Greve FC 2 - Herlev FC 3
Herre Senior - 5. marts 2023 14:00

2 - 13  (0 - 2, 2 - 8, 0 - 3)

Så var det tid til tredje og sidste kamp mod Greve i denne sæson. De første 2 møder var endt med Hotboys sejre, så vi håbede jo, at vi kunne fortsætte denne stime.

Vi var desværre ramt af en del afbud og skader, så vi måtte bede om hjælp fra Nicklas, Mathias og Sean. De kunne heldigvis hjælpe, og vi blev netop 2 kæder til kampen. En god opvarmning, hvor stort set alle var klar til tiden, gjorde at vi nærmest havde god tid før kampen. En dejlig følelse af at vi var klar. Greve var dog 3 kæder, så de så ret imponerende ud. Men man ved jo aldrig med de brave Hotboys…..

1. periode starter, og der er fint tempo på kampen. Vi får spillet bolden godt rundt, og spillet bølger lidt frem og tilbage. Og efter 4 minutter knalder Nicklas bolden i mål til Hotboys føring. Sådan drenge, dejligt med en god start. Supporterne som er mødt op for at følge Herlevs fineste, er glade og begynder at heppe med fra lægterne.

Efter yderligere 4 minutter hepper de endnu mere, da John John ligger en sukkerpas til Holm, som skyder fra en skæv vinkel, og den går ind. 0-2 til Hotboys, og vi er helt ovenpå. Humøret er i top, og vi sidder ganske godt på kampen. Der er også chancer på Allan, men han er skarp. I de døende sekunder redder han en friløber. Stærkt Allan. Første periode slutter 0-2 til Hotboys. Et par enkelte svipsere fik vi da lavet, men ikke noget som Allan ikke kunne redde. En klart godkendt periode, hvor deres målmand stod godt. Havde vi fået et par mål mere, var det såmænd fortjent, men Greve lagde sig ikke ned.

2. periode bliver en målrig periode. Hele 10 mål bliver der scoret i denne periode, og heldigvis er de fleste vores. Mathias og Militær laver et mål hver, før Greve får reduceret på noget klumpspil foran vores mål. Nicklas er dog ikke færdig, og laver sit andet mål midt i perioden. Greve får spillet sig igennem og scorer et flot mål. 2-5 til Hotboys midt i kampen. John bliver ramt hårdt i hovedet af en clearing ved et uheld, og han må ud og sunde sig lidt. Han er dog klar igen til næste skift, og så tager fanden ved ham. Holm giver ham bolden, og så sætter han i løb. Han dribler den ene efter den anden og scorer. Så han var ikke blevet helt skadet. Heldigvis. Sean scorer skiftet efter, og så er stillingen 2-7.

Supporterne synger og hepper så det er en fryd. Der er god stemning blandt Hotboys og følge. Og skiftet efter scorer John John sgu igen. 3 stk. Hotboys mål på 3 skift. Alt går vores vej. Greve er lidt i panik på dette tidspunkt. De får trukket en udvisning, og Hotboys skal i powerplay. Vi får spillet bolden godt rundt, men får ikke lige ramt på den sidste afslutning. Men Militær og Mathias sætter lige yderligere 2 kasser, og Hotboys går til pause med en føring på 2-9. Det bliver dog korrekt ændret til 2-10 i løbet af pausen. Dommerbordet kunne simpelthen ikke følge med på alle de mål vi fik sat. Så en dejlig føring på 8 mål før de sidste 20 minutter. Det skulle give point. Om ikke andet end uafgjort. Så vi fik lidt luft, og var klar til de sidste 20….

3. periode er blot 1 minut gammel, da Nicklas laver sit 3 mål. Sådan Nicklas. Midtvejs får Greve fortjent tildelt et straffeslag. Kom så Allan. Deres spiller går stille ned mod Allan. Allan afventer, og da Greve-spilleren laver en dribling, er Allan klar. Han skyder, men Allan laver en sikker redning. Sådan keeper! Det er tydeligt at der ikke er ret meget, som går Greves vej denne søndag eftermiddag. Greve har givet fortabt, og vi spiller bolden fornuftigt rundt. Supporterne synger og synger. Tror Greve var lidt trætte af den massive support som vi fik til dagens kamp….

Det var superfedt at spillet inde på banen og hyggen udenfor banen var i top. Tror alle i Hotboys lejren havde en hyggelig kamp. John John laver lige sit 3 mål ,1 minut før tid. Men vi spillede til sidste sekund. Mathias lukker og slukker kampen med sit 3. mål med blot 3 sekunder tilbage. 2-13 står der på scoreboardet, da tiden løber ud.

Wuuuuhuuuuu Hotboys. Sikke en kamp.

Der var ikke meget som gik os imod, og at vi vandt så stort, tror jeg ikke, der var nogen, som havde gættet på før kampen. Greve som er et godt hold, havde 3 kæder med, og de spillede faktisk en fin kamp. Men Allan var en mur, og vi skød på mål hele tiden. Deres 2 målmænd stod faktisk en god kamp! Men vi fik næsten alle skud på mål. Deres kaptajn jublede stort, da det lykkedes ham at blokere et skud midt i 3. periode. God stil og det siger noget om, at de bare ikke havde dagen.

Tak til Greve for en fair spillet kamp. De kæmpede godt, men Allan og os i marken ville bare ikke give dem noget gratis i dag. Supporterne kaldte Hotboys på banen flere gange, så der måtte løbes et par gange hen for at takke dem. Super support i dag. Tusind tak for det.

Men vi skal jo også have lidt stjerner og de er blevet som følger.

1*. Supporterne.
Til dagens kamp havde vi 3 lånere med. Sean, Mathias og Nicklas. En stor tak til jer for at hjælpe os denne søndag. Hele 8 point fik de samlet lavet for Hotboys i dag. En super indsats og altid en fornøjelse at spille sammen med jer. Supporterne på lægterne var helt outstanding i dag! Der var hep og tilråb helt fra første fløjt, og det tog nærmest kun til, som kampen skred frem. En masse sange på os forskellige spillere blev sunget og fundet på undervejs. God stil og super god underholdning. Der var hoppe sange, hvor alle stod og hoppede og sang. " HOP NU HVIS I ELSKER HERLEV HOT - BOYS ". Der blev givet high-fives og sendt kys til os spillere. En helt igennem fantastisk stemning. Tusind tak til både de spillende og de heppende supportere for en helt igennem super indsats. Tak tak tak…..

2*. John ”John John” Just Jensen.
Hattrick. (John John lavede hele 3 mål i dagens kamp. Det er bare altid flot. Og i dagens kamp blev der faktisk lavet hele 3 hattricks af Hotboys. John John, Nicklas og Mathias lavede alle 3 mål. Sådan drenge.).
6 point! (John John lavede 3 mål og 3 assister. Det er sgu en god dag på kontoret. John John havde som altid godt blik for både egne chancer, men også for andre Hotboys i gode positioner. 3 assister fordelt på Holm, Mathias og Militær. Stærkt John John.).
Kan godt lide Greve! (John John har spillet med i 2 af de 3 møder med Greve i denne sæson. Og han har lavet ikke mindre end 13 point i disse 2 opgør! Det er jo helt vildt….. Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige. Tallene taler for sig selv.). Kanon kamp af John John

3*. Peter ”Holm” Holm.
Lækker pind. (Holm lavede en god pind. Flot placeret skud i det lange hjørne. Fedt at du bare sætter den ind, hvis der bare er lidt vinkel på skuddet. Du fik også en bold leveret helt lige foran mål, men den kæmpe chance ville du ikke tage imod. Nej, der skal åbenbart være vinkel på, før man gider at score…..).
3 point. (Holm lavet flotte 3 point i kampen i dag. Da Militær og jeg snakkede, om du skulle være back eller angriber, så tror jeg, vi valgte rigtigt. 1 mål og 2 fine assister siger vist det hele.).
MOM (Holm blev fortjent valgt til Man Of the Match efter kampen. Der var stemmer på flere forskellige, selv supporterne kom ind på en 3 plads i afstemningen, men i den sidste ende var der ingen over eller ved siden af Holm.). Stærk indsats Holm.

Tillykke til alle ”3”. Supporterne var jo mange.

En rigtig god dag på Hotboys kontoret. Masser af hotte mål. Masser af support. Lækre specialøl efter kampen. (Tak for det Widén.) Og en helt igennem dejlig dag sammen med Danmarks Hotteste Floorballhold. Det skal lige nævnes, at der var flere flotte præstationer i kampen mod Greve. Der blev fordelt hele 24 point til diverse Hotboys i form af mål og assister. John John har rundet imponerende 25 mål i denne sæson! Og vi har ikke tidligere haft en så højtråbende og syngende support. Tusind tak for en god Hotboys dag til alle.