Herlev FC 3 - Helsingør FT 2
Herre Senior - 24. september 2023 18:30

3 - 7  (0 - 4, 1 - 2, 2 - 1)

Så var det tid til endnu en kamp i Hotboys trøjen. Helsingør skulle på besøg i Hotboys Dome. Et godt hold som vi spillede tætte kampe mod sidste år. Helsingør sluttede dog på 2. pladsen i turneringen, og var favoritter til aftenens opgør. Der var 13 hotte drenge klar til kamp, og der var sågar debut til Benjamin (Minitær). Benjamin skulle spille sin første kamp for Hotboys, og havde fint flot og nyt Hotboys spillertøj på med nr. 23 på ryggen. Velkommen til Benny! Der var en gang opvarmning, og så skulle vi jo i gang.

1. periode starter skidt! Efter blot 27 sekunder scorer Helsingør. Vi nåede ikke engang at røre bolden! Sikke noget hø. Men vi måtte jo bare komme videre. Men Helsingør var klar fra start. Helt klar. Hotboys havde det svært, og efter blot 12 minutters spil så stod den 0-4 til gæsterne. Av for den da. Kampen var næsten afgjort, og nu måtte vi lige tage den skift for skift.

Vi fik lidt bedre fat i slutningen af 1. periode, og der var et par store afbrændere, som burde have givet et par Hotboys mål, men skarpheden var ikke til stede i 1. periode. 0-4 efter de første 20. Vi måtte nulstille kampen, og så se om vi ikke kunne være skarpere på vores chancer. For vi havde chancer, men Helsingør scorede stort set på alt i starten af kampen. Allan fik bedre fat, og vi fik strammet op, og som sagt så sluttede perioden noget bedre, end den startede.

Desværre måtte vi sige tak for i dag til Snerle, som måtte tage hjem til familien. Håber alt er vel. Men 2. periode skulle vise sig at blive bedre for Hotboys. Heldigvis. En tæt periode uden de store spilstop. Vi skulle helt frem til det 14. minut, før Militær fik os med i kampen igen. Et frislag kort foran deres mål gjorde, at militær smadrede et skud ind på en assist af undertegnede. Sådan Militær. Det gav både lidt luft og ikke mindst lidt humør til de lidt trængte Hotboys. 1-4 og vi var stemplet lidt ind i kampen.

Vi spillede faktisk en fin periode, men inden pausen havde Helsingør scoret yderligere 2 mål til pausestillingen 1-6. Lidt af en udfordring før de sidste 20 minutter. Men vi tabte dog blot perioden med 1 mål. Klart fremskridt.

3. periode skulle vise sig at blive vores bedste. Efter 2 minutter finder Theis på en super pasning Militær foran målet, og han sætter den igen! Super start på perioden. Flot mål. Helsingør kommer stadig frem til chancer, men vi står bedre i banen, og begynder at få lidt sammenspil. En flot indsats af hele holdet i 3. periode. Netop som perioden er ved at løbe ud, så får jeg bolden fra Peter omkring midten. Jeg har ikke de store spillemuligheder, så jeg lægger bolden på mål. Og den går sgu ind! 2 mål af Hotboys i 3. periode. Sådan gutter.

Desværre så slutter kampen med en Helsingør scoring med blot 3 sekunder tilbage, men vi vinder dog 3. periode med 2-1. Så kampen er slut og facit er 3-7 til Helsingør. I forhold til hvor slemt det så ud efter 10 minutter, så fik vi rettet op på skuden. Vi spiller uafgjort i de sidste 50 minutter. Det er godkendt. Så glemmer vi hurtigt de første 10……

Tillykke til Helsingør med sejren, som var fortjent. Vi var dog ikke uden chancer, så vi skal nok hive lidt point i returkampen. Tak til dommerne for at fin og fair linje gennem kampen. Selv Theis blev på banen hele kampen!!! Han blev dog taget hen til en snak, men ingen udvisninger i en generelt fair spillet kamp.

Der var også mange tilskuere i hallen. Og der var både gang i trommen og i et horn. Superfedt med noget støtte. Selv om vi spillere beklager de første 10 minutter. Men tusind tak for jeres heppen, og et stort tillykke til Karla skal vi da også lige have med. Sejt at du ville bruge noget af din fødselsdag til at heppe på Hotboys. Tak for støtten til alle supporter i hallen. Men vi skal jo også have et par stjerner, og de er blevet som følger.

1*. Christian ”Militær” Nyholt.
2 basser mere på kontoen! (Militær fik fulgt op på sine 3 scoringer i første klamp, med yderligere 2 basser i aftenens kamp. Det er sgu høj klasse.).
Mål nummer 200! (Militærs første mål i kampen var også hans mål nummer 200 for Herlev Floorball. Og langt de fleste af dem er lavet for Herlevs fineste. En utrolig milepæl som kræver en anerkendelse i stjernerne).
Ved at være en af de helt store…. (Militær er højt på samtlige pointlister i klubben. Men kigger man på statistikken fra 2002 og frem. Altså de sidste 20 år! Så ligger Militær sgu på en 1. plads! Det er stort.).
Et kæmpe tillykke til Militær med alle de flotte meritter.

2*. Benjamin ”Benny” Kaarsberg.
Debut kid! (Benny havde i aftenens kamp debut for Herlev Hotboys. En stor ære, som det ikke er ret mange forundt. Men Benny har vist interesse og glæde ved at træne og spille med Hotboys. Derfor er vi glade for at kunne præsentere endnu en Hotboy. Velkommen til Benny.).
Startende center. (Benny var pga. af holdsammensætningen til kampen, blevet center i startkæden. En svær plads, som Benny fik mere og mere styr på efterhånden som kampen skred frem. Fedt at du bare springer til, hvor vi har brug for dig.).
Minitær. (Benny er jo en af Militærs utallige unger, så derfor ligger Minitær ret nærliggende i forhold til et kælenavn. Så må vi lige se om holdet går med Benny eller Minitær!). Fedt at du er med i truppen Benjamin.

3*. Anders ”Capi” Nyholt.
Historisk assist! (Jeg var så heldig at få lavet en assist til Militærs mål nummer 200 for Herlev Floorball. Sikke en bedrift af vores Militær.) MÅL! (Jeg nåede sgu også lige at lave en basse, inden tiden løb ud. Et dejlig blødt skud, som sejlede helt op i krogen bag en chanceløs målmand. Mit første mål i 5 sæsoner! Tag den.).
2 points kamp. (Min første 2 points kamp siden 2018! Det er sgu ikke hver dag, at hverken Hotboys eller fans er så heldige at overvære det.)
Jeg må jo bare sætte den i krogen noget mere fremover…..