et hattrick i kampen, som Borg lavede assisten til. Tiden løber ud, og kampen slutter 5-7. Mærkeligt nok var de fleste Hotboys lidt skuffede over, at vi ikke fik lukket bedre af, men det må vi jo lære noget af. Jeg synes personligt godt, at vi kunne have fået point i denne kamp, men vi var ikke skarpe nok i enkelte momenter af kampen. Sådan kan det gå. Men stjerner fra kampen skal vi da have, og de er blevet som følger.

1*. Theis ”Theis” Scott Hansson.
Hattrick. (Theis lavede hattrick I dagens kamp. Det er ikke hver dag, vi oplever det hos Hotboys. Men Theis var brandvarm og satte flotte 3 mål. Sådan Theis.).
Flere assister. (Theis lavede også flotte assister i kampen. 2 stk. som Militær fik begge af. Dejligt at du også kan lave assister, så du også får os andre til at se lidt godt ud.).
5 Points og MOM. (Theis lavede imponerende 5 points i kampen, og var dermed med i samtlige Hotte scoringer denne eftermiddag. Stærkt Theis. Efter kampen bliv han også fortjent kåret til Man Of the Match.)
Tillykke med den flotte kamp Theis!!!!

2*. Thomas ”Andersen” Andersen.
Masser af skud. (Andersen spillede en super kamp. Han havde taget skudstaven med, og skød og skød på deres mål. Sådan Andersen. Bare skyd.).
Meget tæt på! (Andersen havde et regulært stolpeskud og flere kæmpe chancer. Bl.a. en hvor målmanden ikke ser bolden, med blot bliver ramt af bolden. Supertæt på Andersens første mål i denne sæson.).
Gode løb. (Andersen kæmpede sig til bolden masser af gange. Flere af gangene var det på ren vilje, og det er bare så fedt at se. Med lidt held havde han både fået mål og lavet assister i dagens kamp.). Super kamp Andersen.

3*. Rasmus ”Torden” Nielsen.
En shotstopper! (Torden blokerede rigtig mange Greves skud denne eftermiddag. Han må have haft nogle ”flotte” ben i badet, for der blev sgu skudt godt på dem.).
Gode beslutninger. (Greve pressede os flere gange helt om bag vores mål, og når Torden havde en Greve spiller i ryggen, holdt han hovedet koldt. Flere gange fik han holdt i bolden, indtil han kunne spille den fornuftigt og sikkert til en anden Hotboy. Sådan Torden.).
Udgik desværre! (Torden fik desværre en skade i kampen. Han måtte udgå, og vi spillede færdigt uden ham. Men vi håber alle, at han er hurtigt tilbage. God bedring Torden.). Kanon kamp Torden indtil du desværre måtte udgå.

Tillykke til alle 3.

En stor tak til de mange fremmødte supportere skal vi jo også lige have med. Endnu engang var der 2 cifrede tilskuere til vores kamp. Tusind tak for det. Det er superfedt I hepper. En tak til dommerne og til Greve. Jeg er sikker på, vi nok skal tage point i Greve næste gang vi krydser klinger. Vi sluttede klart bedst af, og viste god moral ved ikke at give op. Godt kæmpet drenge.

Nu venter der så en midt uge natkassekamp i Benløse. Torsdag går turen til Benløse, men lad os da snuppe 1 point eller 3 med hjem fra den kamp. Tak for en god kamp Hotboys.