Herre Senior - 28. september 2008 14:00

2 - 6  (0 - 4, 1 - 1, 1 - 1)

Sæsonens første kamp. Herlev Hotboys – Greve 2-5
Af Kristian Snerle

Efter en lang sommerpause var det endelig tid til sæsonens første kamp. Modstanderen var et hold slået sammen af Mosede og Greve ungdomscenter. De havde tilmeldt 2 hold i 3 division og med sædvanligt Hotboys held havde vi fået 1. holdet.

Optakten til kampen havde været helt ideelt, idet at Coach Skind havde fyldt 30 dagen før og derfor holdt en stor fest. At halvdelen, eller hele, holdet dukker op med tømremænd er jo langt fra noget særsyn hos Herlevs fineste, men på denne dag valgte resten af holdet at ligge sig syg. På kampdagen måtte Widen, Mathias samt Heyde melde sig syge og derudover havde træneren modtaget nogle sidste øjebliks afbud dagen før. Idet at Militær 2 aka keeper Allan havde klædt sig ud som busk for weekenden og sneg sig rund på danske marker, stod Hotboys lige pludselig uden goalie. Meget heldigt så spillede u17 en kamp lige før os og målmand Mikkel indvilger sig i at tage kampen på kassen. Stor respekt til Mikkel og når han engang bliver gammel nok til at drikke så venter der selvfølgelig en øl.

På trods af de mange afbud og den generelle tilstand, troede Hotboys at de var klar, men Greve, som helt sikkert har snydt ved ikke at være på druk dagen før, startede eksplosivt og satte kuglen i kassen efter 29 sek. Generelt kom Greve rigtig hurtigt ud af hullerne og var spilstyrende i 1. periode. Hotboys får ikke dækket op og især Greve backerne har frit spil. Man skulle ellers have troet at flere af Greves wings ville gå ned, ved at indånde de alkoholdampe som sivede fra Don H, eller de generelle dampe der steg fra Elsing, men intet hjalp. Greve vandt fortjent 1. periode med 0-4.

I 2. periode kommer Hotboys bedre med og det er som om at tømremændene er ved at være væk (NOT). Der kommer bedre styr på spillet, Greve bliver pludselig presset og backerne begynder at lave fejl. Efter ca. 10 min får Hotboys frislag oppe tæt på Greve målet. Backerne går til bolden og Kaptajnen spiller med stort overblik bolden over til Tordenstav, som resolut smækker den i nettet. Dette var ikke alene et flot mål, men også Tordenstavs førte mål for Hotboys. Rasmus som topscorer for Hotboys, hvem skulle have troet dette. Et stort tillykke fra redaktionen. Hotboys prøver igen i resten af perioden at masse på, men på trods af dette får Greve udlignet, så 2. periode ender 1-1.

I starten af 3 periode bliver Hotboys ramt af et par dumme udvisninger, men får mulighed for at træne undertal. Dette går over alt forventning. Ikke alene får Greve ikke scoret, men de bliver holdt på meget få chancer. Dette smitter af på hele holdet, og efter en god fight oppe på Greves bane, får TE tilkæmpet sig bolden. Han tager et par træk ind i banen og laver så et trækskud aldrig før set på et Hotboys hold. Bolden sidder så meget i trekanten som en bold kan gøre, og målmanden ser den aldrig. Faktisk var det så godt at målmanden nok ikke opdager den før om et par år.

Et godt kæmpende Hotboys hold prøver at få noget mere ud af det, men med en udvisning i den sidst del af kampen, må de nøjes med at forsvare resultatet.

Kampen ender 2-5 hvilket var en fortjent sejr til Greve. Man skal dog huske at se på den lyse side, så her er opsummeret et par. Rasmus fik scoret sit første officielle Hotboys mål, Mikkel trådte til som målmand og sørgede for at Don H kunne blive som back, solen skinner og der er ingen Hotboys kampe i J Weekenden til november.

Af: Kristian Snerle