Herlev FC - Vanløse FC
Dame Senior - 8. marts 2009 16:30

3 - 2  (1 - 0, 0 - 2, 2 - 0)

SÆSONENS VIGTIGSTE KAMP!

Der var spænding og tænding blandt Herlevs damespillere forud for søndagens kamp mod Vanløse. Det var årets vigtigste kamp mellem de to bejlere til puljens 2. plads og dermed oprykningskampe til Umbro Ligaen. Sæsonens første opgør endte med en smal 1 måls sejr i Herlevs favør, så Herlev spillerne var klar over at der skulle leveres en ordentlig indsats, hvis man skulle sikre muligheden for at opfylde denne sæsons målsætning; nemlig at komme tilbage i Ligaen.

1. periode er kendetegnet ved flere perioder hvor Herlev lægger stort pres på Vanløse målet, men Vanløse forsvaret er velplaceret og målmanden er ditto spillende. Herlev mangler dog også lidt skarphed i afslutningerne, men til sidst lykkes det Kalle at få prikket til en pasning tæt på mål og bringe Herlev i front med 1-0.

I 2. periode er Vanløse skarpest og udnytter først en kontra chance, og derefter en situation hvor Herlevs forsvar slet ikke er på plads, til at bringe Vanløse i front med 2-1. Heldigvis har Camilla i perioden nogle rigtig gode redninger, der trods alt sikrer at Herlev stadig er med kampen.

I pausen forud for 3. periode gør trænerteamet deres til at presse den sidste fighter-vilje frem i spillerne på holdet, og det ser ud som om det hjælper. 3. periode byder igen på flere perioder med spil mod ét mål – Vanløses. Den tøven i nærkampe og markeringer, der var at spore i de to første perioder, er forsvundet. Så da Anja tager en flot solo-tur op ad banen og sender bolden i netmaskerne, og Olsen efterfølgende sender et velplaceret frislag ind bag Vanløse-målmanden, så er det Herlev der for anden gang går sejrrig ud af opgøret, og dermed sikrer billetterne til kvalkampene.

Det er dog helt sikkert, at Herlev-pigerne skal have skærpet kampkløerne og øget afslutningsskarpheden, for at kunne gøre sig håb om at komme succesfuldt ud af oprykningskampene. En lang sæson med kun 1 haltid om ugen med med ordentlige træningsvilkår, samt ganske få tætte kampe i 1. Division, har sat sine spor. Så selv om holdet har slået Liga hold i starten af denne sæson, så skal der sættes en fysisk og mental slutspurt ind for at kunne nå helt i mål. Men vi er klar til at yde indsatsen for vi VIL tilbage i Ligaen…

WOM: Anja Mortensen

Af: Anne Evendorf Høy