Herlev FC 3 - Vanløse FC 3
Herre Senior - 16. januar 2023 19:30

13 - 2  (4 - 1, 4 - 1, 5 - 0)

Så var det blevet tid til Hotboys første kamp i 2023. Vi måtte desværre udskyde årets første kamp pga. for få Hotboys, men til denne kamp kunne vi stille hold. Og det var i Hotboys Dome, at Vanløse 3 kom på besøg igen. Første kamp blev 4-4, og var en tæt affære. Hotboys var dengang blot 8 spillere til start! Hotboys scorerede med blot 30 sekunder tilbage til 4-4, så det kunne godt blive endnu en tæt kamp denne regnfulde mandag aften. Meeeen det var et noget andet Hotboys, som stillede til start denne mandag. Vi har over 2 kæder med, og alle var ganske klar til at få startet 2023 godt op. Vi havde endda en debutant med. Thomas Andersen (som vi skal finde et kælenavn til), fik debut i Herlevs fineste trøje. Han var wing i aftenens kamp, og det gik ganske fint, må vi sige…. Mere om dette længere nede i teksten.

Men Hotboys fik varmet op, og Allan var tilbage i målet. Dejligt at han er blevet frisk igen. Kampen skulle i gang, sikke en start!

1. periode var dårligt kommet i gang, før John John havde skudt os i gang. Blot 48 sekunder skulle der gå, før bolden var i kassen. Super start og lækker pind af John John. Men selv om vi skiftede ud, så var vi ikke færdige med den gode start. I kampens andet skift, scorer Militær på assist af Tiger. Halvandet minut inde i kampen, og Hotboys foran 2-0. Og dårligt var bolden givet op igen, før John John igen havde scoret på assist af Snerle. Der var lige et enkelt skift mere, men så scorede vi igen igen, og det var måske Hotboys historiens hurtigste hattrick. For John John havde lavet sit 3. mål. På blot 2 min og 5 sekunders regulær spilletid havde han lavet 3 mål. Endda med Militærs ind i mellem. Wow. Det tror jeg ikke vi gjort før. Været foran inden der er spillet 3 min!!! Måske vi var lidt for glade, for da bolden skulle gives op igen efter John Johns 3. mål, så var vi 6 spillere på banen. Thomas (ham den nye), havde ikke hørt, at vi skiftede ud. Så da vi overhørte dommerens advarsler, så fik vi 2 minutter med for mange mand på banen. Thomas sad denne udvisning, så han ligesom kom godt i gang med bødekassen. Han tog det med godt humør, og vi havde jo også lidt at løbe på rent resultatmæssigt, så humøret var i top. Ingen mål i boxplay, hvor vi stod fint. Allan tog sig af de enkelte skud, som de fik afsted. Kort efter vi blev fuldtallig, kom Tiger afsted mod deres mål. Men de måtte trække i nødbremsen, og Tiger fik et straffeslag. Han var helt flad, men tog tappert sit straffeslag. Han gik langsomt mod deres mål, (stadig træt) og forsøgte at skyde den ind ved stolpen, men deres målmand redder lige præcis med armen. Kom igen Tiger. Godt forsøgt gamle dreng. Efter 6 minutter og 18 sekunder, scorer Vanløse et mål, og viser de ikke er ude af kampen. Der var sgu sket meget på disse små seks et halvt minut. Men nu fandt kampen også lidt ro. Der var chancer til begge hold, men ikke flere scoringer i 1. periode. Vi sad dog ganske fint på opgøret, og var på toppen da pausefløjtet lød. God stemning og masser af Hotboys i hallen. Hele 3 Hotte drenge havde fundet vej til hallen, på trods af at de ikke kunne spille. Alle skadet. Men fedt at se Widén, Elzing og Theis i hallen. En særlig tak til Theis for at hjælpe med dommerbordet. Men vi vil altså helst have jer med på banen…….

2. periode skulle blive lidt tættere end første periode. Vanløse fik justeret lidt, og vi skulle lige finde hinanden igen. Men vi startede dog som lyn og torden igen. Maes finder Militær, som sætter endnu en pind. 5-1. Men midtvejs i perioden kæmper Vanløse sig lidt tilbage i kampen med endnu en scoring. Lidt uheldigt får Torden ramt bolden, som snyder Allan. Bolden triller simpelthen for langsomt for Allan! Ja det lyder mærkeligt, men den var god nok….. Og så bliver der ballade. Hotboys kommer i powerplay. Det er jo ikke ligefrem vores spidskompetence. Men næste kæde hopper på. Thomas (ham den nye) er på sammen med Morfar, Borg, John John og Tiger. Og vi får efter lidt tid spillet bolden rigtig fint rundt. Faktisk så fint, at Borg kan finde en helt fri Thomas inde foran deres mål, og debutmålet er hjemme. Et super flot mål, og stor glæde blandt Hotboys med den flotte start af Thomas. Sådan drenge. Thomas var dog ikke færdig i denne 2. periode. På en spilsituation, som ikke var i nærheden af en chance, fyrer Thomas et baghåndsskud afsted med hyper fart. Bolden hamrer op på overliggeren og ned på stolpen for blot at springe ud i slottet. NØØØØJ hvor var det tæt på et vanvittigt mål. Kom igen Thomas. Frækt forsøg. Og bolden er såmænd ødelagt kort efter i samme spil, så bolden kunne nok ikke tage denne projektilafslutning. Fantastisk forsøg. Men John John havde jo slet ikke scoret i 2. periode, så han skulle jo selvfølgelig lave ikke bare et, men to mål i 2. periode. Det sidste af dem havde en fin assist af Skind. 8-2 efter 2 periode, og vi var i kontrol. Vanløse var bestemt stadig med i kampen, men vi var meget skarpe foran deres mål, og Allan tog nogle gode redninger.

Endnu en pause, hvor vi kommer lidt til hægterne. Får hilst på supporterne, og sagt lidt dårlige vittigheder. Ganske som vi plejer. God stemning hele vejen rundt.

3. periode blev også en målrig en af slagsen. Vi starter dog i boxplay, da Morfar snupper 2 minutter. Vi overlever dog, og kort efter er vi 5 mod 5 igen. John John vil dog ikke kaldes for en solokører (han har scoret 5 mål og ingen assist på dette tidspunkt), så han laver fin assist til Holm, som sætter en god pind. Militær finder John John igen og endnu en scoring af John John. Og blot 37 sekunder derefter, bytter de roller. John John laver en assist til Militær. 11-2. Vanløse begynder at se lidt trætte ud, og med rette. De har kæmpet bravt, men Hotboys scorer bare mange mål denne aften i Hotboys Dome. Og vi er ikke færdige endnu. Skind løber fra deres back og målmand og laver en pind. Assist af Militær. Og Hvem ellers end John John lukker ballet, med sit 7 mål på assist af Snerle. Endda scoret blot 5 sekunder efter Skinds mål. 13-2 og kampen er slut! Sådan Hotboys.

En stor tak skal lyde til Vanløse for en fair og velspillet kamp. De kæmpede rigtig godt, men denne aften var Herlevs fineste skarpe foran mål. Tak til dommerne og ikke mindst tilskuerne for en god aften. Det er altid dejligt med lidt hep fra lægterne. Så tak til jer som brugte aftenen i hallen for at se Hotboys. En helt igennem god aften for Hotboys, og der skal selvfølgelig gives nogle stjerner som er blevet som følger.

1*. Thomas ”ham den nye” Andersen. Sikke en debut. (Thomas bragede ind på Hotboys scenen med aftenens præstation. Startede fint med en udvisning, som giver lidt til bødekassen. Vi skal nok hjælpe dig fremover, så vi ikke bliver for mange mand på banen.). Et rigtigt fint mål. (Super mål i powerplay. Det er sgu sejt at score i sin første kamp. Stærkt Thomas.). Vanvittigt baghåndsskud! (Thomas havde kampens detalje, som ikke engang gav et mål. Men sikke et drøn på overliggeren i 2. periode. Kom igen og skyd bare på mål, når chancen byder sig.). MOM (Thomas blev fortjent kåret til Man Of the Match efter kampen. En stor hæder som byder vinderen at give omgang til næste kamp.). En super kamp af den nye i klassen. Velkommen til og tillykke med den flotte debut.

2*. John ”John John ” Just Jensen. Svær at komme udenom. ( John John var nærmest ustoppelig i aftenens kamp. 9 points! Det siger vist det hele.). 7 mål! ( John John lavede hele 7 mål. Og hele 3 blev lavet på 2 minutter og 5 sekunder. Det er bare flot.). Godt at se lidt assister. ( John John nåede lige at lave 2 assister til sidst i kampen. Det ser bare lidt bedre ud, når man ikke kun laver mål. Det skal dog siges at John John kunne have haft flere assister, hvis ellers vi andre havde scoret på lidt flere af vores chancer.). I sikker front på topscorerlisten. ( John John har på nær 1 point, dobbelt så mange points som nummer 2 på listen. Han er i sikker front. Så mon ikke han tager den titel??? Hvis han fortsætter med at lave så mange point (Har et snit på over 5 points pr kamp), så tror jeg den titel er sat på plads.). Tillykke med den suveræne kamp John John.

3*. Lars ” Tiger ” Rørby Johansen. Lækker assist. ( Tiger satte assisterne i gang i dagens kamp. En flot assist til Militær allerede i dit første skift. Sådan Tiger.). Et træt straffeslag! (Tiger fik tildelt et straffeslag i kampen. Han var dog helt færdig, da han lige havde haft et langt skift. Men han tog mod til sig og gik mod deres mål. Desværre scorede han ikke, men han tog det som en mand. Kom igen Tiger. Du skal nok få chancen igen, hvor du forhåbentlig ikke er helt så træt inden skuddet.). Gode afleveringer. ( Tiger var en de få Hotboys, som rent faktisk spillede bolden rundt i alle 3 perioder. Fik flyttet bolden fint rundt, og fik erobret mange bolde fra deres angribere. Stærkt Tiger.) Super kamp Tiger.
(Tiger fik desværre vrikket om i de sidste minutter af kampen. Det så ikke rart ud, men du er forhåbentlig hurtigt på banen igen. God bedring gamle dreng.).

Tillykke til alle 3 med den flotte kamp.

En kanon aften i Hotboys Dome, hvor det ikke var mange ting, som gik galt. Sådan drenge. Nu har vi så kun en kort pause, før vi skal møde topholdet i Helsingør på lørdag. En meget svær kamp, som nok ikke får helt samme kampbillede. Men lad os se om vi ikke kan få scoret lidt flere mål, og så må vi jo se hvor langt det kan bære os. Tak for nu og så er der jo blot en ting tilbage……..