Herre Senior - 5. februar 2023 13:00

5 - 2  (1 - 1, 2 - 0, 2 - 1)

Kampen mellem Hafnia FC 2 og Herlev Hotboys.
Søndag d. 5/2 – 2023.

Så var det atter tid til Herlevs fineste skulle i kamp. Denne gang en udekamp mod Hafnia. Vi kunne lige skrabe 2 kæder sammen, og en del var ramt fra diverse udfordringer fra lørdagen, så en tidlig kamp søndag var ikke lige ønske scenariet for flere Hotboys. Bla. Maes, som måtte trække stikket kort før afgang. Han var simpelthen ”syg” fra aftenen før. Gamle mand! Men afsted vi kom, og som sagt, så var vi 2 kæder og Allan på pinden. Efter en god opvarmning, (Allan var klar til tiden!!!!) så skulle kampen i gang.

1. periode bliver en tæt en af slagsen. Begge hold er klar fra start, og der bliver spillet floorball i højt tempo. Vi skal holde tungen lige i munden i denne periode. Og det er netop hvad Neubert gør, for efter 5 minutters spil finder Torden en dækket Neubert foran mål. Men det er Neubert ligeglad med. Han får kæmpet sig til bolden, og ender med at sætte en flot baghånd ind bag deres keeper. Sådan Neubert. Flot assist og godt fightet foran deres mål. Hotboys var foran. Og det gik faktisk ganske fint. Allan blev holdt varm af deres skud, og vi kom frem til farlige chancer. Men vi skulle helt frem til 30 sekunder før slutfløjt, før der igen blev scoret. Denne var det Høx, som ville være med. Desværre var det i eget net! Høx sidder tæt på deres angriber, som får lagt bolden på mål, men han får desværre rettet bolden ind bag Allan. En rigtig fin styring af Høx, som Allan ikke var i nærheden af. Perioden slutter med et powerplay til Hotboys i 15 sekunder, men tiden løber ud for perioden. 1-1 efter 1. periode, og vi har scoret begge mål. Klassisk Hotboys. En velkommen pause, og en snak om spillet på banen. Der var fart på, og vi skulle virkelig spille godt for at holde trit med de hurtige Hafnia spillere. Men vi var stadig helt med.

2. periode bliver endnu en tæt affære. Hotboys starter i powerplay, men bortset fra 2 afslutninger, så får vi desværre ikke scoret. Gode redninger af deres målmand holdt Hotboys fra fadet. Men ellers et godkendt powerplay drenge. Kampen har god intensitet. Men efterhånden bliver kampen noget hårdt spillet. Hafnia skruer bissen på. Og de får lov til det. Vi bruger lidt meget tid på at få dommerne til at skride ind, men uden held. Hafnia får mere og mere fat i kampen. Og vi bliver mere og mere frustreret over den manglende dommerlinje. Der bliver skubbet og slået godt i nærkampene. Og frustrationen blandt Herlevs fineste begynder at indfinde sig. Med 3 minutter tilbage af perioden kommer der endnu et nyk på frustrations kontoen. De skyder på mål udefra, og jeg dækker en mand foran mål. Desværre får jeg sat min stav på skuddet, som ryger ind bag Allan. Hotboys er bagud med 2-1 og har scoret alle 3 mål! Sikke noget lo... Efter målet bliver kampen hårdere endnu, og nu er det nok. Theis får en advarsel af dommerne. Militær er ved at få knækket sin stav for gud ved hvilken gang, og Tiger får et ordentligt fur. Men nu gider Tiger ikke mere. Et sandt løbe raseri udvikler sig til en frustrations udvisning. Tiger får korrekt en udvisning, men så dømmer dommerne sgu 2+2 min! Hvad sker der dommer??? Jeg er sikker på, at det en fejl, men dommerne står fast. 2+2 for hårdt spil. Hotboys er rasende. Store frustrationer og intet fokus på spillet. OG det betyder at Hafnia scorer deres første mål i kampen få sekunder inde i powerplayet. Hotboys er nede 3-1 og Tiger skal stadig sidde en udvisning. En skidt periode for Hotboys og for dommerne, som jeg ellers ikke plejer at kritisere for meget, men i denne 2. periode tabte de sgu lidt linjen på kampen. Hotboys var sure og frustrerede, da vi gik til sidste pause. En kærkommen pause og en god snak på holdet omkring de så berømte Hotboys værdier. Alle blev dysset ned, og vi fik trukket lidt luft inden de sidste 20 minutter.

3. periode blev faktisk ganske fin, set med Hotboys briller. Vi overlever boxplayet, og Tiger kommer med igen. Men efter 3 minutter er den desværre gal igen. Hafnia får spillet godt rundt og sætter en pind. Allan havde ikke nogen chance. 4-1 og det så lidt svært ud for Hotboys. Kort efter får Hotboys et powerplay. Vi får stillet fint op og får et par skud på mål, men ind vil bolden ikke. Kort efter de er fuldtallige igen, får de endnu et mål. 5-1, og nu skulle vi lige passe på ikke at falde helt sammen. Vi må lige spille floorball igen og hjælpe hinanden. Og det virker sgu. Hvem havde set den komme? Vi får skuldrene lidt ned igen, og får spillet bolden fint rundt. Hotboys er med i kampen igen. Vi spiller selv hårdt nu. De har selv lagt op til dans, og vi vil ikke afvise. Der bliver spillet hårdt i nærkampene. Men nu står vi fast. Vi må åbenbart en hel del i denne kamp. Og det passer ikke Hafnia. Nu havde de lige sluppet afsted med en del hårdt spil, og så begynder vi at skubbe igen. Det passede ikke Hafnia. Men vi fik bedre fat i kampen, og dommerne begyndte at dømme nogle frislag. Det var en god idé. Midtvejs i perioden, finder en godt kæmpende Theis Militær helt fri på fløjen, og han scorer stensikkert. 5-2 og 10 minutter igen. Vi har ikke kræfterne til at hente Hafnia. Og spillet falder lidt ned i intensitet. Hafnia vil køre den hjem på resultatet, og Hotboys kan ikke rigtig dirke deres forsvar op. Med 3 minutter igen får Theis 2 minutter for brok over dommerne. Men vi holder stand, og der bliver ikke scoret yderligere i kampen.

5-2 til Hafnia. Fuldt fortjent, men lidt ærgerligt at vi bliver hægtet af på en skidt 2. periode. Både fra dommerne og os selv. En flok trætte Hotboys smutter i bad, og så må vi se, om ikke vi kan snuppe lidt point mod dem næste gang. Men stjerner fra kampen, det skal vi jo have, og de er blevet som følger….

1*. Lars ” Tigerlilly” Rørby Johansen. En supercenter. (Tiger har været center i de sidste par kampe, da vi har manglet lidt offensiv power. (Vi var flere backer end angribere til dagens kamp igen igen!) Så lidt rotation, og Tiger var center. Og han har bare gjort det supergodt. Stærkt arbejdet Tiger.). En bisse. (Tiger fik en dobbelt udvisning i dagens kamp. 2+2 for hårdt spil. Den var hårdt dømt, men fedt at du ikke bare lader dig tryne. Du tog kampen op, og det giver lidt pause i boxen en gang imellem.). Målfarlig. (Tiger fik ikke scoret i dagens kamp, men masser af hårdt arbejde foran deres mål, og det var meget små detaljer, der gjorde, at du ikke fik lavet et mål fuldstændig magen til det i Vanløse for en uge siden. Nøj. Kom igen Tiger.). Kanon kamp af vores lille Tigerlilly.

2*. Kenneth “Widén” Widén. En fighter. (Widén var I gulvet mange gange i kampen. Som altid! Men i dag var det med lidt flere knubs til følge. Du fik adskillige sandwiches af Hafnia spillere, og var smurt ind i mandlig DNA efter kampen. Det er vi alle sammen så tit, men i dag tror jeg, du fik tacklinger af samtlige modstandere. Så er man jo det rigtige sted. Godt gået Widén.). En sej Hotboy. (En tackling i banden ender med, at du har en modstander ovenpå dig. Han sad nærmest oven på dig. Det gav mærker, og du fik trukket noget blod fra albuen. Men du tørrede blodet af, og gik bare ind til næste skift. Sådan Widén.). Godt humør. (Selv om dommeren gjorde det svært at praktisere højt humør, så var du skarp hele kampen igennem. Selv da vi aftalte at score 3 mål i 3. periode, så gav du blot resultatet for 3 ekstra mål til Hafnia. (Vi havde jo allerede lavet 2 selvmål i kampen). Dejligt at sprede lidt smil på bænken.). Super kamp Widén.

3*. Christian “Militær” Nyholt. Flot mål. (Militær scorede en sikker kasse i kampen. En flot assist af Theis gav et åbent skud, men du har været usandsynlig skarp i denne sæson. (Tror ikke han vil lade John John løbe med topscorerlisten uden kamp!). Lækker kasse Militær.). En tålmodig mand! (Som kampen skred frem med det hårde spil og de manglende dommerkendelser, var der ikke mange på bænken, der regnede med, du ville spille kampen færdig. Du lignede en som var klar til at eksplodere hvert øjeblik. Hvis din stav ikke havde en holdt kampen igennem, så var du gået amok! Godt at staven holdt til de utallige slag og spark, så vi kunne gøre brug af dig hele kampen. Hvis staven var knækket, så tror jeg også du var! Godt at du trods alt holdt hovedet koldt.). Over 1 år!!!! (Militær har lavet point i samtlige kampe han har spillet i over et helt kalenderår! For 12 kamp i træk! har Militær lavet point. Det er sgu imponerende. Stærkt gået Militær.) Keep on going!

Tillykke til alle 3.

En godkendt kamp, som gav håb om, at vi godt kan være med til de kommende 2 kampe mod Hafnia. Men vi skal være skarpe, og så skal dommerne måske have en lidt bedre dag. Et tillykke til Maes skal vi også lige have med. Han blev efter en afstemning med mange forskellige stemmer på diverse Hotboys, valgt til MOM. Stærkt Maes. En kæmpestor tak til de mange supportere skal vi også have med. I var mere end 10 til at heppe på os. Det var sgu smukt at se. Dejligt at i vil tage jer tid til at følge os, selv om det desværre blev en rodet kamp. Tusind tak for jeres hep! Nu har vi så et par ugers kamppause, hvor skader og familie kan blive plejet lidt. Det bekommer nok Hotboys ganske fint. Kom igen drenge, og vi skal nok snuppe dem næste gang.