Herlev FC 3 - Hafnia FC 2
Herre Senior - 12. marts 2023 13:30

4 - 4  (2 - 1, 1 - 1, 1 - 2)

Så var det tid til at Herlevs fineste skulle i trøjen igen. Denne gang skulle vi have tredje og sidste opgør mod Hafnia. De første 2 kampe endte med relativt sikre sejre til Hafnia. Så et lidt afbudsramt Hotboys regnede med, at vi blot skulle begrænse nederlaget ligesom de foregående 2 kampe. Så hvis vi kunne ”sælge” kampen på forhånd med bare en uafgjort, så ville de fleste nok have gjort det.

Men vi havde en joker til dagens kamp. Ingen ringere end Verdens Bedste Back gjorde comeback i Hotboys trøjen! Mikkel var tilbage, og det bragte både glæde, tårer, misundelse og alverdens andre følelser i fuldt flor. Et stort boost til truppen allerede inden kampen. Dejligt at se VBB tilbage i den gule trøje. På grund af Mikkels comeback, var vi lige blevet 2 hele kæder. Vi fik en god opvarmning, og var klar da kampen blev fløjtet i gang.

1. periode var en meget lige en af slagsen. Begge hold skyder godt på mål, og begge målmænd (det vil sige Hafnia havde en pige på mål) stod en god periode. Der gik dog blot 2 minutter, før Hotboys var i front. Holm fik scoret et flot mål, på assist af Theis. Sådan Hotboys. En god start er altid dejligt. Hafnia viser også tænder, men Allan står en stabil sidste skanse.

Midtvejs i perioden sker der dog noget specielt. Hotboys presser på, og Hafnia laver en forseelse, så der er fordel til Hotboys. Mens denne fordel kører, så ender Militær med at score. Meeeen dommeren når at fløjte af 1 sekund før! Ved ikke hvorfor, men målet bliver desværre annulleret. Straffeslag til Hotboys i stedet. Øv men sådan kan det gå. Straffeslaget skal så tages, og af hvem ellers end den hjemvendte søn VBB. John John og Militær må tage plads på bænken, mens Mikkel går frem mod bolden. Han tager sin tid, mens han går mod deres mål. Målmanden (Målkvinden) står lidt skævt i målet, og Mikel skyder. MÅÅÅÅÅLLLLLL! Sådan vender man tilbage til banen efter 5 års pause! Jublen er kæmpestor, og alle Hotboys løber op og gratulerer VBB. Det mål gav mere humør og stemning end et hattrick!

Alle Hotboys var på toppen, og kampen gik videre. Der var stadig gode chancer i begge ender, men desværre er det Hafnia som får næste pind. En lidt uheldig bold havner ved en Hafnia spiller, som halvmisser bolden. Dette snyder dog Allan i målet, og bolden triller ind under ham. Øv bøv. Men kom igen drenge. Vi er stadig med i kampen. Perioden løber ud, og ender med 2-1 til Hotboys.

2. periode bliver lidt mere rodet. Efter 4 minutter finder en godt udkast fra Allan John John i siden. John John sætter i fart og løber op og scorer et flot mål. På en assist af Allan. Sådan drenge. Theis får derefter 2 minutter for ukorrekt skub. Boxplay. Men Hotboys står godt i banen, og Allan tager resten. Ingen mål til Hafnia i dette powerplay. Kampen bølger lidt frem og tilbage, og efter 14 minutter får Hafnia scoret igen. 3-2 til Hotboys.

Der er god tænding på kampen, og det resulterer i nogle udvisninger. Kort efter deres mål, får de 2 minutter for hårdt spil. Powerplay til Hotboys. Men der går blot 1 minut, før vi trækker 2 minutter for hårdt spil. Widén må til afkøling. 4 mod 4. Bolden bliver spillet lidt frem og tilbage, men ingen rigtige chancer. Dog får Hotboys scoret endnu engang, men igen får vi annulleret målet af dommerne. De fløjter af inden bolden er i mål. Det var anden gang, vi er uheldige….. Perioden løber ud, og vi er foran med en enkelt inden de sidste 20 spilleminutter.

Nu skal vi lige holde hovedet koldt, og give alt hvad vi har. Hafnia ser hurtige ud, efterhånden som Hotboys bliver trætte. Men vi er stadig med. 3. periode bliver endnu en tæt affære. Der bliver skudt godt på mål i begge ender, og begge målmænd står godt. Efter 14 minutter får Hafnia 2 minutter for hårdt spil. Powerplay igen til Hotboys. Men der mangler lige den sidste skarphed hos de trætte Hotboys. Så ingen mål denne gang. Nu skal vi holde tæt nede bag til. Prøve at kører den hjem.

Men - det går desværre ikke. Hafnia scorer det udlignende mål med 2 et halvt minut tilbage af kampen. 3-3 og alt er lige. Begge hold virker dog ikke tilfredse, så der bliver kæmpet med alt, hvad begge hold har tilbage. Og sørme om ikke Militær får lavet en smuk assist til John John, som scorer til 4-3 med 1 minut og 40 sekunder tilbage. Sådan drenge. Kom så. Men ak. Cirka 20 sekunder senere, får Hafnia sendt en bold mod Hotboys målet. Bolden har ikke noget særlig fart, men Allan ser den ikke på grund af trafik foran mål, og bolden hopper ind til resultatet 4-4. Satans! Det var sgu utur.

Vi har jo tid endnu, men igen igen igen får vi annulleret et mål af Militær. Endnu engang fløjter dommeren af for tidligt, og vores tredje mål i kampen er blevet annulleret. Man tror det er løgn! Bevares den ene gang af de 3, er det os som får lavet en fejl i målfeltet, men de 2 andre gange er det blot en dommerfejl, at de får fløjtet af 1 sekund før vi scorer. Og det er mens vi har fordel i spillet…… Dommeren beklager igen igen, og tiden løber ud. 4-4 ender kampen, og Hotboys er meget skuffet. Vi havde sgu fortjent mere i denne kamp……

En helt igennem god kamp af Herlevs fineste. Vi spiller et brag af en kamp, hvor marginalerne bare ikke er med os. Vi fik point, men sjældent har man været så skuffet over en uafgjort som denne eftermiddag. Kom igen drenge. Vi havde fortjent alle 3 points, men i stedet må vi snuppe 3 stjerner, som er blevet som følger.

1*. Mikkel ”Verdens Bedste Back aka VBB” Nyholt.
Comeback ”kid”. (Ved ikke hvor gammel man skal være, før det lyder forkert med ”kid”. Men VBB’s comeback i Hotboys trøjen skal i hvert fald nævnes. Hele 5 års pause har han holdt, og alligevel møder han op og spiller en super kamp. Fedt at se dig på banen igen Mikkel!).
Scorer sit første mål i 10 år! (VBB lavede sit sidste mål i sæsonen 12-13. Og blot 10 år efter, er han på pletten igen. Et stensikkert straffeslag blev sat ind bag en chanceløs keeper. Ren klasse).
Talent fornægter sig ikke! (Da Mikkel blev spurgt lørdag aften, om han var klar til comeback, sagde han selv følgende. Kampvægt. ”Fremragende”, Kampform. ”God”. 2 korte men meget præcise svar. Og vi fik jo selv syn for sagen. Dejligt at du var med igen, og skønt at du har holdt dig klar i kulissen over alle disse år).
Mikkel blev selvfølgelig valgt til Man Of the Match. Der var stemmer på et par andre, men ingen over eller ved siden af VERDENS BEDSTE BACK. Kæmpestort tillykke med det flotte comeback Mikkel.

2*. Ragnar ”Maes” Hansen.
Stabil back. (Maes var blevet back i dagens anledning. Og det gjorde han godt. Masser af tætte nærkampe blev vundet. Man skubber ikke lige Maes væk med sit lave tyngdepunkt.)
Stabil wing. (Maes blev rykket frem, da Widén desværre måtte udgå fra kampen. Men han fortsatte med at vinde sine nærkampe og spille bolden godt videre. Sådan Maes.)
Nøøøøj. (Maes var milimeter fra at score i kampen. Han får et skud afsted midt foran deres mål, som hamrer ind højt på stolpen, som så flyver bag keeperen og lige forbi den anden stolpe og væk fra målet igen. Øv for pokker hvor var den tæt på at være i kassen. Du havde faktisk flere store chancer, som var tæt på. Så bare kør på, så skal de sgu nok hoppe ind på et tidspunkt.).
Super kamp af Maes.

3*. Kristian ”Snerle” Snerle.
Borgmesteren var klar igen. (Snerle og hele familien har været hårdt ramt af sygdom den sidste måned. Heldigvis var hele flokken i hallen denne søndag, og det var sgu dejligt at hilse på og give en krammer. Dejligt at se både dig og hele familien igen.).
En svær kamp. (Snerle havde det svært med de hurtige Hafnia drenge. Men han giver som altid 100% i hvert eneste skift, og så kan vi sgu ikke forlange mere.).
Endnu en lille Snerle. (Snerle kunne også løfte sløret for endnu en kommende familieforøgelse. Anja kunne spille en stabil back for Hotboys, med den voksende mave som blev afsløret. Et kæmpestort tillykke med den kommende lille ny.) Dejligt at i er friske igen, og at i endda bidrager med endnu en lille supporter.

Tillykke til alle 3.

En helt klart godkendt dag på Hotboys kontoret, som bare manglede 2 ekstra point til Hotboys kontoen. Men det skulle bare ikke være sådan i dag. En stor tak til de mange supportere skal vi også have med. Der var cirka 20 tilskuere, hvor langt de fleste var Hotboys supportere. Tusind tak for støtten.

Nu har vi så en uge til næste kamp, som samtidig er sæsonfinalen for Hotboys i denne sæson. Så sørg for at få trøjen vasket, pak tasken, meld dig til kamp, og gå ikke glip af Hotboys sidste kamp i Hotboys Dome i denne sæson. Vi ligger 100 gratis billetter i døren, så alle der måtte ønske at følge Herlevs fineste kan få plads på forreste række…..