Herlev FC 2 - Solrød Floorball Team
Herre Senior - 1. februar 2009 12:15

9 - 3  (1 - 1, 5 - 1, 3 - 1)

Søndag spillede topholdet Herre 2 så den 3 og sidste kamp mod Solrød (på hjemmebane), de 2 første kampe havde vi vundet hhv. 7-3 og 9-3.

Selvom Herre 2 er tophold, var der ikke styr på
om vi i det hele taget ville kunne stille hold til søndagens kamp.

Flere spillere var på skiferie - Jan Juel (Sverige), Terkel (Frankrig) og Marcus og Tinus (Østrig).

I løbet af lørdag aften tikkede klarmeldinger dog ind, så størstedelen af holdet var på plads.

Målmand og nybagte fader Hill måtte melde forfald, da han skulle give bryst til sit lille nye vidunder af en knægt.

Hvem andre end formand Roland måtte krybe i målmandsdresset, skønt det er mere end 2 år siden han sidst har været i kamp.

Inden kampen opdagede Daniel Jensen, at han så sandelig havde glemt sine gummisko, og da han ikke mente at hans små fusser ville holde til en hel kamp uden sko, så var "gode dyr rådne".

Heldigvis er Herre 2 jo omgivet af supporters, og Frederik Blochs mor agerede frelsende engel, hvilket jeg tror at Daniels fødder skal være glade for.

Uheldigvis for Herlev kom Solrød foran efter godt 4 minutters spil, og først efter godt 9 minutters spil fik unge Tinus Byrgesen rettet op på dette ved at udligne til 1-1, resultatet af 1.periode.

Først i 2 periode kom der den sædvanlige gang i Herlevs drenge, og specielt Frederik Bloch (der havde hele familien på lægterne) viste sig frem.

Efter 37 sekunders spil var hele Herlevs topscorer Jan Juel på pletten, og øgede til 2-1.

Minuttet efter gjorde Terkel ham kunsten efter.

Solrød leverer altid en god fight, og kort efter fik de reduceret til 3-2.

Spillet bølgede frem og tilbage, og først efter 14 minutter nettede Bloch, og endnu engang efter 16 minutter (mens Solrød havde en mand i boxen).

Efter 18 minutters spil gjorde hr. Juel sig skyldig igen, nu til 6-2, resultatet efter 2.periode.

Mike Gøbel måtte en tur i strafboxen i starten af 3.periode.

Efter 5 minutters spil scorede Bloch så dagens 3 mål, et fremragende mål efter sublimt samspil med Jan Juel. Stor klasse.

Blot 20 sekunder senere nettede Bloch så endnu engang - nu til føring 8-2.

Marcus Byrgesen måtte en tur i boxen, og i denne periode slog Solrød til og reducerede til 8-3.

Dagens sidste mål blev leveret af Jan Juel, selvfølgelig med assist fra Bloch.

Hvad angår målmand Roland, så havde han faktisk flere flere gode redninger.

Lad det iøvrigt stå helt klart, at der er tale om en holdpræstation, det gutterne på Herre 2 præsterer, som udgangspunkt skrives der jo mest om målscorerne - men fakta er at "basis" også er helt super når vi taler om de bagerste kæder.

Herlev vandt dermed sin 10.kamp på stribe, og bibeholdt pladsen som rækkens bedste.

Af: Johnny Byrgesen