Herre U17 - 15. november 2008 13:00

4 - 2  (2 - 1, 2 - 1, 0 - 0)

Kampen mod Benløse på udebane var vigtig for at holde trit med toppen.

Til trods for at vi vidste dette, var vi ikke klar da startfløjtet lød. Det var til gengæld Benløse, der kom susende hen over stepperne.

De pressede os hårdt på vores egen banehalvdel, og desværre blev forsvaret stresset og begyndte at spille "badebold" (set før), med kiksede afleveringer, og efter blot 7 minutter var vi bagud 2-0 - skidt.

Herefter var det "op af bakke", og vi havde svært ved rigtigt at komme i gang med vores eget spil.

Heldigvis lykkedes det Vener at udligne til 2-1 i periodens sidste minut.

Allerede i starten af 2.periode gik det galt igen, der blev ikke "markeret" og stakkels målmand Mikkel havde ikke en chance 3-1.

Herefter blev Lasse udvist 2 minutter.

Desværre for kampen var der et par af Benløses spillere, der spillede unødigt hårdt, og dommerne stoppede desværre ikke dette, hvorfor Herlevs drenge i frustration over dette tog til genmæle - skidt, men heldigvis endte det ikke i tumult.

Det havde klædt dommerne at tage hold om dette allerede fra kampstart og ikke kun i kampen sidst fase.

Jeg undrer mig iøvrigt over at det er nødvendigt at spille bisset - drop det og spil florball - det er jo det I kan.

Benløse kom yderligere foran 4-1 efter 15 minutters spil i 2.periode, men heldigvis for Herlev fik Christoffer Erichssen udlignet til 4-2 i slutningen af perioden.

I 3.periode blev der kæmpet godt fra begge sider, uden at der blev scoret, og kampen endte med endnu et nederlag til Herlev.

Om Herlevs indsats i kampen er kun at sige "en ommer" - og så må vi håbe på, at vi i næste kamp mod Benløse allerede næste søndag gør det bedre.