Vanløse FC 2 - Herlev FC 2
Herre Senior - 23. november 2008 15:00

2 - 10  (2 - 2, 0 - 2, 0 - 6)

Herre2 havde muligheden for at stryge helt til tops i gruppen med en sejr på udebane over topholdet Vanløse.

Herlev stillede ikke i stærkeste opstilling - da Tejs Knudsen var fraværende, ligesom Mike Gøbel
jo var blevet skadet i anklen i sidste uges kamp - og rent faktisk har siddet med benet i morfarstilling hjemme hele ugen.

Mike var dog mødt op i den nye Vanløsehal for at heppe på sjukkerne.

I kampens første halvdel bølgede slaget lidt frem og tilbage, uden at nogen af holdene sådan rigtigt kunne få overtaget.

Det blev Vanløse der først kom foran i 1.periodes 9 minut, og selvom Terkel havde et skud på overliggeren, så var det Jan Juel der bragte orden i tingene med udligning til 1-1 efter godt 11 minutters spil.

3 minutter senere, var det så igen Herlevs Juel der slog til efter et flot gennemspillet angreb.

Selvsamme Juel måtte lidt senere en tur i boxen.

Desværre lykkedes det Vanløse at udligne til 2-2 blot 30 sekunder før perioden udløb.

I starten af 2.periode havde Herlevs målmand David Moseley et par superredninger som holdt Herlev inde i kampen.

Første efter 9 minutters spil tog Michael Tjørnemark affære og øgede til 2-3, og der skulle går yderligere 8 minutter, før selvsamme
Tjørnemark endnu engang slog til efter en flot solotur - Herlev var nu foran 2-4.

I slutningen af perioden trængte Jan Juel til en pause og reddede sig en 2+10 i strafboksen - men dette til trods kom Vanløse ikke foran.

Da Terkel efter blot et minuts spil i 3.periode øgede til 2-5 gik gassen af Vanløse og resten af perioden stod i Herlevs tegn.

Bloch scorede 2 gange, og Terkel 4 efter indlæg fra en nu frisk Jan Juel - Terkel lavede hattrick ved at score kampens 3 sidste mål.

I kampens sidste del blev det budt på spil og detaljer af meget høj og sublim karat - en ren fornøjelse for tilskuerne.

Herlev vandt 3 periode 0-6 og dermed kampen 2-10 - og bragte sig dermed helt til top i rækken med 19 points (7 kampe), foran Vanløse (9 kampe) og Hafnia 18 points (7 kampe).

Af: johnny Byrgesen