Herre U17 - 13. januar 2009 17:50

5 - 4  (3 - 1, 0 - 0, 2 - 3)

Aftenkampen tirsdag var første kamp i sæsonen mod bundholdet fra Rødovre, der endnu ikke havde vundet en kamp.

Herlev var uden Joachim Møller, der var sygdomsramt.

Rødovre kom foran efter blot 1 minuts spil, men heldigvis fik Mikael Juhl udlignet efter 5 minutter.

Spørgsmålet var om Herlevs drenge tog for let på tingene, for 2 minuter senere var Rødovre foran 2-1.

Træner Roland tog lidt efter timeout, men lige lidt hjalp det, for efter 13 minutters spil var Rødovre pludselig foran 3-1 - resultatet af 1.periode.

I 2.periode fortsatte Herlev med et umotiveret og langsomt spil, der var alt for tydeligt at læse, og perioden sluttede med en udvisning til Christoffer Erichsen. Der blev ikke scoret i perioden.

Rødovres medgang fik holdets spillere til at lugte blod, og de spillede faktisk en god gang floorball med mange skud på mål, men heldigvis
var Mikkel en god sidste barriere i Herlevs mål.

I 3.periode kom der lidt mere gang i sagerne, efter lidt heftig heppen fra Herlevs supporters - hvor bl.a. flere af de yngste Dame 1-spillere
var på rækkerne.

Christoffer reducerede efter blot 2 minutters spil, og så var Herlev med i kampen igen.

Der blev fightet fra Herlevs drenge på hele banen, og efter 5 minutters spil kunne Alexander Vener udligne til 3-3. Vi var med i kampen igen.

Efter 7 minutters spil havde Mikael et skud på overliggeren - øv.

Efter 9 minutters spil kom så endelig det forløsende mål, da Lasse Clausen bragte os foran 3-4.

Herefter tog Rødovre deres timeout.

Et par minutter senere fik Tinus Byrgesen faktisk scoret, bolden gik op i målets nettag og ud i spil igen, så vi blev ikke krediteret for scoringen, da ingen af vores spillerede eller dommerne fik registreret denne scoring, som nok kunne have lukket kampen.

Efter 15 minutters spil fik Mikael så en 2 minutters udvisning, og i slutningen af denne foretog Herlev en udskiftning, netop mens Rødovre var i powerplay, og dette gav desværre Rødovre en chance for at udligne - som de selvfølgelig udnyttede. Stillingen 4-4.

Herlev kæmpede de sidste 3 minutter for at komme foran igen, men havde svært ved at komme igennem Rødovre kompakte forsvar, og blot 6 sekunder før slutfløjtet skete det der ikke måtte ske, nemlig at Rødovre fik scoret og dermed lukkede kampen 5-4.

Rødfovre fik sæsonens første sejr, og glæden var forståeligt stor i Rødovre-lejren.

Omvendt var stemningen noget trykket i Herlev-truppen.

Konklusionen er vel, at Herlev spillede under niveau og nok havde undervurderet modstanderen, og det skal man som bekendt aldrig gøre.

Af: Johnny Byrgesen