Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Herre 2
Herre 3 (Hotboys)
Dame 1
U15
U13
U11
U9
U7
Familiefloorball

Herlev FC 3 - Greve FC 2
Herre Senior - 27. november 2022 11:00

Resultat
11 - 6  (1 - 1, 5 - 3, 5 - 2)

Kampreferat
SMUK SEJR OVER GREVE!

Så var der kamp i Hotboys Dome igen. Denne gang kom Greve på besøg. Første opgør mellem Hotboys og Greve i sæsonen endte med en Hotboys sejr i Greve, hvor vi havde en del unge hjælpere med. Hele 5 mål hjalp de os med i den kamp, da vi desværre var ramt af mange afbud.

Det med afbuddene var desværre også lidt en faktor i dagens kamp. Blot 10 Hotboys kunne stille til start. Altså Widén på kassen og 9 markspillere. Det er aldrig et rigtigt godt udgangspunkt for de knap så løbestærke Hotboys. Men vi måtte jo bare stå sammen, og spille det bedste vi kunne mod en på papiret ganske jævnbyrdig modstander. Oplægget til kampen var, at vi skulle score flere mål end modstanderen, da vi ville have svært ved at holde dem fra fadet med blot 3 backer.

Men vi havde en stærk lineup som altid med Hotboys. Maes var sågar center i start kæden. En position som han spillede en fremragende kamp på. På wingerne havde Maes hjælp fra Holm og Snerle. Militær, Stump og John John bestod af den anden angrebskæde. Borg, Tiger og undertegnede stod for forsvaret. Widén i kassen, da Allan desværre var forhindret i at spille. Efter opvarmningen var vi så klar som vi kunne blive, og kampen gik i gang.

1. periode blev en tæt affære. Begge hold spillede fornuftigt bolden rundt, og kom frem til skud. Begge målmænd stod dog en fin kamp, og vi skulle helt frem til 2 minutter før slutfløjtet i 1. periode, før der blev scoret. Og det var Hotboys som kom først i gang med scoringen. Tiger fik listet et skud ind bag Widén! En bold blev smidt ind foran Hotboys målet, og Tiger fik vinklet den ind bag Widén!!!!

Typisk Hotboys, og målet blev noteret for selvmål. Det gav dog ikke grund til panderynker, men blot lidt smil på bænken. Vi måtte bare spille videre, og se om vi ikke kunne få en pind inden pausen. Og det kunne vi sgu. Stump finder John John med blot 11 sekunder tilbage af perioden. 1-1 til pausen og ganske fortjent på spil og chancer.

I pausen blev der snakket om at køre på, da vi havde fint samspil og held til at få flyttet bolden og modstanderne rundt. Og der kom da gang i scoringerne for alvor i 2. periode. Og sørme om ikke det blev til en dobbelt målscorer for Hotboys. Tigerlilly lavede sgu også et mål i den rigtige ende! Så nu havde han scoret i begge ender. Sådan Tiger. Et flot indløb i slottet blev set af Snerle, der lagde en fin pasning, som Tiger satte sikkert ind. Hotboys var i front.

Der kom højt tempo på kampen. Kort efter finder Snerle igen en Hotboy fri til skud. Denne gang Militær, som sætter en pind. Og nu ville John John også være med. Han laver 2 mål på cirka 30 sekunder. Sådan John John. En assist til Borg og Tiger på disse mål. 5-1 midt i kampen, og vi spillede bare rigtig godt. Meeeen vi er jo Hotboys, og som altid så går det aldrig helt uden udfordringer. Kort efter scorer Greve ikke 1, men 2 mål. 5-3 og nu skulle vi lige tage os sammen igen.

Stump blev spillet fri af John John foran deres målmand, som redder første skud, men Stump kommer hurtigt over returen, og sender bolden i kassen. Stærkt Stump. Der var fuld fart på kampen, og i de døende sekunder af 2. periode, reducere Greve til 6-4. En spinkel føring før de sidste 20 minutter. Stort set hele bænken var helt færdige! Der var brug for denne pause. Alle var trætte, og havde lidt bekymringer omkring at spille yderligere 20 minutter.

Men 3. periode skulle jo spilles, og efter 1 minut får Greve reduceret yderligere, og er nu blot bagud med 1 mål. 6-5. Vi bliver presset og skal spille os ud af det.

Og det lykkedes sgu! Hvem havde set den komme??? Hotboys begynder at spille rigtig god floorball. Vi får spillet bolden rigtig godt rundt, og få holdt dem fra de helt store chancer. Og så får stump givet os lidt luft igen. En assist af John John og Hotboys er foran med 2 mål igen. Militær vil også lave en assist til John John, og da det lykkes kort efter, er vi foran med 8-5 cirka midt i 3. periode. Sådan Hotboys. Borg får 2 minutter og vi skal i boxplay. Der er dog rimelig ro på vores spil, og vi overlever flot i boxplay. Widén skal have nogle redninger frem, men fint boxplay.

Med 5 minutter igen sker det, der ikke må ske. Vi kommer i powerplay! Shit. Det er jo ikke der vi plejer at brilliere. OG som vi plejer, så mistede vi bolden efter ganske kort tid. Greve løber rundt med bolden, og vi har svært ved at få fat i den. Men Militær vinder efter hård kamp bolden tilbage ved banden og prikker den frem mod mig. Jeg løber hen og får afleveret til Borg, som trækker ind foran målet. OG SCORER!!!! WHAT THE FUCK! Hotboys scorer i powerplay. Og det er en back som laver assist til en anden back! Det er næppe set før i Hotboys historien, bliver der snakket om på bænken???? Men Hotboys få simpelthen scoret i powerplay. Wauw. En smuk 2. assist til Militær gjorde målet muligt, men at hverken jeg eller Borg kan få ødelagt chancen er utroligt. 9-5 til Hotboys med 5 minutter igen.

Tror sgu vi knækkede Greve lidt med den scoring. Kampen var afgjort, men der var stadig masser af mål. John John laver endnu en pind på assist af Snerle, og Stump laver basse på assist af John John. Greve får sidste stik i kampen, med en reducering med 1 minut igen. 11-6 er en realitet, og Hotboys sætter 3 dejlige point ind på kontoen.

Sådan Hotboys. Nogle meget trætte Hotboys jubler og synger i målet. En målrig kamp er overstået, og det var sandt, at vi blot skulle score flere mål end dem! At der så skulle scores hele 17 mål i kampen, var der vist ikke nogen, som havde regnet med. Men god underholdning til de fremmødte publikummer. Heriblandt en skadet Høx, som heppede på. Dejligt at se dig igen Høx. En tak til tilskuerne skal vi have. Flere familier var repræsenteret, og tusind tak for det.

Stjerner fra kampe skal vi jo have, og de er blevet som følger.

1*. Ragner ” Maes ” Hansen. Super center!
(Maes var blevet center i dagens kamp, og det gjorde han godt. Super godt faktisk. Han snakkede godt sammen med backerne, og var god til at fordele bolden rundt på banen. Flere gode offensive løb gav flere gode chancer, og der manglede ikke meget, før Maes havde lavet mål. Og at han kan tage bolden til sig og lige finde en fornuftig løsning, var enormt vigtigt i denne kamp. Hvor vi var presset på løbepensummet, gav det virkelig ro, at der kommer gode præcise afleveringer rundt til de andre Hotboys. Maes lavede ikke nogle point, men han var en midtbane general af højeste klasse. Han sørgede for at Greve ikke fik deres opspil ordentligt i gang mange gange. Og var til gengæld god til at sætte Hotboys op til chancer.). En super god arbejdsindsats af Maes. Holdets rygrad i denne kamp.

2*. Thomas ” Stump ” Petersen.
Stump er tilbage. ( Stump har jo haft en pause fra Herlev Floorball, men vendte tilbage for nyligt til Hotboys. Og det er vi glade for. Fedt at du har fået tid til at spille med igen, og fedt at dit valg faldt på os.) En ”svær kamp”. ( Stump havde flere afleveringer som ikke ramte en Hotboy, og flere afslutninger som ikke gik i mål. Det var tydeligt at Stump blev frustreret over dette, men set fra os andre Hotboys, var det altså ikke et stort problem. Vi er jo vant til Hotboys! Og da Stump fik scoret efter en dobbelt chance, så var der ingen vej tilbage.). Hattrick. ( Stump lavede Hattrick i kampen. Sådan. Og en enkelt assist. Så helt gal var kampen ikke Stump. Du spillede skide godt, og vigtigst af alt så gav du gode råd og godt humør på bænken og på banen. Det er sgu det vigtigste for en ægte Hotboy.). Super kamp Stump.

3*. John ” John John ” Just Jensen.
On fire! ( John John var On Fire I dag. Han scorede vores første mål, hvis vi ikke regner Tigers selvmål med. 😊 Og han lavede assist på vores sidste mål i kampen. I mellem tiden havde han lavet flere mål og assister. Nogle super flotte mål sat ind på forskellige måder. Dribleture der gjorde modstanderne rundtosset, endte med flotte mål. Og sniper skud som der lige kunne snige sig ind ved stolper, under arme osv, var dagens menu fra John John. Hele 7 points fik John John lavet i dag! 5 mål og 2 assist. Det rykker ham sikkert op på 1. pladsen på Hotboys topscorerlisten med næsten dobbelt så mange points som nummer 2 på listen. WOW. Imponerende god kamp af John John.) Stærkt spillet John John.

Tillykke til alle 3.

Men når det er sagt, så kan samtlige Hotboys som spillede med, være stolte af sin indsats. Hele 7 Hotboys lavede point, og alle spillede en super kamp. Der kunne have været stjerner til alle Hotboys efter denne kamp. Snerle med 3 assister. Tiger med mål i begge ender. Borg med både mål og assist. 6 Hotboys med mere end 1 point! Det må næsten også være en rekord? Widén som stod en god kamp. Og generelt bare en god afslutning på kamp sæsonen 2022. Nu har vi en måneds julepause, hvor træning og julefrokosterne skal klares. Så tager vi fat på 2023 allerede d. 8 januar hjemme mod Rødovre. Så der er ikke lang tid til at synke jul og nytåret. Men vi skal nok være klar.

Rigtig glædelig jul og godt nytår til alle på og omkring Hotboys.

Vi kan da lige tage en sang til at slutte af med….

HVEM VAR DET DER VANDT I DAG
DET VAR DEM FRA HOTBOYS AF
HEY HEY HEY !!!!

Capi out!

Af: Anders Nyholt

Kampstatistik
HoldNavnPointMålAssistsMin.
HerlevJohn Jensen7520
HerlevThomas Petersen4310
GreveAnders Vesth3210
HerlevChristian Nyholt3120
HerlevKristian Snerle3030
HerlevLars Rørby Johansen2110
GreveNiels Andersen2110
HerlevNikolaj Borg2112
GreveMads Pelsgaard1100
GreveJimmy Kaysen1102
GreveKim Wohlert1010
GreveJan Bruhn1010
HerlevAnders Nyholt1010
GreveDanni Parkhøj1010

Kampprotokol
117:56Greve0 - 1(Selvmål)
119:49Herlev1 - 1John Jensen (Thomas Petersen)
204:42Herlev2 - 1Lars Rørby Johansen (Kristian Snerle)
208:50Herlev3 - 1Christian Nyholt (Kristian Snerle)
210:13Herlev4 - 1John Jensen (Nikolaj Borg)
210:46Herlev5 - 1John Jensen (Lars Rørby Johansen)
210:50Greve5 - 2Jimmy Kaysen (Danni Parkhøj)
212:20Greve5 - 3Mads Pelsgaard (Kim Wohlert)
214:04Herlev6 - 3Thomas Petersen (Christian Nyholt)
219:46Greve6 - 4Niels Andersen (Anders Vesth)
301:43Greve6 - 5Anders Vesth (Niels Andersen)
305:41Herlev7 - 5Thomas Petersen (John Jensen)
307:04Herlev8 - 5John Jensen (Christian Nyholt)
308:19Herlev2 min.Nikolaj Borg (Ukorrekt slag)
314:22Greve2 min.Jimmy Kaysen (Ukorrekt slag)
315:16Herlev9 - 5Nikolaj Borg (Anders Nyholt)
316:52Herlev10 - 5John Jensen (Kristian Snerle)
317:20Herlev11 - 5Thomas Petersen (John Jensen)
317:20GreveTimeout
318:53Greve11 - 6Anders Vesth (Jan Bruhn)
300 kampe:
Tillykke til Christian "Militær" Nyholt
Seneste nyheder
27-05Årets Person! 
26-04Indkaldelse til Generalforsamling 2024 
19-09H3 "Hotboys" Sejr i sæsonpremieren! 
12-08SÅ STARTER SÆSON 23/24! 
03-04Indkaldelse til Generalforsamling 2023 
21-03U11: Velgennemført stævne i Herlev hallen 
21-03H3 Hotboys - afslutter sæsonen med hæderligt nederlag 
07-03H3 Hotboys: Sejr i Greve! 
Flere nyheder...
Seneste kampe
05-05Rødovre - Dame 18 - 1
29-04Herre 2 - Vanløse 26 - 10
08-04Herre 3 (Hotboys) - Vanløse 38 - 2
03-12Benløse - U11
19-11U13 - Jægerspris
01-10Herre 1 - Lyngby7 - 11
Sidste uges kampe...
Kommende kampe
Ingen aktuelle kampe