Herlev FC 2 - Vallensbæk Floorball 2
Herre Senior - 16. november 2008 13:00

8 - 2  (1 - 0, 4 - 1, 3 - 1)

Herre2 er for nærværende inde i en rigtig god stime og sammen med Herre3 så absolut Herlev FC's bedste hold.

Med 4 sejre og een uafgjort kamp (ingen nederlag, altså før dagens kamp) er Herre2 inde i en rigtig god stime.

Sæsonens sjette kamp hjemme mod Vallensbæk, skulle gerne blive en fortsættelse af den gode stime.

Vallensbæk mødte op med et imponerende hold med på 15 spillere, hvoraf flere faktisk også spiller på Vallensbæks 1.-hold.

Under "indvejningen" opdagede Tjørnemark at han manglede sin ene gummisko, og valgte efter lidt overvejelse at køre hjem efter den - nok en klog beslutning.

Efter bragende succes i sidste kamp tog Dennis "Hill" Hansen selv tjansen som målmand igen, og den gode Bloch var atter tilbage i truppen.

Allerede fra første første fløjt blev der gået til vaflerne fra begge sider, og spillet bølgede frem og tilbage, dog uden at det lykkedes nogen af holdene at få den lille runde i kassen.

Vi skulle helt hen til 1.periodes allersidste minut før det endelig lykkedes Bloch'en at score det forløsende mål til Herlevføring 1-0.

I pausen blev det et forrygende uvejr uden for Hallen, men uvejret sendte desværre regnvand ind gennem Herlevhallens tag - så gulvet måtte sweepes med mellemrum resten af kampen.

Godt et minut inde i 2.periode beviste Tjørnemark at det var en god ide at hente sin manglende gummisko, da han bragte Herlev foran 2-0.

Efter knap fire minutter slog Bloch til igen efter indspil fra Juel, og så var vi foran med 3.

Der blev virkelig gået til sagen fra begge sider, og kampen blev hård, og selvom der tit blev gået lige til stregen (og en lille smule over) var det altid i en venlig og sportslig ånd - aldrig ondskabsfuld.

Det var lidt af en herrefight - fedest.

Efter knap 10 minutters spil slog Jan Juel så til assisteret af Bloch, men umiddelbart efter fik Vallensbæk så endelig sit første mål.

Vallensbæk fik en udvisning, og i powerplay udnyttede Herlev sin fordel ved at øge føringen til 5-1 endnu engang duoen Juel/Bloch.

I slutningen af 2.periode havde Jonas Rasmussen et skud på stolpen.

I 3.periode fortsatte den fantastiske kamp, og Vallensbæk skal have stor ros for aldrig at give op - til trods for at de var bagud.

Efter knap 3 minutter havde Herlev bragt sig yderligere foran først ved Bloch og herefter endnu engang ved duoen Juel/Bloch.

Efter 12 minutter fik Jonas Rasmussen så sin scoring til 8-1

I det 13.minut gled Mike Gøbel og slog sin fod.
Det gjorde nas og der måtte is på, og ikke mere kamp til Mike.

Da der manglede knap 2 minutter af kampen fik Vallensbæk så endnu et sidste mål - til kampens slutresultat 8-2.

I kampens sidste minut måtte Hr. Juel 2 minutter i boxen.

Resultatet betød at Herlev rykkede op på 2.-pladsen i gruppen med 16 points - kun 3 points efter topholdet Vanløse, der dog har 2 kampe mere.

Af: Johnny Byrgesen